Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2

:kaz:

A gdzie jakies ex na 2015? 

Gdzie lepsze serwery?

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dominacja dominacją, ale mogliby jakieś gry zacząć wypuszczać w końcu, bo jeden bloodborne na 2015 to trochę beka.

boty juz ponad  6 miesiecy bez zadnego exa i daja rade.

Opublikowano

Kiedyś ta różnica był widoczna gołym okiem, teraz już tego tak nie widać.

Niemal dwa razy więcej pikseli i nie widać różnicy, to nawet nie jest śmieszne, żyjcie dalej w tym swoim zielonym matriksie, a raczej szambie.

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy.

103680000 vs 57600000

Różnica generacji, jak to pisze Czeski. :banderas:

To jak opisać różnicę pomiędzy FHD a 4k Dave'a?  :reggie:

no, na tej jego wypalonej plazmie hd ready to na pewno

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gdzie lepsze serwery?

Serwery mają się nieźle, exy już wyszły dwa, trzeci w drodze, a więcej może na E3.

Co ciekawe póki co same nowe ip, a nie Halo 7, Forza 8 albo Tomb Raider 11.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Taa wręcz szampańsko się mają xD Wczoraj na party ciągle mnie rozłączało, masorza nikt nie słyszał itp. No Goty to psn.

Opublikowano

coraz wiecej bedzie gier always online a wtedy PSN...

AtomicBomb.gif

Opublikowano

Mendrek uprawia trolling na najwyższym poziomie.

Cały problem w tym, że nie.

Opublikowano

Przed E3 taka posucha w newsach growych, że nie ma po co stronek otwierać :P

Opublikowano

Mendrek uprawia trolling na najwyższym poziomie.

Cały problem w tym, że nie.

ludwes pierwsza osoba w cw ktora dala sie strollowac komus kto nie trollowal

Opublikowano

Gdzie lepsze serwery?

Serwery mają się nieźle

Jezeli notoryczne problemy z natem w party i pobieranie 1MB/s na laczu 100Mbps jest niezle to ja nie wiem co ty uwazasz za tragedie.

Opublikowano

à propos serwerów to MS odpalił całą armię nowych serwerów wyłącznie do połączeń audio między graczami.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Przed E3 taka posucha w newsach growych, że nie ma po co stronek otwierać :P

Chyba większość czeka na E3 :P Zresztą coś czuję, że wielu po tych konferencjach zmieni obóz do którego przynależy  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No wiadomo, że ja nie trolluję. Niby czemu miałbym to robić, skoro nikt tu nie trolluje?

Opublikowano

Jezeli notoryczne problemy z natem w party i pobieranie 1MB/s na laczu 100Mbps jest niezle to ja nie wiem co ty uwazasz za tragedie.

Twoje problemy z natem = wina serwerów Sony :dafuq: iks de

To jak opisać różnicę pomiędzy FHD a 4k Dave'a?  :reggie:

Przecież jaczes 4K widział w Hearthstone (jeśli w ogóle).

Edytowane przez Lem

Opublikowano

0 problemow mam jakos na steam,pobieranie 7Mb/s7MB/s. No ale wina mojego neta :D Ciekawe,ze nie tylko ja mam problem z natem i wolnym pobieraniem na p$n. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Mendrek czekal niemal 2 lata na powrot dyskusji o swojej konsoli, to teraz szaleje jak utopce broniace baby wodnej :kaz:

Opublikowano

0 problemow mam jakos na steam,pobieranie 7Mb/s. No ale wina mojego neta :D Ciekawe,ze nie tylko ja mam problem z natem i wolnym pobieraniem na p$n.
Ostatnia osoba która miała problemy z netem był MaZZeo ktory myślał ze ma internet 2Mb/s a wyszlo ze ma 2Mbit/s
Opublikowano

Dobrze, ze ty nie myslales, ze do kazdej gry sa osobne dedykowane sterowniki :obama:

Opublikowano

Dobrze, ze ty nie myslales, ze do kazdej gry sa osobne dedykowane sterowniki :obama:

Może są magiczne, a zarazem "dedykowane" również do ps4, jak tak to ekspert poproszę o nie, bo już nie mogę...

2l2tr8.jpg

Opublikowano

0 problemow mam jakos na steam,pobieranie 7Mb/s. No ale wina mojego neta :D Ciekawe,ze nie tylko ja mam problem z natem i wolnym pobieraniem na p$n.
Ostatnia osoba która miała problemy z netem był MaZZeo ktory myślał ze ma internet 2Mb/s a wyszlo ze ma 2Mbit/s

Dzis troche net zwolnil do 94,34 Mbps.. Na co teraz zwalisz klapku?

4394614386.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dobrze, ze ty nie myslales, ze do kazdej gry sa osobne dedykowane sterowniki  :obama:

Może są magiczne, a zarazem "dedykowane" również do ps4, jak tak to ekspert poproszę o nie, bo już nie mogę...

2l2tr8.jpg

Nie wiedzialem, ze wypuscili tez wersje na PSXa :kaz:

Sony takie dobre!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

teraz szaleje jak utopce broniace baby wodnej :kaz:

:sir:

Czytaliscie opis baby wodnej w bestiariuszu?

"Mówi się, że baby wodne to żony utopców. Skoro tak, to nie dziwię się, że takie z nich s(pipi)ysyny"

:dynia:

Opublikowano

No czesky dzisiaj on fire. Dajesz jedziesz z expertem bo typ się troche zbyt luzno poczuł.

Opublikowano

7 Mb/s to mniej niż 1 MB/s. Albo ze Steama ściąga ci wolniej niż z PSN, albo jesteś kolejnym po zmazzeo, który bitów i bajtów nie odróżnia.

Problemy z natem zapewne mają wszystkie sierotki, które nie potrafią routera skonfigurować albo te w kiepskich osiedlówkach, które poblokowane mają prawie wszystko poza 80 i 443.

Sorry ekspert, no ale tym razem nie weszłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.