Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na pc z tego co pamiętam jest opca ściągniecią wybranej wersji językowej, a reszte można olać. Ciężko było to dodać na konsolach?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na pc z tego co pamiętam jest opca ściągniecią wybranej wersji językowej, a reszte można olać. Ciężko było to dodać na konsolach?

W tlou jak wybrałem English to dopiero go sciagalo.
Opublikowano

Diablo III: The Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition trafi również na PlayStation 4. Możliwe będzie zakupienie gry za pośrednictwem PlayStation Store. Nastaw się jednak na to, że będziesz musiał pobrać naprawdę dużą ilość plików.

Według informacji ze sklepu Sony, będzie trzeba ściągnąć ponad 58 GB plików gry. Jednak jeden z użytkowników forum NeoGAF wkleił screen, na którym wyraźnie wyczytać można, że gra zawierać będzie jeszcze blisko 5 GB danych więcej. Okazuje się, że jest to problem, z którym zmierzą się wyłącznie europejczycy. W Stanach Zjednoczonych i Kanadzie Diablo w tej samej wersji ważyć będzie 26,1 GB, a w Meksyku nawet 6 GB mniej.

Wynika to prawdopodobnie z tego, że wraz z grą pobierać będzie trzeba też kilka opcji językowych - przynajmniej 9 - i to dlatego, by można było przystosować ten tytuł do swojego regionu. A trzeba nadmienić, że tłumaczenia zawierać też będą pliki audio. Podobno Diablo III na PC, waży właśnie bliko 62 GB, jeżeli wybierzemy dodatkowe opcje przekładu gry.

no już widzę te sciąganie 60gb na psnie :teehee:

Ale czemu cytujesz chu.jowe polskie serwisy.

UPDATE 11/08/2014 9.03pm: Blizzard has told me the PS4 Ultimate Edition file size listed by Sony for download - 62.7GB - is inaccurate. A spokesperson told me Blizzard was investigating.

One po zaje.baniu komuś newsa już nie robią apdejtów. O zapytaniu jakiegokolwiek deva nie wspominając, bo przepisywacze newsów średnio kleją zdania po angielsku.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-11-diablo-3-download-install-sizes-are-much-higher-on-ps4

Opublikowano

Diablo III: The Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition trafi również na PlayStation 4. Możliwe będzie zakupienie gry za pośrednictwem PlayStation Store. Nastaw się jednak na to, że będziesz musiał pobrać naprawdę dużą ilość plików.

Według informacji ze sklepu Sony, będzie trzeba ściągnąć ponad 58 GB plików gry. Jednak jeden z użytkowników forum NeoGAF wkleił screen, na którym wyraźnie wyczytać można, że gra zawierać będzie jeszcze blisko 5 GB danych więcej. Okazuje się, że jest to problem, z którym zmierzą się wyłącznie europejczycy. W Stanach Zjednoczonych i Kanadzie Diablo w tej samej wersji ważyć będzie 26,1 GB, a w Meksyku nawet 6 GB mniej.

Wynika to prawdopodobnie z tego, że wraz z grą pobierać będzie trzeba też kilka opcji językowych - przynajmniej 9 - i to dlatego, by można było przystosować ten tytuł do swojego regionu. A trzeba nadmienić, że tłumaczenia zawierać też będą pliki audio. Podobno Diablo III na PC, waży właśnie bliko 62 GB, jeżeli wybierzemy dodatkowe opcje przekładu gry.

no już widzę te sciąganie 60gb na psnie :teehee:

Ale czemu cytujesz chu.jowe polskie serwisy.

UPDATE 11/08/2014 9.03pm: Blizzard has told me the PS4 Ultimate Edition file size listed by Sony for download - 62.7GB - is inaccurate. A spokesperson told me Blizzard was investigating.

One po zaje.baniu komuś newsa już nie robią apdejtów. O zapytaniu jakiegokolwiek deva nie wspominając, bo przepisywacze newsów średnio kleją zdania po angielsku.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-11-diablo-3-download-install-sizes-are-much-higher-on-ps4

była beczka z #thisiswaiting to wrzuciłem

Opublikowano

A skończyło się jak zwykle...

no tak samo jak twoje wrzutki na xboxa (a bo beczka byla, ale nie doczytałem)

Opublikowano

I co? Zadowolony teraz? Wyrzuciłeś to z siebie?

ok? taknie? dawno w morde nie dostałeś? ok?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wkurza mnie to ze zaufalem sony i wziąłem konsole na premierę a teraz mam odkurzacz. Jakbym poczekał z pół roku to by było ok z ta nowa rewizja. :-(

Tak kończą fani PlayStation.

Opublikowano

Swoja droga wie ktos dokladnie o co chodzi tymi rewizjami na PS4 ? Ktora co robi/wprowadza etc.

Ciekawi mnie czy podobnie jest z Xbonem, wkrotce uderzaja do Polski i wolalbym wiedziec czy sa po/przed rewizja (jesli jakakolwiek byla).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bójcie się konsolomaniaki, jeszcze dostaniecie rewizję z mniejszym ramem i tlou będzie chrupać nawet na low.

Opublikowano

Jakby sie dalo to z mojego riga bym pozyczyl 4gb (mam 16) i dorzucil do konsoli ;f, no ale sony i ms to chuye wiec sie nie da.

Opublikowano

Swoja droga wie ktos dokladnie o co chodzi tymi rewizjami na PS4 ? Ktora co robi etc.

Ciekawi mnie czy podobnie ze z Xbonem, wkrotce uderzaja do Polski i wolalbym wiedziec czy sa po/przed rewizja (jesli jakakolwiek byla),

no niby juz zmienili numerek seryjny i te nowe ps4 niby sa mniej awaryjne i niby maja juz ds4, ktore niby mniej sie scieraja

slowo klucz NIBY

z tym, ze nie warto kupowac konsol na premiere nie zgodze sie do konca, ps3 i x360 byly tragicznie awaryjne ale juz generacje wczesniejsze czy handheldy jako tako chorob wieku dzieciecego nie mialy/maja

Opublikowano

Na pewno nie zmienił się proces produkcji apu i system chłodzenia, więc jak komuś premierowa jakimś cudem hałasuje (upały 30+, haalooo!), to z nową mogłoby być tak samo.

Opublikowano

To ze DS4 sie mniej sciera moge sam potwierdzic, mam tego nowego DSa i nawet wciecia na nim nie ma, guma po wielu godzinach grania dalej w swietnym stanie, wklejalem kiedys porownanie nawet:

RNmpjQT.jpg

Dla porownania, premierowy DS4:

ds4us.jpg

Opublikowano

Upały 30+, lol, to !a być jakiś problem? Jak sprzęt ma wiatraczek z laptopa to może, zabawki prawdziwych mężczyzm (PC) są 1-2 stopnie cieplejsze niż temperatura otoczenia. Pozdrawiam.

Opublikowano

ale folię to odklej

Opublikowano

ale folię to odklej

Juz dawno odklejona.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ależ MS zniszczy Sony pokazem QB. <3

A Irasjusz znowu bredzi. xD

Opublikowano

To mój setup wiatraków chłodzących

137797_holandia-wiatraki-tulipany.jpg

Każdy zdecydowanie powyżej ceny konsoli więc Iras ma rację

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Upały 30+, lol, to !a być jakiś problem? Jak sprzęt ma wiatraczek z laptopa to może, zabawki prawdziwych mężczyzm (PC) są 1-2 stopnie cieplejsze niż temperatura otoczenia. Pozdrawiam.

Współczuje środowiska życia w 80 stopniach. Mój 770 GTX pod Crysisem 3 dochodzi do 70- 80 i patrząc na benchmarki temperatur tej karty, to normalne. Podsumowując nie 1-2 stopnie wyższe od temperatury otoczenia a z 50. Chocia trolling pewnie.

Opublikowano

As you may have seen, we’ve just announced that Rise of the Tomb Raider, coming Holiday 2015, is exclusively on Xbox. We consider all of you to be the lifeblood of Tomb Raider and the work we do at Crystal. I’d like to give you some insight into this decision, and why we feel this is the very best thing for the Tomb Raider sequel we’re creating at the studio.

Tomb Raider in 2013 was a success due in large part to your continued support. Our goal has always been to deliver something truly special with Rise of the Tomb Raider. Today’s announcement with Microsoft is one step to help us put Tomb Raider on top of action adventure gaming. Our friends at Microsoft have always seen huge potential in Tomb Raider and have believed in our vision since our first unveil with them on their stage at E3 2011. We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft.

This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris coming to those platforms this December, and Tomb Raider: The Definitive Edition is available on PS4.

We know that there are probably many more questions and concerns. Please do send them to us, and we’ll answer to the best of our ability. Meanwhile we’re going all out to try and make something truly special - the most ambitious Tomb Raider game ever built.

Thanks,

Darrell Gallagher
Crystal Dynamics Head of Studios

http://tombraider.tumblr.com/post/94529480860/rise-of-the-tomb-raider-update

Opublikowano

Pokaz QB dupy nie urwal :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.