Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

taaa doinpretuj sobie jeszcze ze ficus poleca 

ZOSTAŁEŚ PRZEJRZANY WSTRĘTNY KLAPIE

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze Sony ladnie sobie wytrenowalo swoich podopiecznych :obama: Jak gra jest ch*jowa ale krotka to mozna zagrac i szybko sprzedac na allegro zeby nie tracic 20 zl ale platyna wbita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To cos jak u was z Sunset Overdrive?

Gra była tak ch.ujowa ze dali ja za free na weekend

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widze Sony ladnie sobie wytrenowalo swoich podopiecznych :obama: Jak gra jest ch*jowa ale krotka to mozna zagrac i szybko sprzedac na allegro zeby nie tracic 20 zl ale platyna wbita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sony z pewną gra powinno zrobić to samo... a imię jej sześćdziesiąt trzy

Nad Klapy i nad Kaza podniesiony;

Na dziewięćdziesięciu czterech recenzjach stoi

A długość jego – aż pięć godzin,

A tytuł jego – pasy dwa;

Z deva psp robiony, w bólu wytworzony

A imię jego sześćdziesiąt trzy 

abia35.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nom, a jedyna bardziej (pipi)owa rzecza sa twoje posty  :morning1:

Opublikowano

Sony to ma inna gre do dania za darmo, a imie jej 71 :kaz:

Opublikowano

Ryse 60 na meta, a większość botów ma dokładnie ograne.

Opublikowano

Bo geniuszu to byla gra startowa? Ktos lubial wyscigi bral FM5, ktos Ryse czy DR3. Nie to co klapy zagrywajace sie w BF4...znaczy sie czekajacy az gra zacznie dzialac :kaz:

Opublikowano

Sony specjalnie robi te swoje exy by były w okolicach 6/10 - do Plusa niby trafiają tylko gierki >80% na MC, więc w ten sposób nie muszą rzucać cebulakom gierek za darmo :kaz:

Opublikowano

Sony specjalnie robi te swoje exy by były w okolicach 6/10 - do Plusa niby trafiają tylko gierki >80% na MC, więc w ten sposób nie muszą rzucać cebulakom gierek za darmo :kaz:

Teraz maja nowa taktyke, wrzucaja gry z kompow, ktore nie wyszly jeszcze na ps4, wiec moga wrzucic zanim zbiora gowniane recenzje :kaz:

Opublikowano

jaki stopień raka mózgu trzeba mieć by liczyć na to, że nowa gra Guerilla Games będzie czymś innym niż GÓWNEM?

GG to przykład deva, który mając świetny materiał na gierkę robi jakieś mega średniaki.

Opublikowano

Horizon jest robione juz 6 lat, a do premiery to pewnie w 8 sie zmieszcza. Order robili 5 i wiemy jak wyszlo. :kaz:

Opublikowano

jaki stopień raka mózgu trzeba mieć by liczyć na to, że nowa gra Guerilla Games będzie czymś innym niż GÓWNEM?

GG to przykład deva, który mając świetny materiał na gierkę robi jakieś mega średniaki.

Natomiast klapy to taki przyklad graczy, ktorzy potrafia wyrzec sie szacunku do samych siebie w imie super graficzki :(

Opublikowano

Natomiast klapy to taki przyklad graczy, ktorzy potrafia wyrzec sie szacunku do samych siebie w imie super graficzki :(

Graphic whores to podgatunek zasiedlający każdą platformę.

Ofc to nie jest też tak,że mamy nie zwracać uwagi na grafę i cieszyć się góvnem jaki niektórzy devi próbują nam wcisnąć. Najlepszym przykładem jest Bugfesta i ich Fallout 4 :dog:

Opublikowano

Taki sam jak myśląc ze nowa gra Rare będzie choc w polowie dobra jak gry które robili dla Nintendo. Wogóle to oni powinni zmienic nazwe zeby nie bezcześcic jednego z najlepszych teamów Nintento.

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie cofanie czasu w Halo 5

Ciekawe kiedy sony znowu wyda jakas dobra gre hehehehehehe
Opublikowano

Marzec nie był dawno temu.

No, poczeka sie do nastepnego. A nie, do nastepnego marca nic ciekawego nie wyjdzie, tylko Zj.ebczarted 4. No to poczeka sie 2lata, na pierwsza dobra gre tez tyle czekaliscie :kaz:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie cofanie czasu w Halo 5

Ciekawe kiedy sony znowu wyda jakas dobra gre hehehehehehe
Ciekawe czy MS wyda w ogóle tej generacji jakaś bardzo dobra gre.

Narazie im to nie wychodzi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dla mnie nowy AC to must have, tego roku wliczajac Star Warsy,Halo 5,Tomb Raider i CoD Black Ops III

Dla mnie Ubi mogloby wydawac Assassiny 2x w roku,normalnie goty.

Wszystkie 3 czesci AC na XOne :banderas:

<3 Ubisoft

2cftcn7.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Marzec nie był dawno temu.

No, poczeka sie do nastepnego. A nie, do nastepnego marca nic ciekawego nie wyjdzie, tylko Zj.ebczarted 4. No to poczeka sie 2lata, na pierwsza dobra gre tez tyle czekaliscie :kaz:

Zapomniałeś o TLG!
Opublikowano

Chyba już potwierdzone, że wyjdzie tylko remaster jednego GoWa.

Gears of Wars, mam na myśli.

Ale pewnie teraz to jest jaranko, beki nie ma #hipokryzja #drugie #imie #botków #zależy #jak #wieje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.