Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aha zauważyliście ze jedynie klapy narzekają na obecna generacje i próbują w to szambo wciągnąć xboxa ?

Jezu ale was król spencer dojedzie :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak więc, jak już wyjdą tytany, które udzwigną grafikę z DC czy Order, to możesz wracać do cw, bo teraz to jedynie to możesz wrócić do heartstone i złożyć preordera na

a ty mi powiedz jak wyjdzie ps4, ktore pociagnie wiedzmina.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak więc, jak już wyjdą tytany, które udzwigną grafikę z DC czy Order, to możesz wracać do cw, bo teraz to jedynie to możesz wrócić do heartstone i złożyć preordera na

:hi: pięknie zaorane :sir:

Opublikowano

Poczekaj na E3 jak GG pokaże swojego rpg, przy którym W3 graficznie wypadnie blado, to zobaczysz jaka różnica jest między developerem piszącym na trzy platformy, a wewnętrzną ekipą developerską, która skupia się na jednej maszynie i zapewne ma duży budzet. :cool::lapka:

Soul, blur i guwno rozmazane to ty masz w 90% grach na xzłomie, gdzie jest niemal o połowę mniej pikseli. Różnica generacji :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Trzeba miec chyba mozg rozmiaru limonki zeby nadal bronic Wieska 3 na PS4 po takim zaoraniu w wykonaniu Yaczesa I blacharskiej bandy :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Aha zauważyliście ze jedynie klapy narzekają na obecna generacje i próbują w to szambo wciągnąć xboxa ?

Jezu ale was król spencer dojedzie :banderas:

no przykro się patrzy, kupili guwno obesrane zrobione z plastiku po danonkach, bez gier, z żałosnym PSN. Wszelkie wady i problemy z PS4 próbują uniwersalizować, kiedy one w ogóle nie dotyczą xbona xD nawet ich prezes Andrew House mówi że w tym roku mają wysrane na exy i niech się trzoda cieszy z God of War full hd, a ci jakieś majaki o dominacji jak za czasów PS2 xD

Serio jakby ktoś mi powiedział pod koniec 2013 że tak to się potoczy to bym się popukał w głowę. Cale momentum z tamtego okresu zmarnowane. Teraz tylko czekać na wdeptujące w ziemie E3.

Opublikowano

srednia z exow na obu konsolach identyczna, 90% multiplatform bezdyskusyjnie lepsze na ps4, a boty w amoku bo jeden wiedzmin3 chodzi o te 3klatki na sekunde lepiej w mniejszej rozdzielczosci na ich sprzecie i nagle cala reszta sie nie liczy i znowu haluny, ze xone z milionem gier, a ps4 bez gier co tylko potwierdza gamertag soula xDxDxD

Opublikowano

Trzeba miec chyba mozg rozmiaru limonki zeby nadal bronic Wieska 3 na PS4 po takim zaoraniu w wykonaniu Yaczesa I blacharskiej bandy :obama:

Zgadzam się z tą wypowiedzią,to jest normalnie skandal,gra przez cały czas "chaczy"(xbox one),zastanawiam się nad zwrotem tej gry i kupnie jak może ją naprawiją, NIE przypominam sobie innej gry na konsole,od ps1 do teraz,aby przez cały czas tneła,dziwie się ludzom że są w to stanie grać.

Wiesiek na xzłomie najbardziej haczącą grą od czasów psx.

:kaz:

Overall, the fact Xbox One tends to holds a higher frame-rate is misleading in terms of the quality of the end experience; a capped 30fps is by far the preferred option in this case and we still hope to see it implemented in a future update. The PS4 release has the right tactic, but it lets itself down by being unable to stream in world geometry or render effects at a perfect 30fps to take advantage of this. The perceived effect is a judder to motion on both consoles, for cut-scenes and gameplay, though PS4 is capable of smoother passages of play at times. When it comes to performance, and factoring in the game's superior 1920x1080 output, Sony's hardware is a preference

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-witcher-3-wild-hunt-performance-analysis

Na dodatek połowa mniej pikseli.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dominacja dominacją, ale mogliby jakieś gry zacząć wypuszczać w końcu, bo jeden bloodborne na 2015 to trochę beka.

22 września SOMA

:fsg:

SOMA is a sci-fi horror game from Frictional Games, creators of the groundbreaking Amnesia and Penumbra series.

Coming to PC and PS4 in 2015. 

Yaczes  :hi:

Opublikowano

srednia z exow na obu konsolach identyczna, 90% multiplatform bezdyskusyjnie lepsze na ps4, a boty w amoku bo jeden wiedzmin3 chodzi o te 3klatki na sekunde lepiej w mniejszej rozdzielczosci na ich sprzecie i nagle cala reszta sie nie liczy i znowu haluny, ze xone z milionem gier, a ps4 bez gier co tylko potwierdza gamertag soula xDxDxD

3 fps więcej

94106435339070964819.jpg

Opublikowano

jak cos wychodzi na pc i xone to ex bo klap na ps4 nie zagra, a jak na ps4 i pc to juz beka bo multiplatforma?

Opublikowano

Poczekaj na E3 jak...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W tym wlasnie problem yeti - wy zawsze czekacie :yao:

Opublikowano

Wesoła koalicja spod znaku m$ musiała dzisiaj dostać jakieś nowe leki. Mazzeo pisze coś o wdeptywaniu w ziemię, kiedy Live pada częściej od PSN, w GwG trzeci miesiąc z rzędu zalega Pool Nation FX, a najbliższe exy na horyzoncie malują się dopiero późną jesienią. Jaczes zupełnie stracił kontakt z rzeczywistością, bo ktoś w necie za $350 złożył kompa, gdzie sama karta graficzna kosztuje dziewięć stówek. Do tego jedni i drudzy wmówili sobie, że Wiesiek na PS4 nie działa, choć gra w niego - z problemami lub bez - połowa forum. Niezłe jazdy mają tam na oddziale.

Opublikowano

Predzej bot zagra na pc niz klapiszcz Ficek.

Opublikowano

Bosze Czezky jaki samogwałt sobie robi :dynia: upaść tak nisko :dynia: Soul jeszcze cos mu sie na kolna wdrapuje mimo ze ostatnio Czezky traktował go jak ku.rwe, zero godności, zero szacunku, tak nisko upaść XD

I do tego wszystkiego jaka podnieta jedna gierka w której framerate i włosy > gameplay fabuła.

Opublikowano

Serio jakby ktoś mi powiedział pod koniec 2013 że tak to się potoczy to bym się popukał w głowę. Cale momentum z tamtego okresu zmarnowane. Teraz tylko czekać na wdeptujące w ziemie E3.

Sony wychodzi teraz z takiego samego założenia jak przed premierą ps3 gdzie byli zbyt pewni siebie mówiąc, że konsola i tak się sprzeda bo to Playstation, a drogo? No to niech ludzie znajdą drugą pracę - to były słowa typa kierującego Sony.  Sony stwierdziło, że już (pipi) muszą robić, bo ludzie i tak kupią... mam nadzieję, że M$ będzie sony z poprzedniej generacji, które musiało się bronić wysypem świetnych exów bo multiki działały gorzej.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Predzej bot zagra na pc niz klapiszcz Ficek.

Jakbym miał grać na takiej konsoli jak xbone, to też bym się pecetem ratował :reggie:

Opublikowano

ale Lem on to pisal do mnie wiec japa i do budy gameonly gdy rozmawia szlachta na forum

Opublikowano

Ty nie grasz na zadnej Limonczello. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

człowieku a kogo z posiadaczy konsolą obchodzą PC-ty? NIKOGO (pipi)A

każdy posiadacz konsoli świadomie wybrał swoją skrzynkę, bo chyba, że kogoś nie było stać na PC-ta

wiec po co sie wpierdalasz na nasze salony ze swoimi złotymi radami?

swoje lata masz, wiec nie powinieneś już mieć problemów ze zrozumieniem

(pipi)a to forum o konsolach, dział która konsola lepsza, wnosze o ukaranie złomiarzy bo robią straszny off-top w naszym ułożonym temacie

przez nich nic nie moge tu odszukać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.