Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co za łeb XD Najpierw daje screena wielkości pudełka zapałek, a sam się pluje że mój 5x większy bezpośredni screen z gry jest przeskalowany przez stronę hostingową XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale to jest temat Console Wars, próbujemy ustalić która konsola jest lepsza, myśle że jeszcze z 1000 stron i ta kwestia zostanie rozstrzygnięta

a wy nam cały czas przeszkadzacie

Moglibyście sobie założyć oddzielny temat "PC vs Console Wars" i pisalibyście sobie tam w 5-ciu, obiecujemy nie będziemy wam przeszkadzać

Opublikowano

Fanek morda

Opublikowano

Co za łeb XD Najpierw daje screena wielkości pudełka zapałek, a sam się pluje że mój 5x większy bezpośredni screen z gry jest przeskalowany XD

4.bmp.jpg

Drzyj japę ile chcesz, próbuj odwracać kota ogonem, ale nie zmienisz faktu, że 4xMSAA kuleje jeszcze bardziej niż wygładzanie w GTA na konsolach :problem:

Opublikowano

Co za rak umysłowy :) Każdy kto widział grę wie, że to jest top pod względem IQ na konsolach, ale limonczello wie lepiej bo jak sobie screena lampy powiększy to jakieś minimalne ząbki zobaczy.

PlejStejszyn gratulujemy "graczy" :)

Opublikowano

Don po ch.uj się siłujesz z amebą?

Opublikowano

przeciez ten gosc (lem) ma zielone papiery (potwierdzone info). Brnie jak prawdziwy kon z klapami na oczach slepo przed siebie i nie przyjmuje do swiadomosci najprostszych faktow. Ma tylko ps4 i bedzie bronil zyciem ze 20 fps jest spoko, brak aa jest spoko, konsola najlepsza jaka byla i w ogole. Moim zdaniem ignore mode on i niech sobie zyje w swoim swiecie 

Opublikowano

prawie 50 000 pecetowców wystosowało już petycję do From Software o konwersję GOTG na blachę. no to powodzenia chłopaki :yao:

http://www.ppe.pl/news-36491-niemal_50_000_graczy_podpisalo_petycje_o_wydanie_bloodborne_na_pc.html

Szkoda, ze głąby nawet nie wiedzą do kogo muszą wysłać ta petycję, bo na pewno nie do FS. Haha, wracać do symulator kozy! Zachcialo się plebsowi darów od bogow, ale nie dla psa kiełbasa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Don po ch.uj się siłujesz z amebą?

Akurat zszedłem z leżaka i zajrzałem na forumka w poszukiwaniu taniej rozrywki ;)

Opublikowano

Co za rak umysłowy :) Każdy kto widział grę wie, że to jest top pod względem IQ na konsolach, ale limonczello wie lepiej bo jak sobie screena lampy powiększy to jakieś minimalne ząbki zobaczy.

PlejStejszyn gratulujemy "graczy" :)

Gdzie ja ci coś powiększyłem typie? :kaz: Bijesz pianę z głupoty czy z bezradności, bo ci ktoś grę na bonera "obraził"? GTA V na next-genach na oczy nie widziałeś, ale z góry założyłeś, że porównaniem zaatakowałem twój ukochany kawałek plastiku :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Fanek morda

Morda mordo :shieeet:

Opublikowano

przeciez ten gosc (lem) ma zielone papiery (potwierdzone info). Brnie jak prawdziwy kon z klapami na oczach slepo przed siebie i nie przyjmuje do swiadomosci najprostszych faktow. Ma tylko ps4 i bedzie bronil zyciem ze 20 fps jest spoko, brak aa jest spoko, konsola najlepsza jaka byla i w ogole. Moim zdaniem ignore mode on i niech sobie zyje w swoim swiecie 

Optymista. 

Gdzie ja ci coś powiększyłem typie? :kaz: Bijesz pianę z głupoty czy z bezradności, bo ci ktoś grę na bonera "obraził"? GTA V na next-genach na oczy nie widziałeś, ale z góry założyłeś, że porównaniem zaatakowałem twój ukochany kawałek plastiku :dynia:

Ty PS4 widziałeś jedynie w gazetce MM(więc gta v też), a go kur.wa bronisz jakby zależało od tego twoje życie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Optymista. 

Czekaj, to on nawet tej konsoli nie ma? :dafuq: !?

m2735b.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Starh sie obudzil xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bo PlayStation 4 się czuje, a nie posiada. Dlatego najwięksi jej obrońcy dalej jej nie mają.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak się ją ma to przechodzi ochota żeby to bronić.

Opublikowano

Nie, wtedy osiągasz ZEN.

On chyba osiągnął yin i yang - z jednej strony broni puszki jak fanatyczny wojownik, z drugiej jest uległy jak baranek w stosunku do polityki prowadzonej przez tę firmę. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To konsola jurasa czy irasa?  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Starh, jeszcze wiele przed Tobą jak widzę xD

Ale to jest własnie piękne w CW, że na każdym kroku potrafi zaskakiwać.

Opublikowano

Odwar z Fanka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pawcio, kto ci to zrobil?

Opublikowano

Bansai kto inny :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.