Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Stosowne newsy na temat aktualizacji PS+ pojawią się dzisiaj około godziny 17:00.

oplacam plusa od marca i jeszcze nic z niego nie ogralem :/
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widac ze The Last Of Us wyłącza parę opcji graficznych poprzez zmianę 30/60fps

Prawda jest taka ze nawet na PC te 1080/60p to nie łatwa sprawa, wiec nie wiem po co się ludzie bija tak o te fps (znudziła się bitwa o rozdzielczość?)

teraz i tak pewnie PC market będzie chciał dążyć do 4k niż 60fps

aha, oglądam se ten filmik w 1080p, i w niektórych scenach widać poprawki, a czasami nie :(

Opublikowano

Widac ze The Last Of Us wyłącza parę opcji graficznych poprzez zmianę 30/60fps

Prawda jest taka ze nawet na PC te 1080/60p to nie łatwa sprawa, wiec nie wiem po co się ludzie bija tak o te fps (znudziła się bitwa o rozdzielczość?)

teraz i tak pewnie PC market będzie chciał dążyć do 4k niż 60fps

aha, oglądam se ten filmik w 1080p, i w niektórych scenach widać poprawki, a czasami nie :(

Pewno na PC będziesz miał wybór 1080p i betonowe 60fps, albo 4k i 30fps, chyba że jesteś posiadaczem mocnego komputera.

Natomiast posiadacze PlayStation 4 będą mieli w grach Naughty Dog do wyboru 60 klatek z dropami kosztem gorszych cieni (i pewnie w U4 tekstur), albo 30 klatek z efektami graficznymi będącymi odpowiednikiem pecetowego settingu medium.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Wy jedynie możecie mieć wybór, którą petycje podpisać.

Po co mam pisać petycję? Mogę ograć na konsoli. A że jestem pogodzony z tym, że gry konsolowe wyglądają i ruszają się gorzej to już inna sprawa.

Opublikowano

Czytam temat o TLoU remasterze i śmiech mnie ogarnia.Kolesie odpalili 60FPS, a później 30 i piszą, ze to konkerne 30 klatek w remasterze jest jakieś zepsute, w innych grach im nie przeszkadza, ale tutaj jest coś nie tak xDDD Mają w końcu możliwość zobaczenia różnicy to nie ogarniają tego, ze 60 klatek jest o tyle razy lepsze SROTFL

Opublikowano

A że jestem pogodzony z tym, że gry konsolowe wyglądają i ruszają się gorzej to już inna sprawa.

Uncharted.jpg

vs

602501991.jpg

Opublikowano

Czytam temat o TLoU remasterze i śmiech mnie ogarnia.Kolesie odpalili 60FPS, a później 30 i piszą, ze to konkerne 30 klatek w remasterze jest jakieś zepsute, w innych grach im nie przeszkadza, ale tutaj jest coś nie tak xDDD Mają w końcu możliwość zobaczenia różnicy to nie ogarniają tego, ze 60 klatek jest o tyle razy lepsze SROTFL

No ale przecież nie ma różnicy między 30 a 60 klatkami bo ludzkie oko cośtamblablablabla

Zawsze mam bekę z typów, którzy twierdzą, że różnice między 30 a 60fps są niezauważalne. O dziwo sporo jest takich inteligentów.

@Yeti

Widzisz, ja mogę pograć w szlachetną GOTY grę symulator KOZY i będę mógł pograć w U. A Ty co? Tylko U? PC jest królem, pogódź się z tym!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ins, oddychaj, wszystko jest na dobrej drodze, moze w przypadku kolejnej generacji beda juz wiedzieli ze 60 > 30 i ze nic nie jest zepsute, 30 tak po prostu zawsze dziala a cinematic experience to tylko placebo dla ich ptasich mozdzkow.

Opublikowano

mówiłem, że yanuszom rozqurviy mózgi te 60fps'ów

Opublikowano

Tak jak pisałem kiedyś, niech wciskają wszędzie te 60 klatek to przyzwyczają januszy i nie będą mogli już wrócić do 30tu :) Tak czy inaczej uśmiałem się nieźle, polecam zajrzeć do odpowiedniego tematu.

Opublikowano

@Yeti

Widzisz, ja mogę pograć w szlachetną GOTY grę symulator KOZY i będę mógł pograć w U. A Ty co? Tylko U? PC jest królem, pogódź się z tym!

Ja też mam pc, właśnie z niego piszę, ale jeszcze mnie nie po(pipi)ało aby na nim grać.

Opublikowano

Szkoda, może byś docenił platformę, na której gry stricte "konsolowe" wyglądają i ruszają się fenomenalnie. Jak zobaczyłem takie Devil May Cry to zapomniałem o wersji konsolowej mimo że leży na półce.

Opublikowano

No w tym miesiącu wolałbym mieć xboxa i dishonored.

Opublikowano

Moje 2 podejścia do serii zakończyły się porzuceniem gier po kilku godzinach. Strasznie odpychający design świata i kreacje bohaterów. No ale może po prostu źle trafiłem, bo grałem w Tales of The World na PSP i Tales of Vesperia na 360.

Jak dla mnie najlepsze gry z serii Tales of to

Tales of Eternia <3 psp

Tales of Symphonia z gamecuba

Tales of Vesperia x360 zacząłem podoba mi sie ale nie mam czasu skończyć :/

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No przecież TLoU i inne cross-geny z tego roku, to będą pewnie JEDYNE gry, które będą działać w 60 klatkach. Pojawią się nowe silniki, gry pisane tylko pod PS4/Xbone i wszystko wróci ponownie do smooth 18-30 ;p

Opublikowano

Moje 2 podejścia do serii zakończyły się porzuceniem gier po kilku godzinach. Strasznie odpychający design świata i kreacje bohaterów. No ale może po prostu źle trafiłem, bo grałem w Tales of The World na PSP i Tales of Vesperia na 360.

Jak dla mnie najlepsze gry z serii Tales of to

Tales of Vesperia x360 zacząłem podoba mi sie ale nie mam czasu skończyć :confused:

Najlepszego Tales'a nie skonczyc bo czasu nie ma. (kub)Son you disappoint me.

Dla mnie, Vesperia > Xillia > Symphonia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Vesperia jest cudowna, chcialbym wiecej gier z taka grafiką.

A oferta plusa to jakas kpina, na pewno nie przedluze po wakacjach tego szitu.

Opublikowano

A oferta plusa to jakas kpina, na pewno nie przedluze po wakacjach tego szitu.

Crysis 3 - Peasant Edition, jaranko.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Sony znowu miażdży zielone robactwo :D Na PS4 FEZ - 90 na meta i zupełnie nowa gra, a xbone co? Crimson Dragon - 56 (weteran Knacka Maciuś na pewno doceni) i Strike Suit Zero - 67. Biedne boty muszą się ofertą na past-gena ratować, żeby zachować przynajmniej resztki twarzy :lol: Do tego baroni już ogrywają GRĘ OF THE DEKADY w standardzie dla robactwa nieosiągalnym, a już za niespełna miesiąc nowa porcja fantastycznej zabawy w Seattle w grafice, której robactwo - a jakże - nigdy nie doświadczy. Co w tym czasie słychać u gorszej części graczy? Oczekiwanie do października na odgrzewane Halo :rofl:

Dobrze być baronem Sony.

#4thePlayers

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Iras, leć do Daddy'ego na Teneryfę.

Opublikowano

Sony znowu miażdży zielone robactwo :D Na PS4 FEZ - 90 na meta i zupełnie nowa gra,

Ja rozumiem, że ktoś lubi te indyki, ale czy one naprawdę muszą mieć 20-letnią grafikę i GÓWNIANY design? C

Szybki zwrot iraska, jak sony daje indyki to już jest super.  Pomijając już to, że gra wyszła 2 lata temu w wakacje na x360 i dopiero teraz wielkie świetowanie cebulaków bo za darmo na ps4 jest. Lolek.

Opublikowano

@Yeti

Ja też mam pc, właśnie z niego piszę, ale jeszcze mnie nie po(pipi)ało aby na nim grać.

Yeti, podobno jedna sesja z PC to jeszcze nie pedau :D

Opublikowano

O ile w przypadku PS3 vs X360 GwG wygrywa, to w przypadku nowej gemeracji, oferta lepsza jest w Plusie, zgadzam sie wiec z Irasem bo tylko o nowej generacji mowi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.