Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta mania na remaki odbije się to czkawką developerom.

Niestety się na to nie zanosi :(

TLOU Remastered prowadzi w większości rankingów sprzedaży.

Halo Collection prowadzi w przypadku preorderów i w dniu premiery pobije pewnie niejeden rekord.

Zelda WindWaker była drugą grą po Marianie, która osiągnęła milion sprzedanych egzemplarzy na WiiU.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@koper

STREET FIGHTER IV

SUPER STREET FIGHTER IV

SUPER STREET FIGHTER IV: ARCADE EDITION

ULTRA STREET FIGHTER IV

Tyle w temacie polityki C®apcomu.

tak jakby od sf4 zaczęli takie praktyki...

Opublikowano

@koper

STREET FIGHTER IV

SUPER STREET FIGHTER IV

SUPER STREET FIGHTER IV: ARCADE EDITION

ULTRA STREET FIGHTER IV

Tyle w temacie polityki C®apcomu.

tak jakby od sf4 zaczęli takie praktyki...

Tyle tylko,że to bijatyka i by była ona cały czas na czasie potrzebuje dodatkowej zawartości co jakiś czas.Capcom zwalił trochę to,że nie każdą wersję dało się upgradeować do nowszej cyfrowo.Taka polityka typu 20$ co roku i w tym z 5 postaci i plansz oraz zmiany mechaniki byłaby bardzo w porządku.

Opublikowano

@Zarathustra: lepiej by się tego nie dało wytłumaczyć.

No i Yamato2199,zostały mi dwa epki do końca, teraz żałuję,że tak zwlekałem z obejrzeniem tego animca :wub:

Opublikowano

140723656577.jpg

janusze jaranko

Opublikowano

Iras juz ma wzwod.

Opublikowano

jak będzie w biedrze to biorę.

Opublikowano

Mysza dziś paczka wychodzi

2mnnhoz.jpg

Baroni przesyłają sobie zafoliowanych mesjaszy elektronicznej rozrywki, piszą listy własnoręcznie, piórem Souverän za min 2000zł (na forumku piszą za nich xbockie sekretarki, które z kolei zlecają to podrasie blacharzy - niech się męczą) i do tego dają baronowe bonusy do paczek.

A Wy jak tam? Hohohoho do plastikowego headsetu przy Januszfallu czy hohohoho ale mam nowe stery do grafy pójdzie mi płynne 1024x768?

e1auev.jpg

BARONI GAMINGU

Opublikowano

Panowie teraz jeszcze jedno pytanie, otóż gra mi się wiesza zaraz po wygraniu wyścigu i przekroczeniu mety ostatnio, pomaga jedynie hard reset konsoli, macie jakiś sposób na to? Żadnych aktualizacji nie pobieralem

dat console gaming xD

(z tematu o Gran Turismo 6)

Opublikowano

Najwazniejszy EX tego roku GG Xrd startuje w JP 04/12/14 Troche pozno #smuteczek #zal #thisiswaiting

Trochę mi się nie podoba nowy styl graficzny, x2 ac+ wygląda ślicznie na crt.

Opublikowano

Ta ilosc detali odzwierciedlona jako sprity w HD = rysowanie postaci do 2017 roku i tak wyglada oczo(pipi)nie a postacie sa dokoksowane bo jest w koncu 16:9

Opublikowano

Wiem o co chodzi w tej aferze z MYSZą i waldusiem. waldus pisał, że wysyła mu zafoliowanego Mesjasza, a wysłał TLOU ;/. Też bym się wkur,wił. Z drugiej strony dziwi mnie Twoje niedoinformowanie, Myszo. GTA V na PS4 ma premierę dopiero jesienią.

Opublikowano

Może u ciebie w podstawówce gtav, wpisz kod na czołg, jedziemy na dziwki, to goty, ale dla całego świata mesjasz jest tylko jeden, gra generacji, ponad 200 nagród, nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

Panowie teraz jeszcze jedno pytanie, otóż gra mi się wiesza zaraz po wygraniu wyścigu i przekroczeniu mety ostatnio, pomaga jedynie hard reset konsoli, macie jakiś sposób na to? Żadnych aktualizacji nie pobieralem

dat console gaming xD

Nie wiem co gorsze, sprzedać (pipi)owa grę czy sprzedać cały komputer bo wszystko się na nim pierdooli a przecież było napisane w biedronce komputer dla gracza.
Opublikowano

Dla całego świata xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Opublikowano

dat console gaming xD

Nie wiem co gorsze, sprzedać (pipi)owa grę czy sprzedać cały komputer bo wszystko się na nim pierdooli a przecież było napisane w biedronce komputer dla gracza.

Jak na komputerze Ci się gra zawiesi (mało prawdopodobne) to wciskasz ctrl+esc+shift i kasujesz proces.

Konsole nadal w epoce kamienia łupanego, hard reset albo wyciąganie wtyczki z kontaktu. Beka.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jak na komputerze Ci się gra zawiesi to wciskasz ctrl+esc+shift i kasujesz proces

i Wy jeszcze śmiecie się nazywać graczami.....

Opublikowano

Tak, nawet ps3 sobie pożyczyłem dla tej gry.

Opublikowano

Jak na komputerze Ci się gra zawiesi to wciskasz ctrl+esc+shift i kasujesz proces

i Wy jeszcze śmiecie się nazywać graczami.....

Możesz też wyciągnąć wtyczkę jak przy konsoli, ale po co? Szkoda czasu.

Opublikowano

Raz mi się PS3 zawiesiła. Nic nie reagowała, to wyciągnąłem wtyczkę. Potem włączam kązole i mi jakiś komunikat wyskakuje o niewłaściwym wyłączeniu sprzętu. Poczułem się jak blacharka podczas Blue Screen od Death. Po co było grać na tych konzolach, skoro stresuje tak samo jak PC, ja się pytam?

Opublikowano

goty to jest usuwanie instalki resistance3 - bite 3h dysk konsoli mieli i mieli te pliki, nic w tym czasie zrobic nie mozna, a jak nie daj boze wylaczysz konsole to masz rebuild bazy danych i uszkodzony plik resistance3 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.