Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja tez nie mialem, a teraz nawet z taka plynnoscia polecam!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dobrze że nie mam ciśnienia na tę grę :reggie:

Gra chodzi na konsolach słabo, ale to jest mocny, bardzo mocny kandydat do gry roku, a już na pewno RPG roku, jak nie najlepszego RPG 3D wszech czasów i wcale nie przesadzam ;) 

Oczywiście są gusta i guściki. Oceniając port konsolowy, to za technikalia należy się 7/10 przez te spadki animacji i framerate, błędy i problemy z save'ami. Ale cała reszta to 10/10 w porywach do 11/10.

Opublikowano

framerate = animacja, dlatego nie odejmowalbym az 3 punktow od koncowej oceny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

najpierw książki, potem męczarnia z blachą w jedynkę i dwójkę. na koniec The Witcher 3 z angielskim dubbem. 

i-sapkowski-wiedzmin-komplet.jpg?=8a270

#JakBędąPieniądze

#ReprezentujęBiedę

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No angielski dubbing to podstawa !

10989326_10152837409691850_5375308650276

Te wszystkie nawiązania, inspiracje do polskiej literatury, slowianskich opowiesci, kultury, wsi po prostu brzmia c(pipi)o .#kalafior  

Edytowane przez easye

Opublikowano

ej ale daj mi być choć trochę alternatywny, skoro już muszę grać w mainstream ok?

Opublikowano

Sapkowski ma coś z W3? Iść na jakiś jego panel, podsunąć mu pod nos gierkę i poprosić o podpis, cudowny pomysł :cool:

Opublikowano

framerate = animacja, dlatego nie odejmowalbym az 3 punktow od koncowej oceny.

Absolutnie nie odejmuję 3 punktów od końcowej oceny, faktycznie trochę źle się wyraziłem ;) 

Chodzi mi o minus za spadki animacji, minus za ogólne działanie tej gry np. na bagnach czy skopane cut-scenki, minus za błędy z save'ami czy brak możliwości ukończenia niektórych questów, ALE to nie zmienia mojej końcowej oceny.

Gdybym miał to oceniać swoim gustem, to dla mnie to gra życia i jako uber fan Wiedźmina w nic lepszego na tej generacji już nie zagram. 

Ale nawet siląc się na obiektywizm to naprawdę genialna produkcja, która wyznacza nowe standardy w tym gatunku (szczególnie przy budowie świata i questów, prowadzeniu fabuły czy wpływie podjętych decyzji na wydarzenia dookoła).

Opublikowano

Absolutnie nie odejmuję 3 punktów od końcowej oceny, faktycznie trochę źle się wyraziłem ;)

Chodzi mi o minus za spadki animacji, minus za ogólne działanie tej gry np. na bagnach czy skopane cut-scenki, minus za błędy z save'ami czy brak możliwości ukończenia niektórych questów, ALE to nie zmienia mojej końcowej oceny.

czy ty przypadkiem nie przyznałeś że na bonerze też są widoczne dropy?  :shotgun:

Opublikowano

Gram na PC, nie spotkałem się z żadnym z tych problemów, które wymieniłem, ale widzę, co dzieje się na forach i z jakimi problemami borykają się gracze ;) 

Gdybym miał oceniać technikalia tej gry na podstawie moich doświadczeń, dałbym 10/10, a nawet 11/10 za ukrytą możliwość konfiguracji i kapitalną optymalizację na PC. Oczywiście temat prześlicznej grafiki jest niepodważalny, bo to najlepiej wyglądający RPG, jaki powstał i chyba najładniejsza gra, w jaką możemy pograć na PC - może Crysis 3 zrobił na mnie graficznie podobne wrażenie.

Ale na konsolach mamy trochę inną sytuację, chociaż i na nich gra potrafi niszczyć graficznie ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Copper ty dawałeś swoje Top 25 Wszech czasów? 

Opublikowano

chce poznać pozostałe 24.

serio.

edit:

dam plusa za każdego exa Sony!

Opublikowano

:dunno:

Opublikowano

Sony jak smieje sie w twarz swoim klientom. Jak nazwali promocje w ps store? "Vita on the move" xD

Opublikowano

Najpiekniejsze jest i tak to jak klapeczki siedza ciuchutko jak mysz pod miotla, a w okolicach premiery szaleli, ze dostali "takiego samego wiedzmina jak na PC" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dochodzi tylko ciche skomlenie z subforum wiesia...

Opublikowano

Na pc za 1500zł bym tego nawet nie odpalił, więc nadal czuje się jak wygryw mimo partactwa redów.

Opublikowano

Na pc za 1500zł bym tego nawet nie odpalił, więc nadal czuje się jak wygryw mimo partactwa sony.

fixed

Opublikowano

Yeti mnie oszukał. Miało być wszystko na high.

Opublikowano

Przecież było pokazywane to porównanie i na pc za 1500-2000zł gra działa lepiej niż na ps4 xD

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Człowiek z powodu choroby omijał ten temat, nieco wyzdrowiał i wchodzi tylko po to by zachorować na raka :/

Zazdroszczę posiadaczom Wii U najbardziej. Oni mogą się delektować niestabilnym framerate w Bayonetta 2, bo to pewnie najbardziej ociekający za(pipi)i*tością niestabilny framerate w historii branży.

Nie rozumiem tego hejtu na dropy animacji. To są jakieś sekundy w tych setkach przegranych godzin. Rozumiem gorszą rozdziałkę, bo jest ona stała, ale że gdzieś raz czy dwa chrupnie, to chyba ktoś zapomniał że w grę się gra, a nie czyha na dropy...

Opublikowano

Nie patrzyłem dokładnie. Wiem, że łączny koszt procesora i karty graficznej, które zostały użyte do nagrania filmiku wynosi 900zł.

Opublikowano

Hahahaha, jaki szok klapow XD

"ale jak to? komp za 1500 na ktorym gry kosztuja od 2 do 50 razy taniej, jest ich o wiele, wiele wiecej, na ktorym sa exy z xb1 i ps4, i na ktorym mozna zrobic milard rzeczy odpala wieska lepiej niz moj wyspecjalizowany sprzet do gier playstation 4? :frog: "

Ojjjjjj, poczuli qtaska w dupeczce :D

Edytowane przez Dave Czezky

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.