Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podśmie(pipi)ki barona emulatorów nikogo :shotgun:

Gra jest partactwem na konsolach z perspektywą łatania miesiącami i takie są fakty. Chrupanie jest tu bardziej męczące niż w skyrim na ps3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czezky, ja wiem ze Ty sie starasz, ale bez podania modelu TV jestes wart tyle co Lemonka dla botów bez PSNid

Opublikowano

Wybaczcie, nie śledzę tematu na bieżąco ostatnio, ale ktoś mi może wyjaśnić gdzie jest ta mityczna różnica między wypasionym PC, a PS4, skoro oglądam to porównanie i nie widzę tu czegoś na co warto wybulić równowartość 3 konsol:

Może poza włosami dla konia.

Opublikowano

Po pierwsze to na filmiku tego nie zobaczysz, po drugie 60fps, po trzecie można sobie zmodyfikować wiedźmina i np. takie sweetFX wyglądają przepięknie. Jak byś odpalił obok siebie na konsoli i na pc to byś zobaczył różnice

Opublikowano

Ej, teddy, ale czemu napisałeś tego posta, nim zdążyłem poprawić link do filmiku, bo początkowo nie działał? Widzę, że blaszki z automatu mają gotowe formułki :)

Poza tym brzmisz jak troll, który prowokuje: "Ej wskocz w to szambo, zobaczysz że kupa nie śmierdzi, i w ogóle jest lepsza od powietrza, dobrze na cerę robi, obrazki tego nie pokażą, wskoczyłbyś to zobaczyłbyś różnice".

Nie, dzięki ;)

Opublikowano

No i dzięki bogu, że nie chcesz

Opublikowano

Szambem to jest ps3, ktore posiadasz.

Opublikowano

Bo piecowcy musza paczowac sami zeby to jakos wygladalo lepiej niz na ps4. Kolorki i inne guwna. I od razu engine zmienili razem z calym system gry w 100 klatkach 6K i 8D. Zamiast grac to wciaz testuja ustawienia. Rasa szmat.

Opublikowano

Dobrze jest nie byc betonem i miec kilka sprzetow do grania. 

Opublikowano

Masz na myśli najlepszy wybór gracza w poprzedniej generacji?! Znaczy ja wiem, że nie dało się na niej ściągać z zatoki i to już dla Ciebie szambo, ale no mógłbyś być bardziej obiektywny...

Opublikowano

Rozumiem, że ogrywanie tak kapitalnej gry w 15 fpsach z popupem może spowodować ból na psychice, ale bez przesady. To tylko gierki

Opublikowano

Wiedzmin3 dla mnie staje sie z kazda przegrana godzina jedna z najlepszych gier w zyciu, na ps3 nie gralem w nic rownie dobrego i spokojnie stawiam ten tytul obok najwiekszych pozycji ery psx/ps2

tutaj jeden quest chyta za serce bardziej niz cala fabula tlou, wielkosc i zlozonosc zadan poraza, tak samo jak wielowatkowsc, decyzyjnosc - tu wszystko sie zazebia, mamy wplyw na rozwoj fabuly, na zakonczenie, nawet smieszne sidequesty maja lepsze tlo fabularne niz wiele gierek

perspektywa zagrania w to w 60fps w max detalach bez ubaw, ze jak spadnie deszcz to spadnie framerate jest niesamowicie kuszaca - ta gra na to zasluguje bo jest tak wykur.wiscie dobra, jak ktos brzydzi sie pc to niech aby trzyma kciuki by za pare lat gierka doczekala sie remastera na ps5/xdwa

mimo wszystsko jestem daleki od hejtow wersji na ps4 - jak pisalem, bylo sporo gorzej dzialajacych gie rczy to rdr,gta4,gta5, skyrim na ps3 i wtedy takich hejtow nie bylo, jeszcze nie spotkalem sie z takimi dropami gigantycznymi jak niektorzy tutaj pisza

Opublikowano

prosze o nie wrzucanie wersji W3 na xbona do jednego wora z wersją z PS4 aka "medytuje do rana bo jest burza"

dziekuje

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ja mówię o ps4 ofc. Pierwszy raz widzę tak wiele marudzenia na framerate w temacie o grze na ps4, więc coś musi być na rzeczy. Nawet takie klapy jak fanek płakały

Opublikowano

Masz na myśli najlepszy wybór gracza w poprzedniej generacji?! Znaczy ja wiem, że nie dało się na niej ściągać z zatoki i to już dla Ciebie szambo, ale no mógłbyś być bardziej obiektywny...

Najlepszy wybor XDDDDDDDDDDDD

Chyba wsrod :cebula:

Opublikowano

bo to pierwsza gra na ten sprzet z tych topowych i bardzo popularnych, ktora tak widocznie dropi ;)

Mendrek jak sie czujesz wypierajac sie wiedzmina - multiplatformy lepszej pod wzgledem rozbudowania i fabuly od wszystkich exow stworzonych przez sony w calej historii tej firmy?

Opublikowano

Fabuła z TLOU to mega oklepany mariaż filmu drogi i filmu o zombie. Nie powinno się jej nawet wymieniać w jednym zdaniu z Wiedźminem 3. Inna sprawa, że trudno w tej materii porównywać zombi-szuterek z dopasionym RPG.

Opublikowano

Fabuła z TLOU to mega oklepany mariaż filmu drogi i filmu o zombie. Nie powinno się jej nawet wymieniać w jednym zdaniu z Wiedźminem 3. Inna sprawa, że trudno w tej materii porównywać zombi-szuterek z dopasionym RPG.

jak fabula kazdej z ostatnich gier naughty dog, ktora zawsze bardzo udanie kopiuje oklepane schematy z filmow - tlou = the road/jestem legenda, uncharted = indiana jones

Opublikowano

zaraz mendrek powie ze wiedzmin 3 to nieudana zżyna z game of thrones i dragon age 2

Opublikowano

Rozumiem, że ogrywanie tak kapitalnej gry w 15 fpsach z popupem może spowodować ból na psychice, ale bez przesady. To tylko gierki

zostaw karolka on gra teraz w medal of honor frontline xddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Najlepszy wybor XDDDDDDDDDDDD

Chyba wsrod :cebula:

Wśród każdego kto ceni sobie pasję zwaną graniem.

Najlepsze ex'y.

Najlepsza grafika.

Najlepszy abonament.

TLOU.

Najlepsze multiplatformy (za sprawą zawartości ekskluzywnej głównie)

Najlepsze wsparcie w Polsce.

Najlepsza współpraca z handheldami (PSP i PSV)

Najlepsza sprzedaż.

Najlepsza kompatybilność wsteczna.

Deprecjonowanie fabuły w TLOU - najwyższy stopień botyzmo-blacharstwa. Najlepsza historia wg. wielu wielkich serwisów i organizacji, w tym nagroda roku za fabułę od BAFTA dwa razy - za podstawkę i dodatek DLC. Jedyna gra która praktycznie dwa razy z rzędu wygrała tą nagrodę oddziału gier Brytyjskiej Akademii Sztuk Filmowych i Telewizyjnych.

Zresztą tu nie chodzi o jej oryginalność, ale głównie o styl jej prowadzenia, o ukazanie bohaterów, o reżyserię.

Zresztą, nie ma sensu z betonami się spierać, dla nich największy ból tyłka wywołuje to, że ta wspaniała gra jest wyłączna dla Playstation.

@Ficuś: Nie czuję się wcale, bo nie jaram się. Nie grałem, więc o wrażeniach nie będę też pisał...

Opublikowano

tez mnie boli ze x360 tak slabo wspolgral z handheldem od microsoftu

Opublikowano

zostaw karolka on gra teraz w medal of honor frontline xddddddddddddddddddddddddddddd

Najlepszy fps po kilzonie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.