Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak 99% tego forum, ale w polskich warunkach to chyba nie jest nic dziwnego / zdrożnego / śmiesznego

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

konsola z 512 ram gdzie u siebie miałem 2GB Dual Channel i dwu rdzeniowego proca to była raczej beka, ale bronił się grami.

akurat procek w x360 (3 rdzenie x 3,2ghz) - nic mocniejszego nie było obecnie na rynku PC w 2005 z tego co pamietam

Ale wiesz, że rdzenie w procesorach nie dzielą się na zasadzie 3 razy po 3Ghz? W sensie, że nie jest to 12,6 Ghz.

Jest, ale tylko na konsolach sony :kaz:

Opublikowano

mendrek mieszka z mama, stara tapeta w pokoju, stare ps3 i bronienie sie przed ps4, cebuloplus, do pracy autobusem - a ten dalej wymysla argumenty by nie wyszlo, ze jest biedak i jego preferencje sa spowodowane tylko stanem spolecznym: po co mi ps4 = nie stac mnie na next gena, nie jara mnie w3 = nie stac mnie na next gena i gierke, pc nikogo = nie stac go na pc bo juz ledwie kupil ps3 itp

Opublikowano

bluber wiem ale wtedy z tego co pamietam nie było tak wysokich taktowań procków jeszcze w zwyklych pecetach (chyba max to było 2.2ghz), nie chodzi nawet o ilość rdzeni

Opublikowano

nie idźmy tą drogą...

Opublikowano

bluber wiem ale wtedy z tego co pamietam nie było tak wysokich taktowań procków jeszcze w zwyklych pecetach (chyba max to było 2.2ghz), nie chodzi nawet o ilość rdzeni

Możliwe, ale Cod 2 lepiej wygladał u mnie na PC niż 360 :reggie:

Opublikowano

jak X360 / PS3 wyszło to w laptopie miałam 2GHz x 2 rdzenie, w stacjonarkach było pod 3GHz.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

No kręcenie beki z czyjegoś stanu majątkowego jest słabe.

Opublikowano

wina developera

ale takie G.R.A.W, PGR3, nawet Kameo - w 2005 pokazywało pazurki

Opublikowano

Balon może się nie zgodzić ;d

Opublikowano

No ficek sie nie popisał, ciekawe jak u niego mieszkanie wygląda bo to, że ps4 dostał od żony a bez tego by jej nie kupił przez jakiś czas to zapomniał.

Opublikowano

Bluber, nigdzie nie neguje działania W3 na PS4, podobno jest dno, nie bede wspierał raka bo dla mnie mogą textury uciąć ale chce 30fps minimum.

Czekam wiec wciąż z zakupem.

Opublikowano

nic nie mam do stanu majatkowego kogokolwiek ale mam beke, ze wszystkie preferencje i argumenty mendrka sa wlasnie nim spowodowane, a nie obiektywizmem, przeciez mendrek to jest klasyka jak kolesie co maja beke z ferrari bo przeciez jego maluch mniej pali, albo po co isc do drogiej restauracji czy miec laske bo przeciez jest tani kebab i mozna konia zwalic

jakby mial hajs i by mnie bylo stac mialbym wiiu, xone i dobrego pc, ale mnie nie stac i mam tylko ps4 ale nie wmawiam wobec tych faktow, ze ps4 to prawda objawiona

Opublikowano

niby tak, ale to nie usprawiedliwa cie smiania z czyjeś sytuacji bo to trochę słabe

Opublikowano

ja sie nie smieje z jego sytuacji tylko z tego, ze do rzeczy ktore ma i ktorych nie ma dopisuje sobie historie by mu nie bylo smutno

Opublikowano

Nieładnie się zachowałeś.

Opublikowano

wina developera

ale takie G.R.A.W, PGR3, nawet Kameo - w 2005 pokazywało pazurki

Kameo to szybki port z oryginalnego  Xboxa. 

Opublikowano

hola hola, nie zapedzajcie sie, jak tak dalej pojdzie to nie bedzie mozna miec beki z klapow z ps4 bo sami potwierdzili ze graja na ps4 bo ich nie stac na titana

i co wtedy

Opublikowano

no ja gram na ps4 bo jestem biedny i mi zona sprezentowala ta konsole z naszych wspolnych pieniedzy z wesela - zezwalam na beke

vite kupilem za 100zl zamiast telefonu gdy przedluzalem umowe z play bo nie bylo mnie stac na pelna cene - zezwalam na beke

przynajmniej nie jestem klasyka jak mendrek, ktory jak ludzie co nigdy nie byli na wczasach zagranica wychwalaja, ze prawdziwy urlop tylko nad polskim morzem bo zagranica to tylko gwalty, syf i malaria i za cieplo i czlowiek sie poci, a woda za slona

Opublikowano

akurat z wakacjami to maja racje IMO, chyba ze jakas tropikalna wyspa

Opublikowano

Zwłaszcza jak się mieszkało 35 lat w jednym pokoju z bratem, w domu ojca :]

W ogóle to nawet zaczęła mi się podobać ta zabawa, w tworzenie alternatywnego świata. Nawet zaczynam się utożsamiać z tym Mendrkiem, o którym piszecie. Przypomina mi takiego gracza 15 lat temu. Wspaniałe czasy - gdy każdy musiał sobie radzić. Tylko nie było tyle hejtu, bo gracze (szczególnie konsolowi) byli rodziną pod egidą jednego systemu. Wiadomo jakiego :)

Teraz sorka, czasu więcej na was obecnie nie mam, bawcie się dobrze i miłujcie się ;)

Opublikowano

akurat z wakacjami to maja racje IMO, chyba ze jakas tropikalna wyspa

jedno slowo: CHORWACJA

Opublikowano

polskie morze xd fajne tylko zdjeciach bo jak pojedziesz to 3/4 urlopu siedzisz w hotelu albo w pod parasolami w kurtce przeciwdeszczowej

Opublikowano

no ja gram na ps4 bo jestem biedny i mi zona sprezentowala ta konsole z naszych wspolnych pieniedzy z wesela - zezwalam na beke

vite kupilem za 100zl zamiast telefonu gdy przedluzalem umowe z play bo nie bylo mnie stac na pelna cene - zezwalam na beke

Nie ogarniam, po co i dlaczego ktoś miałby z tego kręcić bekę... :/ 

Opublikowano

Colin czemu nie zrobiles kategorii ''Nieogar 2015?''. Macio mal by pewne zwyciestwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.