Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masz tu 4k z dodatkowymi modami graficznymi szkoda tylko, że yt tak mocno kompresuje ;< (64gb RAW, 789mb po kompresji)

6 rdzeniowy i7 5820k

2x GTX 980 w SLI

32gb DDR4

xD ale działa!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wjechales do miasta, nie liczy sie.

Opublikowano

6 rdzeniowy i7 5820k

2x GTX 980 w SLI

32gb DDR4

xD ale działa!

.youtube.com/watch?v=t2WoRfULG1Y

Zapomniałeś dodać, że 24 calowym monitorku.

suteq, masz już tego xzłoma z w3, kuriera miał być w piątek, dziś mamy piątek. Pewnie nie dojechał?

Opublikowano

8clUjoe.jpg

Yeti, 3 FPS? Wydaje mi się, że ta magiczna 2x większa moc oraz szybszy ram powinny dać coś więcej niż +180p - 7FPS - doczytywanie tekstur. Bilans ujemny a sprzęt podobno nieporównywalnie lepszy.

Czezky ma rację, ostatnio złożyłem kompa z obudową i wszystiki bajerami ( ssd, 1TB hdd, i34160 + GTX750Ti ) za całe 1974zł i z tego co widzę, to gra będzie mi na tym chodzić lepiej niż na konsolach obecnej generacji choć na PC nie gram i grać nie będę...

Opublikowano

6 rdzeniowy i7 5820k

2x GTX 980 w SLI

32gb DDR4

xD ale działa!

suteq, masz już tego xzłoma z w3, kuriera miał być w piątek, dziś mamy piątek. Pewnie nie dojechał?

Z powodu dużej ilości zamówień dopiero przekazali moje zamówienie do magazynu i pewnie już wydali kurierowi także oczekuję na konsolę w poniedziałek. :banderas:

@Don

A skąd wiesz, ze MS Polska tego samego nie wie? ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

6 rdzeniowy i7 5820k

2x GTX 980 w SLI

32gb DDR4

xD ale działa!

Z powodu dużej ilości zamówień dopiero przekazali moje zamówienie do magazynu i pewnie już wydali kurierowi także oczekuję na konsolę w poniedziałek. :banderas:

@Don

A skąd wiesz, ze MS Polska tego samego nie wie? ;)

Są na końcu łańcucha pokarmowego. Podobno Król im nawet pocztówek na święta nie wysyła.

Opublikowano

Yeti, 3 FPS? Wydaje mi się, że ta magiczna 2x większa moc oraz szybszy ram powinny dać coś więcej niż +180p - 7FPS - doczytywanie tekstur. Bilans ujemny a sprzęt podobno nieporównywalnie lepszy.

Kolejny screen ze cutscenki, sądzisz że to wina sprzętu, że podczas filmików zdarzają się takie dropy? Nie, to wina redów, a raczej tego, że nie mieli zbyt wystarczająco czasu aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Zresztą nadchodzący patch, który wprowadza 600 poprawek idealnie o tym swiadczy. Obecnie w to co gramy, to pewnie jakiś bulid sprzed miesiąca, dwóch, bo chyba nie sądzisz, ze 600 poprawek wprowadzili do gry w tydzień. Jestem przekonany, że problem z fps będzie także naprawiony, tak jak to było np. z GTAV. Po prostu nie mogli sobie pozwolić na kolejny poślizg premiery i wydali to, co mieli.

Takie uroki niewielkiego zespołu jak na tak ogromną grę, która trafia na 3 systemy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

boty niech sie onanizuja bo patch tlko potwierdzi fakt, ze wersja na xbox one jest wersja najgorsza i lepiej grac na low na pc

Opublikowano

Kup PS4 bo "50% mocniejsze od Xone!!!". Po premierze najlepszej gry ostatnich 2 lat czekaj na patcha żeby gra chodziła tak dobrze jak na bąku :reggie:

DAT LODŻIK

Opublikowano

Kup PS4 bo "50% mocniejsze od Xone!!!". Po premierze najlepszej gry ostatnich 2 lat czekaj na patcha żeby gra chodziła tak dobrze jak na bąku :reggie:

DAT LODŻIK

Zauważalnym efektem na obu konsolach jest „zacinanie” obrazu, podczas rozgrywki i w przerywnikach, choć PS4 miejscami oferuje płynniejsze wrażenia. Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony

No, już, już... możesz odpalać tv hd ready i cieszyć się rozdzielczością rodem z 2005 roku.

Opublikowano

Kolejny screen ze cutscenki, sądzisz że to wina sprzętu, że podczas filmików zdarzają się takie dropy? Nie, to wina redów, a raczej tego, że nie mieli zbyt wystarczająco czasu aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Zresztą nadchodzący patch, który wprowadza 600 poprawek idealnie o tym swiadczy. Obecnie w to co gramy, to pewnie jakiś bulid sprzed miesiąca, dwóch, bo chyba nie sądzisz, ze 600 poprawek wprowadzili do gry w tydzień. Jestem przekonany, że problem z fps będzie także naprawiony, tak jak to było np. z GTAV. Po prostu nie mogli sobie pozwolić na kolejny poślizg premiery i wydali to, co mieli.

Takie uroki niewielkiego zespołu jak na tak ogromną grę, która trafia na 3 systemy.

Glupota! Jeszcze dlugie tygodnie nie poprawia fpsow w takim stopniu zeby spadki nie byly zauwazalne. Gdyby to bylo takie latwe, juz dawno by to naprawili. 600 poprawek my ass. Na PC juz update jest live a jesli w ogole zmienil performance to marginalnie. Tak samo bedzie na ps4 - wiec dalej bedziemy zachwycani 20fpsami na moczarach, doczytywaniem sie tekstur przed naszymi oczami itd.

Opublikowano

to zróbmy ankiete:

kompu na ps4 wiedzmin klatkuje reka do gory! bo w innym przypadku boty beda mialy info wyssane z palca, chyba ze plynnosc animacji okreslaja na podstawie screena

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ankiete to możemy zrobić w kwestii nowej nazwy tematu. Moja propozycja...

Console Wars is over: dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Opublikowano

śmieszne jest że od kilku lat w console wars zawsze górą jest PC

Opublikowano

śmieszne jest że od kilku lat w console wars zawsze górą jest PC

No, pod względem petycji o gry i beki przy każdym większym tytule jest górą.

PS. MKX już naprawiony, czy nadal niegrywalny?

Opublikowano

nie poznaje botów, co oni se PS4 pokupowali ze coś o grafice pier.dola, czy już zapomnieli jak PCars chodzi na Xbox One.

Może przypomnijmy PESa, MGSa?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ankiete to możemy zrobić w kwestii nowej nazwy tematu. Moja propozycja...

Console Wars is over: dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Patrzac na to o czym sie tu rozmawia ostatnio to raczej:

Console Wars 2016: This is PClab! :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Boty i Klapy (pipi)icie razem to samo (no offence). Konsole to przeżytek technologiczny w porównaniu do topowych PC. Jeżeli nie rozumiecie różnicy pomiędzy 30 fpsami (stałymi), a 60 oraz zapotrzebowaniem mocy aby wyświetlić 2x więcej klatek to powinniście w ogóle przestać wypowiadać się w tym temacie. Jakim trzeba być ślepcem żeby kłócić się o 3 klatki czy 100p więcej rozdzielczości xD I nie wyjeżdzaj mi tu Yeti z jakimiś cudami, bo sam mam ps4 i na dropy w wieśku czasem spoglądam z politowaniem, nie wspomnę o 40s loadingach po śmierci czy też przy wczytywaniu save'a. Jedni i drudzy z nas czekają na patcha do wieśka niczym pceciarze - beka wnusiu jak to mówi jeden z użytkowników forumka. Beka znów, że PC dostaje patcha szybciej, a gra nawet z odpalonymi bajerami nvidi chodzi ładnie. 

A teraz 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Starh zobacz nazwe tematu, a pozniej:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Starh zobacz nazwe tematu, a pozniej:

Widzę, ale niektórzy piszą tu takie debilizmy, że nawet pod trolling bym tego nie mógł podciągnąć. 

Opublikowano

logika konsolo-maniaków:

coś nie tak z wersja PC:

- OMG LOL beka z blacharzy, karta za 2000zl i 59fps a nie 60, trzeba coś z kopiować z pclabs

PC dostaje gre (jak zwykle) która lepiej działa niż na konsolach: 

- EEEE...wypad na PC labs, to jest forum w konsolach

:reggie:

Opublikowano

co ja słyszę, to wiedźmin ma loadingi jakieś poza startowymi 8 sekundami? :D

Opublikowano

W du.pie mam caly PC gejming, nie obchodzi mnie jak ta czy inna gra dziala na PC, nie musze leczyc kompleksow, czytac Pclaba ani przechwalac sie trafnoscia mojego wyboru (bo kupilem lepsza konsole niz Janusz ktory skladal kompa specjalnie pod wiedzmina)

Jednoczesnie irytuja mnie blacharze, ktorzy sa jak nieproszeni goscie na imprezach, ktorych nikt nie zna, nie wiadomo skad sie pojawili i kto ich zaprosil, staraja sie byc przy tym w centrum uwagi chwalac sie nieustannie swoimi mozliwosciami

Gardze mocno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.