Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka by była wieksza gdyby gra wyszła i dostała oceny pokroju Knack'a :obama:

Wtedy przeszedłbym sześć razy :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe kiedy Quantum Break wyjdzie i jakie oceny zbierze   :kaz:  :reggie:

Wątpić w Remedy. Czekać na japońską grę, która miała wyjść generację temu.

Just klap things...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wątpisz w Remedy?

Ja nie wątpię. Wiem, że zrobią kolejną kretyńską grę, polegającą na chodzeniu od jednego safe zone do drugiego. W Maxie były to szafeczki z medykamentami, w Analu snopy światła. Ogólnie Alan to taki reskin Maksa, tylko bez rzucania się na boki i bullet time.

Opublikowano

Kur.wa, ale dzisiaj co niektórzy z betonowym kubsonem na czele mają szał macicy, bo mi się nie podoba SO i nie ciągnie mnie do tej gry. xD

A najbardziej mnie śmieszą te argumenty "zagraj więcej" "po 2-3h się rozkręca" "początek jest ch.ujowy". No super rekomendację robicie dla tej gry. :)

Albo gra wciąga od początku albo nie, grać na siłę? Bez sensu. Pewnie jeszcze pogram zanim się nie sprzeda i będę myślał, żeby szybciej wyłączyć jak włączyłem. 

I jeszcze kubson wyzywa od januszy gdzie gra w TF z pistoletem z autoaimem gdzie wystarczy kliknąć RT i botami. Do tego BF4, BF: Hardline i cody. Ah, no i jakże mógłbym zapomnieć wspomnieć o watch dogsach i RYSE, w którym się wszystko samo robi. XDD

Ten sam poziom co yeti i lemonka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wątpisz w Remedy?

Ja nie wątpię. Wiem, że zrobią kolejną kretyńską grę, polegającą na chodzeniu od jednego safe zone do drugiego. W Maxie były to szafeczki z medykamentami, w Analu snopy światła. Ogólnie Alan to taki reskin Maksa, tylko bez rzucania się na boki i bullet time.

799448.gif

Opublikowano

Zabawne że boty teraz beczą z TLG, ubaw mają bo wierzymy a gdy faktycznie pojawi się to będzie

łeee, meh, czas najwyższy :dynia:

Kur.wa, ale dzisiaj co niektórzy z betonowym kubsonem na czele mają szał macicy, bo mi się nie podoba SO i nie ciągnie mnie do tej gry. xD

A najbardziej mnie śmieszą te argumenty "zagraj więcej" "po 2-3h się rozkręca" "początek jest ch.ujowy". No super rekomendację robicie dla tej gry. :)

Albo gra wciąga od początku albo nie, grać na siłę? Bez sensu. Pewnie jeszcze pogram zanim się nie sprzeda i będę myślał, żeby szybciej wyłączyć jak włączyłem. 

I jeszcze kubson wyzywa od januszy gdzie gra w TF z pistoletem z autoaimem gdzie wystarczy kliknąć RT i botami. Do tego BF4, BF: Hardline i cody. Ah, no i jakże mógłbym zapomnieć wspomnieć o watch dogsach i RYSE, w którym się wszystko samo robi. XDD

kubson takie perełki ma ograne?

:sir:

Opublikowano

Ja w The Order nikomu grać nie kazałem, więc się goń :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ale jakbyś miał PS4, to byś zagrał, c'nie?

Opublikowano

Just klap things...

niektórzy zwątpili po Alan Wake, więc maja uzasadnione obawy. :reggie:

Opublikowano

Pamiętam jak się wkur.wiłem, gdy niedouczone pismaki jeden od drugiego przepisywali na serwisach, że Alan Wake to taka przygoda mocno w klimatach Twin Peaks, a potem zagrałem w tę marną giereczkę, nad którą unosiła się para świeżo wypróżnionego kloca.

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls (ŚWIETNIE oddano realia małego górskiego miasteczka + mieszkańcy prowadzili normalne życie, oczywiście pismaki cmokały z zachwytu dopiero po Shenmue, bo nikt nawet się nie zapoznał z genialną grą od HUMAN, która operowała na podobnych założeniach jeśli chodzi o wykreowany świat, tylko nie było długich loadingów, a cały teren był większy).

A potem Swery65 zrobił Rainy Woods, które ostatecznie wyszło jako Red Seeds Profile w Japonii i Korei, aż w końcu trafiło na zachód jako Deadly Premonition.

Nazywanie AW grą w klimatach Twin Peaks to zbrodnia. Jakiś pismak coś takiego klepnie, a potem wszyscy powtarzają, kiedy prawdziwy fan SERIALU się gotuje.

Opublikowano

Just klap things...

niektórzy zwątpili po Alan Wake, więc maja uzasadnione obawy. :reggie:

Zgoda, ale z tą drobną różnica, że Alan przynajmniej w końcu wyszedł - jednym przypadł do gustu innym nie, mniejsza o to teraz. :reggie:

A z TLG robi się powoli Never Ending Story, nawet design podobny.

neverending6big.jpg

Opublikowano

Ja sie tylko zastanawiam czym ludzie sie tyle lat podniecaja skoro z TLG pokazano tylko render przerosnietego kurczaka. To jakby podniecac sie logiem gry.

Opublikowano

Całe 25h w Ryse. 

XDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja sie tylko zastanawiam czym ludzie sie tyle lat podniecaja skoro z TLG pokazano tylko render przerosnietego kurczaka. To jakby podniecac sie logiem gry.

Ja się podniecam, bo ich dwie wcześniejsze gry były znakomite.

Opublikowano

Widze suteq dlugo miejsca nie zagrzal w zielonej rodzinie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

były tam fragmenty gameplayu

Opublikowano

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

Opublikowano

Widze suteq dlugo miejsca nie zagrzal w zielonej rodzinie.

No myślałem, że zielona rodzina dba o siebie, wspiera, szanuje, toleruje, a tu się okazuje, że taki sam reżim jak u klapów, że jak nie podoba Ci się to co reszcie to ch.uj ci w cyce. Trochę przykre. :/

Chyba tylko Colin zachował trzeźwość umysłu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

e czaicie, że expert ma w gamercardzie jakies 60 gier? xd jak mozna być takim lamusem i jeszcze się wypowiadać o gierkach jakby się o nich znał lol

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

Opublikowano

Całe 25h w Ryse. 

XDDD

beka wnusiu :dynia:

Opublikowano

60 gier, platyna w the order 

beka wnusiu

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

//też mam EAA i mogę sobie to ograć, ale po ch.uj mam tracić czas na jakieś guwno od EA? Nie ma znaczenia czy to kupiłeś czy pożyczyłeś, liczy się fakt grania. 

//wzajemnie

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

//oho, kolejny, który nie umie czytać #yeti W sumie to poza tym, że może masz jakiś honor, a yeti nie to niczym się nie różnicie. No wyłączając obóz plastiku. Poza tym taki sam twardy beton. Zaorać. 

Beka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wyższa kultura konsolowości w pigułce

Opublikowano

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

ale ja nie robie z siebie barona gamingowego głoszącego jako to Xbox jedynym słusznym miejscem do grania :dynia: a poźniej gra w crapy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.