Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ej ale serio ja wczoraj mialem moczary itp na xbonie nie ma chamskich dropow pomimo mgły, caly czas stabilnie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ej ale serio ja wczoraj mialem moczary itp na xbonie nie ma chamskich dropow pomimo mgły, caly czas stabilnie

Ja miałem tak samo na PS4.

Opublikowano

Cofam co mowilem o frame-racie na konsolach, ja pierd*le na Moczarach i w jego okolicach ta gra chodzi gorzej od Unity miejscami :bad:

Ta gra to kolosalne gotg ale niech mnie ch** strzeli ten framerate to jest porazka na poludniowo wschodniej czesci mapy, chyba pora odkurzyc gtxa 780. Wolalbym juz 900p na tym szrocie ale zeby FR byl chociaz staly wszedzie.

ano bekowo tam gra chodzi strasznie (jeszcze mialem tam deszcz i mgle), mam nadzieje, ze ja jakos patchami poprawia bo w wielu innych obszarach, czy nawet w miastach gdzie jest pelno ludzi jest dobrze i jak zawsze dla mnie fpsy>bajery graficzne czy rozdzielczosc

Opublikowano

Na PS4 caly czas mam slide-show w tamtej okolicy, nie mowie tu o spadkach (takie cos mi nie przeszkadza) tylko non stop ubisoft cinematic experience, a jak sie zblizylem do mgly to juz w ogole czulem sie jakbym do Paryza wrocil.

Pisalem na oficjalnym forum i nie jestem jedyny, sporo osob juz klepie tematy o FR w sub-forum ps4.

Opublikowano

najpierw slideshow a potem frame pacing  :reggie:

Opublikowano

nawet w bialym sadzie tak masz? ja jestem bardzo wyczulony na spadki i za wyjatkiem szybkich galopow koniem (choc wtedy to raczej nie spadki, a dziwne wciecia wynikajace z doczytywania danych) i spadkow fps przy walkach z kilkoma przeciwnikami w czasie burzy gdy pada deszcz i drzewka ostro sie kolysza to w czasie gameplayu w tej lokacji bylo wg mnie plynnie

na valen juz gorzej bo tam sa obszary gdzie juz nawet przy obracaniu kamery widac laga z spadku fps

Opublikowano

Zglaszam zero dropow.

#team900p

Opublikowano

Bansai, jestem z Toba w 200%. Framerate jest w okolicach janka itd. < 20fps jak nic. Normalnie czuje sie jak na ps3 bym znowu gral ;o Lipa, lipa i jeszcze raz lipa. A o doczytujacych sie teksturach podczas cutscenek nie bede wspominal. Normalnie czasami widuje najpierw ksztalt przedmiotu przez 1 sek a potem wiedze jego teksture.

PS4 -> the future is now!

Opublikowano

nawet w bialym sadzie tak masz? ja jestem bardzo wyczulony na spadki i za wyjatkiem szybkich galopow koniem (choc wtedy to raczej nie spadki, a dziwne wciecia wynikajace z doczytywania danych) i spadkow fps przy walkach z kilkoma przeciwnikami w czasie burzy gdy pada deszcz i drzewka ostro sie kolysza to w czasie gameplayu w tej lokacji bylo wg mnie plynnie

na valen juz gorzej bo tam sa obszary gdzie juz nawet przy obracaniu kamery widac laga z spadku fps

Nie, w bialym sadzie jest luzik, podobnie novigrad i okolice, tylko te moczary i pobliskie miejscowki przyprawiaja mnie o lzy w oczach.

Opublikowano

Musicie czekać na dedykowane sterowniki, tylko, że po instalacji już w nic innego nie pogracie niestety

Opublikowano

Ja miałem tak samo na PS4.

tyle, że ty się później obudziłeś a ja grałem dalej  :kaz:

Opublikowano

Musicie czekać na dedykowane sterowniki, tylko, że po instalacji już w nic innego nie pogracie niestety

Spoko, zadnej innej gry juz nie potrzebuje :Coolface:

no ok, we wrzesniu jeszcze Metal Goty Solid

Opublikowano

To chyba klątwa Jetiego. Najpierw pisał, że będzie grał w najlepszą wersję Destiny na PS4 - obie okazały się identyczne. Później to samo z Wieśkiem 3 - wygląda właściwie tak samo, a chodzi lepiej na Xone :Coolface:

Lepiej sprawdźcie czy nie pisał czegoś przypadkiem na temat "pastgenowego" Batmana ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

xD

1080P vs gunwo rozmazane, samo DF poleca wersja na PS4, a ze są jakieś spadki na jakiś moczarach, spoko patch w drodze.

Przypomnę

103680000pikseli vs 57600000, średniowiecze na tym xzłomie, no ale jak w 2015 gra się nadal na 32 calach hd ready, to różnicy nie ma.

Opublikowano

znajac ta generacje to pewnie za jakis czas w3 na obu platformach bedzie chodzil lepiej (xone dostanie locka, ps4 podbicie fps w problematycznych lokacjach), jak pisalem wczoraj - tyle gier juz w tej generacji mialo podbijany framerate(gta5 do stanu prawie lock 30fps na ps4)  czy naprawione problemy (AF w DI2 czy DmC na ps4), ze obecny stan to moment przejsciowy

Opublikowano

xD

1080P vs gunwo rozmazane, samo DF poleca wersja na PS4, a ze są jakieś spadki na jakiś moczarach, spoko patch w drodze.

Przypomnę

103680000pikseli vs 57600000, średniowiecze na tym xzłomie, no ale jak w 2015 gra się nadal na 32 calach hd ready, to różnicy nie ma.

ty masz artykuł w DF i dropy

ja wy(pipi)ane na 180p i bez dropów

nawet mi was nie żal

Opublikowano

znajac ta generacje to pewnie za jakis czas w3 na obu platformach bedzie chodzil lepiej (xone dostanie locka, ps4 podbicie fps w problematycznych lokacjach), jak pisalem wczoraj - tyle gier juz w tej generacji mialo podbijany framerate(gta5 do stanu prawie lock 30fps na ps4)  czy naprawione problemy (AF w DI2 czy DmC na ps4), ze obecny stan to moment przejsciowy

To jest problem niedokończonego produktu, zbyt małej ilości ludzi przy tworzeniu gry jak na trzy systemy i premiery, która powinna odbyć się miesiąc czy dwa później, a nie systemu. Kwestia czasu, kiedy naprawią problem z "fps na moczarach".

kermit jaki ból odbytnicy, bo przypomniało mu się że gra na konsoli, która wyświetla gry w rozdzielczości rodem z wyświetlaczy na lodówkach

:kaz:

Opublikowano

xD

Przypomnę

ty masz artykuł w DF i dropy

ja wy(pipi)ane na 180p i bez dropów

nawet mi was nie żal

Jak Yeti przeczytał DF, to mu oczy zrobiły locka na 20 FPS :reggie:

Opublikowano

Jak Spencer doje,bie z chmury i wprowadzi DX12 to z niebieskiej zarazy nie bedzie co zbierać :banderas:

Jak zarząd microsyfu za 2 lata do(pipi)ie, że to była ich ostatnia konsola, bo poza usa nikt tego nie chcę, to boty zrobią masową przeprowadzkę na pclab, a mazzeo skoczy z 11 piętra centralnie na swoje czoło.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jeti ale mozesz sobie pisac posty w cw o bulu dupy, cytowac DF ktore pisze ze 20 fps > 35 fps

ale prawdy nie oszukasz - lepszy framerate > pixelki, ty masz beke w cw ja mam stabilnego mesjasza na moczarach i kazdy jest zadowolony

Opublikowano

Zglaszam zero dropow.

#team900p

Zgłaszam zero problemów

#team 1080p60fps

Edytowane przez blantman

Opublikowano

To jest problem niedokończonego produktu, zbyt małej ilości ludzi przy tworzeniu gry jak na trzy systemy i premiery, która powinna odbyć się miesiąc czy dwa później, a nie systemu. Kwestia czasu, kiedy naprawią problem z "fps na moczarach".

kermit jaki ból odbytnicy, bo przypomniało mu się że gra na konsoli, która wyświetla gry w rozdzielczości rodem z wyświetlaczy na lodówkach

:kaz:

pisalem wiele razy choc nikt mi nie wierzy w dobie forumowego trollingu przed premiera, ze wiesiek3 na ps4 dropi, z tego samego zrodla tez pisalem, ze ta gra jeszcze pare miesiecy temu byla w dramatycznym stanie w buildach konsolowych i to, ze ta gra wyszla teraz i dziala wzglednie dobrze to cud bo jakby redzi mogli to by premiere znowu opoznili

ta gra bedzie latana i szlifowana patchami, takie czasy ale i tak szacun dla redow, ze stworzyli w takim czasie takie epokowe dzielo takim nakladem ludzi i pieniedzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.