Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TLG to może być fenomen. Jeśli wyjdzie. W tym względzie, że pewnie po tak długim procesie może okazać się archaiczny, graficznie średni, gameplayowo też dość ubogi - ale ubrany w artystyczną formę, stanie się mesjaszem growych hipsterów i koneserów sztuki...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niech jeszcze GG ogra wieska3 i skasuje swoj rpg bo uswiadomia sobie, ze procz grafy nie maja czym rywalizowac xD

A myślisz, że dlaczego zatrudnili kilka osób z CDP? :P

Opublikowano

TLG jak wyjdzie to będzie duke nukem forever co najwyżej

Edytowane przez teddy

Opublikowano

TLG to może być fenomen. Jeśli wyjdzie. W tym względzie, że pewnie po tak długim procesie może okazać się archaiczny, graficznie średni, gameplayowo też dość ubogi - ale ubrany w artystyczną formę, stanie się mesjaszem growych hipsterów i koneserów sztuki...

zupełnie jak Duke Nukem Forever :dynia:

Opublikowano

:facepalmz:

Ale RE4 to należy szanować.

Zestawianie go w jednym zdaniu z tym gównem powinno być karane.

nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

Nie gram w crapy.

Opublikowano

to juz jest choroba psychiczna, a nie trolling by w ogole zestawiac jedna z lepszych gier akcji w dziejach czyli RE4 z Orderem albo pisac, ze Order to RE4 naszych czasow

Opublikowano

tak jak mowi bartezo

iZMHp4iKcSDXw.gif 

ValidInexperiencedIvorybilledwoodpecker.  

:banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nie gram w crapy.

twój gamercard mówi co innego

Opublikowano

Kto w ogóle tu porównywał TO do RE4? Bo jedyne co sobie przypominam, to porównanie animacji przeładowania karabinu.

Klasyczne urojenia zielonych schizofreników. Napisz coś, a oni sobie dopowiedzą drugie tyle. I trzecie :facepalmz:

Opublikowano

Kto w ogóle tu porównywał TO do RE4? Bo jedyne co sobie przypominam, to porównanie animacji przeładowania karabinu.

Na neogafie przed premierą tak pisali

Opublikowano

to juz jest choroba psychiczna, a nie trolling by w ogole zestawiac jedna z lepszych gier akcji w dziejach czyli RE4 z Orderem albo pisac, ze Order to RE4 naszych czasow

Najlepsza to na pewno nie. The Order ma pare podobnych rozwiazan jak RE4.Gralem w obie gry i powiem Wam szczerze ze RE4 to taki kapiszon w porownaniu do The Ordera, przynajmniej w orderze jest jakas fabula a nie strzelanie z kapiszonow over 9000.

Opublikowano

Design akurat w grze za(pipi)isty moim zdaniem, tylko gameplayu zabraklo.

Opublikowano

Najlepsza to na pewno nie. The Order ma pare podobnych rozwiazan jak RE4.Gralem w obie gry i powiem Wam szczerze ze RE4 to taki kapiszon w porownaniu do The Ordera, przynajmniej w orderze jest jakas fabula a nie strzelanie z kapiszonow over 9000.

mroku mówi jak jest, fabuła w re4 - dno, design przeciwników - eeee nic się kupy nie trzyma, no i to sterowanie jak wozem z węglem zaorać

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Za dużo gry w grze a za mało sinematik ekspirjens - patrz wydajemy tylko produkty jak The Order czy Until Dawn.

Opublikowano

Nie gram w crapy.

twój gamercard mówi co innego
Np.?

A zresztą... Kogo ja się pytam na temat preferencji growych. Jedynie w temacie dot. Skate 2/3 byśmy się zgodzili. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Skisłem :P

Opublikowano

Ten ból dupki gdy hipsterom zaczyna brakować argumentów i zostają tylko szpagaty :fsg:

Opublikowano

rayos bedzie grac do nieprzytomnosci

Opublikowano

to my o czymś dyskutowalismy? 

Opublikowano

no co? strzelanie do gigantycznych mrówek z bazooki zawsze na propsie.

Opublikowano

rayos nie gra w multiplayer, nikt go nie rozumie przez headseta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.