Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do Nintendo, niech wreszcie postąpią jak Sega. Sukces Wii im namieszał we łbach, to się już nie powtòrzy...

Znaczy się mają stać się marną namiastką tego czym byli kiedyś? Teraz Sega to raczej obiekt drwin i złości fanów poszczególnych gier jakie nie wydają na zachodzie niż firma,którą się lubi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ZAL.jpg

Charlie-Mcdonnell.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nie, liczyłem na ten remaster jednak, ale w innym wydaniu :confused:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

lepszy bioshock na komórkach niż colin z komórek na blachę dumnie nazwany "HD remasterem" xD

Opublikowano

BioShock na komórki? o.O nie widzę tego... chyba, że zrobią to jako rpg turowe, to co miało być na vitę

Opublikowano

To tym bardziej tego nie widzę, fpsy na smartfonach to (pipi)

Opublikowano

Hahahahahaha xD

Opublikowano

Gry na smartfonach to (pipi)

Opublikowano

Rak branzy.

Opublikowano

Jakiej branży, gry na smartfony to hui, a nie growa branża. Żaden prawdziwy gracz nie tyka się gówna na telefonach.

Opublikowano

No wiadomo, że casuale. Wniosek? Casuale rakiem naszej branży [*] Wszystko przez nich, łatwie gierki dla inteligentnych inaczej, samograje, dlc, mikrotransakcje, gierki na smartfonach, xbox, wszystko 

Opublikowano

Moze czas zacząć grać w gry planszowe na nowo.

<wspomina Magię i Miecz>

Opublikowano

Ale bzdury piszecie jest sporo wybitnie dobrych gier na smarty chociażby Monument Valley czy Plague Inc. Nie zapominajcie tez skąd się wzięły kultowe juz angry birds.

Opublikowano

Ostatnio grałem w bfa4 i spotkałem janusza któremu nie spodobało się tlou bo za wolno się gra i nie mógł przejść początku gry [*]

Opublikowano

Koper, akurat kultowości Angry Birdsa zaprzeczyć nie możesz. Gra sama w sobie też jest miłą zapchajdziurą czekając w kolejce do czegoś tam, ale ostatnimi czasy za dużo tych ptaków... 

Opublikowano

Angry Birds sa dla mnie tak kultowe ze codziennie na sraczu odprawiam 5 minutowy rytual z nimi, jak juz skoncze desant lodzi podwodnych to zapominam o tej grze.

Gowniana gra do gownianej roboty.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakiej branży, gry na smartfony to hui, a nie growa branża.

xD

Powiedz to Square Enix czy Capcomowi.

Opublikowano

No nie, liczyłem na ten remaster jednak, ale w innym wydaniu :confused:

Remaster kilkuletniej, nadal świetnie wyglądającej gierki

YTqFt64.gif

Co się wam stało? Co się stało z tą branżą? Jak żyć?!

Opublikowano

Jestem jedną z tych osób które nie rozumieją fenomenu tego ścierwa. 

Opublikowano

JP... typ wrzuca screeny z komórek, żeby coś udowodnić...

edyta. Soul- to było o Bio?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jeśli o udowadnianiu było o mnie, to tylko udowadniam, że na smartfonach nie będzie tak kolorowo jak na konsolach/pc, that's all

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.