Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
:obama:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficek jak widzę dzień w dzień musi przypominać, że jest cham, prostak i słoma mu z butów wyłazi :frog:

Opublikowano

:frog:

(pipi)a to forum o konsolach, dział która konsola lepsza, wnosze o ukaranie złomiarzy bo robią straszny off-top w naszym ułożonym temacie

przez nich nic nie moge tu odszukać

:dafuq:

Pogódź się Fanek z tym, że Konsole niedomagają już TERAZ, gdzie ps3/x360 przez pierwsze 3-4 lata wyświetlały grafikę najwyższej jakości. Wojny są wojnami, a sami developerzy mówią o next genach jako pecetach tylko o zamkniętej architekturze. To już nie są te sprzęty co za czasów psx/2/3 czy  pierwszych xboxów. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

człowieku a kogo z posiadaczy konsolą obchodzą PC-ty? NIKOGO (pipi)A

każdy posiadacz konsoli świadomie dal sie wydymac, bo nie ma logicznego argumentu za konsola

fixd

Ty to najbardziej byles swiadomy ze wszystkich piszac w kazdym temacie:

siema, jestem tu nowy, nie znam sie na konsolach, co doradzicie???????????????????

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

człowieku a kogo z posiadaczy konsolą obchodzą PC-ty? NIKOGO (pipi)A

każdy posiadacz konsoli świadomie wybrał swoją skrzynkę, bo chyba, że kogoś nie było stać na PC-ta

wiec po co sie wpierdalasz na nasze salony ze swoimi złotymi radami?

swoje lata masz, wiec nie powinieneś już mieć problemów ze zrozumieniem

(pipi)a to forum o konsolach, dział która konsola lepsza, wnosze o ukaranie złomiarzy bo robią straszny off-top w naszym ułożonym temacie

przez nich nic nie moge tu odszukać

ja sprzedałem PC, żeby kupić PS4 na premiere ale jak po 1,5 roku zobaczylem co sie stalo z moim hobby (brak gier, słaba ich jakość, kiepski ps+, brak wsparcia dla kierownic logitech ktora kupilem specjalnie do gran turismo) to oje,balem ps4 bez sentymentów i złożyłem PC.

Opublikowano

Tak więc, jak już wyjdą tytany, które udzwigną grafikę z DC czy Order, to możesz wracać do cw, bo teraz to jedynie to możesz wrócić do heartstone i złożyć preordera na

a ty mi powiedz jak wyjdzie ps4, ktore pociagnie wiedzmina.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Poczekaj na E3 jak...

Opublikowano

Ja wiem, że nie sra sie do własnego gniazda, ale Don kur.wa mać kiedy bym nie wszedł na Xbone to oglądasz TV. XD WTF

Opublikowano

zdaje sobie sprawe, że kilku osobom poprawiłem humor  :P

ale jak pisałem to moja pierwsza konsola poza 2tyg na x360

obchodze sie na razie jak z jajkiem

dzieki za odpowiedzi  :P

byle do 16 w pracy

alez swiadomy konsolomaniak! :obama:

2 tygodnie x360 :obama:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I to jest jeden z generalow klapow.

Ja pyerdole, to nawet nie jest smieszne.

Ze to w ogole smie sie odzywac tutaj :/

No ale taka ekipa zostala :/

Opublikowano

zdenerwowałem sie, przeważnie jestem miłym gościem

jaki meltdown fanka xD ogarnij się kupiłeś szrota, handluj z tym

no Mazzeo, ale kto kupił większego :D

Wiedzmin to dla mnie pierwszy tak duży zawód na PS4 ze strony technicznej, bo tylko na to można tu narzekać

Dla tej gry kupiłem konsole tyle, że premiere dwa razy przełożyli i chyba dlatego taki żal troche czuje

anyway, pc-ty lubie, ale tylko do pracy

edit: Czezky - już pisałem kiedyś, długo siedziałem na PSX, ale kiedy to było

pare lat temu wsadziłem w pc-ta 6tysi i służył głównie do internetu, bo po 1h grania to mi sie żygać chciało

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
Soul, blur i guwno rozmazane to ty masz w 90% grach na xzłomie, gdzie jest niemal o połowę mniej pikseli. Różnica generacji  :banderas:

Wiesiek wygląda dużo ostrzej w 900p niż ten wasz BB w 1080p handluj dalej  :kaz:

Opublikowano

pc+ wii u :lapka: pozdrawiam jednoplatformowców

Opublikowano

Ja wiem, że nie sra sie do własnego gniazda, ale Don kur.wa mać kiedy bym nie wszedł na Xbone to oglądasz TV. XD WTF

Ale tv oglądać nie mozna ?xd jakie śledzenie co ludzie robią, normalnie jak stara baba która obserwuje z okna xD

Btw jak grasz mozesz snapnac sobie tv i przez to w znajomych wyświetla sie info o tv

Opublikowano

Niech sobie robi co chce tylko bekowo, że ogląda tv za pomocą konsoli gdy tak bronił gier na XO. 

To oznacza, że jak gra to musi grać w jakąś nudną grę skoro dodatkowo ogląda tv. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bosze Czezky jaki samogwałt sobie robi :dynia: upaść tak nisko :dynia: Soul jeszcze cos mu sie na kolna wdrapuje mimo ze ostatnio Czezky traktował go jak ku.rwe, zero godności, zero szacunku, tak nisko upaść XD

I do tego wszystkiego jaka podnieta jedna gierka w której framerate i włosy > gameplay fabuła.

Lepsze kolana Czezkiego, niż kutacz Lemonki, no ale widzę, że wygodnie Ci, jeszcze jak przejdzie składka na mózg od małpy to już w ogóle będziesz happy :reggie:

Te Szejdj zęby Ci za gęsto rosną ? :shotgun:

Opublikowano

Czyli podsumujmy:

wychodzi PS4, kupuje sobie kompa w cenie PS4.

- gram w multiplatformy w najlepszych wersjach

- oszczedzam tysiace zlotych na grach (steam, humble, gog, premieroweczki za pol ceny konsolowej)

- robie 1000000 innych rzeczy, bo MOGE

- nie trace nerwow na niedoyebane wersje gier

- mam exy z XB1 i PS4

- nie place za granie online (lol :yao:)

- mnostwo polskich graczy na SERWERACH (a nie kurfa hostowanie)

- tysiace gier wiecej niz u konsolarzy

Za zaoszczedzone pieniadze lece do tajlandii na wakacje zycia, kupuje motocykl albo sponsoruje ekspertowi przeszczep mozgu od malpy zeby poczul sie wreszcie troche jak czlowiek.

W tym samym czasie konsolarz przyczepia nozki od stolu do ps4 zeby sie juz tak nie przegrzewalo po wielu latach prob utrzymania 1080p i 25 fpsow :yao:

Boze, jakie przegrywy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bardziej bym stawiał na cdp o ich zdolności optymalizacji gier, ale Pan chorągiewka pewnie wie lepiej

Czyli podsumujmy:

wychodzi PS4, kupuje sobie kompa w cenie PS4.

- gram w multiplatformy w najlepszych wersjach

- oszczedzam tysiace zlotych na grach (steam, humble, gog, premieroweczki za pol ceny konsolowej)

- robie 1000000 innych rzeczy, bo MOGE

- nie trace nerwow na niedoyebane wersje gier

- mam exy z XB1 i PS4

- nie place za granie online (lol :yao:)

- mnostwo polskich graczy na SERWERACH (a nie kurfa hostowanie)

- tysiace gier wiecej niz u konsolarzy

Za zaoszczedzone pieniadze lece do tajlandii na wakacje zycia, kupuje motocykl albo sponsoruje ekspertowi przeszczep mozgu od malpy zeby poczul sie wreszcie troche jak czlowiek.

W tym samym czasie konsolarz przyczepia nozki od stolu do ps4 zeby sie juz tak nie przegrzewalo po wielu latach prob utrzymania 1080p i 25 fpsow :yao:

Boze, jakie przegrywy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bardziej bym stawiał na cdp o ich zdolności optymalizacji gier, ale Pan chorągiewka pewnie wie lepiej

Opublikowano

Lepiej będzie jak zacytujesz to 3 razy a nie 2.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To samo pomyslalem :pawel:

Opublikowano

Jestem ciekaw czy redzi przy kolejnych projektach zachowają aktualną "hierarchie" platform (PC , XO ,PS4) czy jednak widząc słupki sprzedażowe W3 się ona zmieni ;)

Opublikowano

Jak to mówią, może do 3 razy sztuka 

Opublikowano

Lepiej będzie jak zacytujesz to 3 razy a nie 2.

Myślałem ze uda się i 4 razy, zawiodłem :/ nie było zbyt prosto dla mnie

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Czyli podsumujmy ps3: gorsze exy od wii i gorsze multiplatformy od x360. Po co takie coś żyje?

najwyżej oceniane były exy wii. najwięcej exów ze śr. 89 i więcej miało ps3.  :problem:

zresztą por. lineupu wii do ps360 poza platformerami i jrpg to argument inwalida. zupełnie inne gatunki. :lapka:

Opublikowano

anKPLyL_460s.jpg

:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.