Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tylko #balon

duke360_1.jpg

Groźny Baloniarz melduje się.

IPkT66Il.jpg

Zawsze, na zawsze.

bEQp54h.jpg

A wy co, dalej logicznie rozłożone L1 i R1 zamiast guzików CZARNY i BIAŁY? Nawet mi was nie...

nie no, w sumie ok mieliście.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co to za Jackson jakiś? Przecież to utwór Popka jest

Opublikowano

Niestety na Spotify nie ma wersji oryginalnej.

Opublikowano

Ragus jaki prowokator =)

Może mi ktoś wytłumaczyć co jest takiego genialnego w spotify?

Opublikowano

propsy za aktualnego patcha.

Opublikowano

Wygoda. 2 kliknięcia i streamuje sobie 99% tego, co bym chciał (niestety nie ma Popka). Na telefonie Spotify zastąpiło już mi aplikacje do muzyki.

Opublikowano

Płacisz i masz nie ograniczony dostęp do gigabajtów muzyki. Tyle. Coś jak netflix.

Opublikowano

Wszystko? Wystarczy moment i masz dostęp do ogromnej bazy danych z muzyką, którą możesz sobie ściągnąć na telefon i słuchać offline, do tego każdy wykonawca ma przypisany album, biografię, info, układasz własne playlisty, masz dostęp do najnowszych hitów + playlist innych użytkowników i płacisz raptem 19,90, a korzystać możesz na dowolnym urządzeniu ile chcesz i kiedy chcesz, mając swoje playlisty zawsze przy sobie. U mnie to zastąpiło normalne aplikacji do muzyki.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wygoda. 2 kliknięcia i streamuje sobie 99% tego, co bym chciał (niestety nie ma Popka). Na telefonie Spotify zastąpiło już mi aplikacje do muzyki.

A jaka jakość odtwarzanej muzyki?

Płaci się coś?

Opublikowano

Cena też dobra. 20 pln na miecha. Co do balona to grałem na nim swój pierwszy turniej halo w Warszawie <3

Opublikowano

A jaka jakość odtwarzanej muzyki?

Płaci się coś?

W opcjach ustawiasz sobie, czy chcesz ściągać/streamować w jakości średnia/wysoka/bardzo wysoka. Bardzo wysoka to 320kbps. 19,90 miesięcznie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Płacisz i masz nie ograniczony dostęp do gigabajtów muzyki. Tyle. Coś jak netflix.

Hipsterska muzyka tez jest? Musze to sprawdzic, ale obstawiam ze nie ma wielu rzeczy ktorych slucham ;/

Opublikowano

spotify jest tańsze niż piratebay dlatego się opłaca.

Hipsterska muzyka tez jest? Musze to sprawdzic, ale obstawiam ze nie ma wielu rzeczy ktorych slucham ;/

jest dużo hipsterskiej muzyki, nawet polskiej. tylko nie używaj deezera bo za reklamowanie tego ścierwa płacą baronowi xboxa na fb. #tylkospotify.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Załóż konto i sprawdź sobie. Pierwsze 30 dni masz za darmo.

Opublikowano

Troszkę jest, ale na demówki undergroundowych zespołów wydawanych diy na kasetach to nie licz. Zresztą można korzystać z niego za free, ale reklamy są co jakiś czas i gorsza jakość.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

poza tym człowieku opcja "discover" i można super muzykę odkryć albo sobie przypomnieć. lepiej to działa niż na laście. z resztą do fuzji chyba doszło.

podsumowując: #tylkoxbox, #tylkobalon, #tylkospotify.

bEQp54h.jpg

\m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dzieki chlopaki, sciagam zaraz.

Opublikowano

Ale ten crysis jest niedobry za to fez miła gierka ale szkoda że nie mam vity :< 

No i miałeś racje Ping z tymi misiami.

Opublikowano

Misie to kozaki tylko że na telefonie triple town <3

Opublikowano

> moment kiedy konsolomaniaki odkrywaja ze skoro na pe es 4 nie ma mp3 to nie znaczy ze reszta swiata nie ma

#tylkopiecyk #tylkom$ #tylkoboner #spotifyruletheworld

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.