Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jeti sobie zrobil przerwe na napisanie posta w cw, widocznie jego gddr5 wlasnie wczytuje te polowe wiecej pixeli wiec ma czas na herbate

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

:dynia: to sie nigdy nie skończy, oni ciągle mają nadzieje
Tak jak wy macie nadzieję, ze kiedyś dostaniecie next genowo wyglądające grę na to guwno rozmazane, gdzie każda multiplatforma ma niemal o połowę mniej pikseli.
... A ja słyszałem, że zrobili Cię w chu.ja, a teraz odejdź w zdrowiu, Ty i Twoje wielbłądy.

Pozdro dla kumatych.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale po tym E3 będzie ból dupy, forumek chyba eksploduje. 

Opublikowano

Z jakiegoż powodu?

Opublikowano

Z jakiegoż powodu?

Z powodu dominacji Króla Spencera to oczywiste .

Opublikowano

ja licze na dobrą beke jak co roku, zawsze czacik i podszywanie się pod klapersów, ostatnio pamietam, że byłem yetim i mnie stunik propsował heheh

Opublikowano

:dynia:

Ja ofc oglądam konfę Bethesdy oraz MS bo interesuje mnie lineup.

Potem EA i Ubi dla beki. Już czuję te 30 minut o sportówkach. XDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ubi jakby zapowiedziało nowe przygody Jade to wybaczyłbym im te grzechy popełnione w ostatnich latach.

Opublikowano

WILD_WayToEagle_1407930432.jpg

Opublikowano

EA i ich goty nowy NFS, mesjasz serii i totalny uber restart :fsg:

not

Opublikowano

Ten Nfs nowy mocno przypomina z opisu i traileru Carbona. A ten był naprawde świetny.

Opublikowano

Ubi jakby zapowiedziało nowe przygody Jade to wybaczyłbym im te grzechy popełnione w ostatnich latach.

I co? Nagle to by była dobra gra? :reggie:

Ludzie, to, że teraz jakaś firma zrobi wam kontynuację waszej ulubionej gry sprzed 10 lat to nie znaczy, że będzie dobra, bo branża się zmieniła. Niektórzy dalej żyją przeszłością. :/

BC3 jakby wyszło to byłoby zyebane na maksa. 

Opublikowano

Ten Nfs nowy mocno przypomina z opisu i traileru Carbona. A ten był naprawde świetny.

hehe carbon i świetny 

Opublikowano

No jednak są wyjątki, jak choćby Max Payne 3, ale tutaj pracowali mistrzowie z Rockstar, to inna sytuacja.

Opublikowano

no Carbon był świetny. z 6 razy go zaczynałem, bo save padał albo nie działał po reinstallu windowsa :yao:

Carbon

świetny

:yao:

Opublikowano

Jedyne, co było świetne w Carbonie to ten pomysł na drifty po górzystych, wąskich uliczkach.

Opublikowano

no Carbon był świetny. z 6 razy go zaczynałem, bo save padał albo nie działał po reinstallu windowsa :yao:

Carbon

świetny

:yao:

Spoko tutaj na forum mają nawet jaranko rivalsem czy coś, zazwyczaj klapki

Opublikowano

Thisiswaiting nabiera nowego wymiaru dzieki botom :dynia:

Wszystko zaczęło sie od " do jesieni wszystkie multiplatformy beda takie same"

A teraz juz jest "jak król spencer..... To zobaczycie! "

Przekazałbym wam 1% podatku ale rozliczam sie w Irlandii.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Lepsze to niż ciągłe powtarzanie "byle do E3, Sony zrzuci atomówki!" i tak od kilku lat ;)

Opublikowano

Teraz przynajmniej nie ma hajpu na konfe Sony to moze bedzie odwrotnie i pokaza cos w stylu Bloodborna jak rok temu. Ale znajac zycie to wszystko powycieka przed targami.

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Bluber, powaga, stać Cie na wiecej niz gimnazjalne teksty o przeszczepie mózgu, to nawet nie gimnazjum, zerówka albo podstawówka.
Opublikowano

I kto to pisze. xD

Opublikowano

Bluber, powaga, stać Cie na wiecej niz gimnazjalne teksty o przeszczepie mózgu, to nawet nie gimnazjum, zerówka albo podstawówka.

No to bystrych miales kolegow w podstawowce ze juz to zauwazyli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.