Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Share Play ograniczone do 60 min. Czyli po prostu dali triale z Plusa pod przykrywka nowej opcji XD. Oczywiscie na poczatku musimy poczekac az PS4 dostanie Soft 2.0. A klapy myslaly ze beda cale gry przechodzic XDDD.

Hahahahaha YETI jak pisał, że dzięki Share Play nie kupi już żadnej gry. xDDDDDDDDDD
Hahaha, teraz przy każdym poscie będę zaznaczyła, ze to był żart, ironia, bo niektórym inteligencja nie pozwala na to, aby to wyłapać i myślą, ze dzięki tej funkcji jedna osoba na forum kupi grę, a reszta przejdzie za darmo.

xDDDDDD

Leze i płacze ze śmiechu, suteq powalił wszystkich i wszystko.

Ps. W tym gimnazjum serio teraz taki niski poziom?

Ps. A Macio to jakas grubsza prowokacja, zobaczycie.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Twórcy Project Cars otwarcie stwerdzają  żę PS4 jest dużo lepsze od Xbox One.

Project CARS (PS4) może być kolejnym tytułem, który wywoła słowne utarczki pomiędzy posiadaczami PlayStation 4 i Xboksa One. Jan Frischkorn ze Slightly Mad Studios przyznał podczas gamescomu, że o wiele wyżej w hierarchii konsol stawia platformę Sony, mimo że tworzony przez jego zespół projekt powstaje z myślą o obu sprzętach.

Frischkorn, dbający w studiu o to, aby wirtualne modele samochodów jak najbardziej przypominały rzeczywiste odpowiedniki, bez ogródek stwierdził, że programowanie na PS4 to bajka, czego nie może powiedzieć o konsoli Microsoftu. To, że w Kolonii Project CARS prezentowane jest wyłącznie na PlayStation, nie jest dziełem przypadku.

Frischkorn tłumaczył w rozmowie z DualShockers, że w chwili obecnej wersja gry na PS4 działa w 1080p i 60 FPS, natomiast edycja na Xboksa One wciąż ma problemy z utrzymaniem płynności animacji. Co więcej, zdaniem dewelopera od samego początku gra znacznie lepiej radziła sobie na PlayStation, a sama platforma daje twórcom więcej możliwości.

Dowiedzieliśmy się także o ilości polygonów, z których składać będą się samochody. Mają to być liczby rzędu 60 tys., co wygląda dziwnie w porównaniu do Driveclub, gdzie poszczególne auta zbudowane są z 250 tys. polygonów. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że w tytule Evolution Studios jednocześnie na ekranie widzimy znacznie mniejszą ilość maszyn.

Project CARS zadebiutuje na rynku w listopadzie tego roku. 

http://www.pssite.com/news-35552-tworca_project_cars_opowiada_o_grze_i_stwierdza__ze_ps4_jest_lepsze_od_xboksa_one.html

Opublikowano

Lul, wam sie nie da dogodzić. Z tego co wiem, przy premierze PS2 była ogromną wrzawa, rakieta husajna i ogólnie mesjasz. Za to przy ps4 było że rynek konsol umiera, smartfony przejmują świat itd.

Opublikowano
"Sony has confirmed with GameSpot that Share Play users will be limited to 60 minutes per session. There's no limit on the number of times you can use Share Play, meaning you can conceivably start Share Play up again and continue playing." (gamespot.com)

bedzie to jakaś opcja gry za free, ale gierki dalej sie bedzie kupować

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Slupca_5.png

Juz widze te tematy w dziale PS4 ''kto da mi zagrac godzinke w BB, odwdziecze sie plusikiem :*'' XDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Twórcy Project Cars otwarcie stwerdzają  żę PS4 jest dużo lepsze od Xbox One.

Project CARS (PS4) może być kolejnym tytułem, który wywoła słowne utarczki pomiędzy posiadaczami PlayStation 4 i Xboksa One. Jan Frischkorn ze Slightly Mad Studios przyznał podczas gamescomu, że o wiele wyżej w hierarchii konsol stawia platformę Sony, mimo że tworzony przez jego zespół projekt powstaje z myślą o obu sprzętach.

Frischkorn, dbający w studiu o to, aby wirtualne modele samochodów jak najbardziej przypominały rzeczywiste odpowiedniki, bez ogródek stwierdził, że programowanie na PS4 to bajka, czego nie może powiedzieć o konsoli Microsoftu. To, że w Kolonii Project CARS prezentowane jest wyłącznie na PlayStation, nie jest dziełem przypadku.

Frischkorn tłumaczył w rozmowie z DualShockers, że w chwili obecnej wersja gry na PS4 działa w 1080p i 60 FPS, natomiast edycja na Xboksa One wciąż ma problemy z utrzymaniem płynności animacji. Co więcej, zdaniem dewelopera od samego początku gra znacznie lepiej radziła sobie na PlayStation, a sama platforma daje twórcom więcej możliwości.

Dowiedzieliśmy się także o ilości polygonów, z których składać będą się samochody. Mają to być liczby rzędu 60 tys., co wygląda dziwnie w porównaniu do Driveclub, gdzie poszczególne auta zbudowane są z 250 tys. polygonów. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że w tytule Evolution Studios jednocześnie na ekranie widzimy znacznie mniejszą ilość maszyn.

Project CARS zadebiutuje na rynku w listopadzie tego roku.

http://www.pssite.com/news-35552-tworca_project_cars_opowiada_o_grze_i_stwierdza__ze_ps4_jest_lepsze_od_xboksa_one.html

Gra na Xone i tak bedzie wyglądała identycznie, bo tak donoszą insiderzy Macia.

Z tematu Wiedzmina 3.

Ostatnio nawet był temat z wnioskiem o downgrade grafiki na PS4 i X1, bo jak tak może być, że te wersje będą mieć grafikę w wersji high gdy tymczasem oni płacą 2 tysie na grafikę i ledwo będą mogli grać na ultra, a to wszystko mimo, że nie wiedzą jakie są wymagania.

2424425-6555272247-hyde-.gif

PS. Rejwen z adim pewnie byli pomysłodawcami tego wniosku.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale duże cebule

Share Play wygodniejsze przynajmniej niż zakładanie 100 kont na facebooku

w końcu 4ThePlayers  :hi:

Opublikowano

Już widzę jak Ci kolega u siebie w domu zostawia włączone PS4 żebyś mógł u siebie w gierkę pograć, heh.

Opublikowano

Share play będzie super opcją dla osób mających dylemat którą grę kupić, zamiast czytać opinie  będzie można zagrać i sprawdzić samemu pełną wersje dzięki uprzejmości drugiego barona gamingu. Na xboxie nie masz na taką usłge gdyż gra tam w większości plebs i  gimbaza która nie jest życzliwa i honorowa wobec siebie jak Baronowie Gamingu na PS4.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Share play będzie super opcją dla osób mających dylemat którą grę kupić, zamiast czytać opinie  będzie można zagrać i sprawdzić samemu pełną wersje dzięki uprzejmości drugiego barona gamingu.

No tak, bo jeden baron gejmingu nie pożyczy drugiemu baronowi gejmingu gierki po tym jak już przejdzie, bo musi jak najszybciej wrzucić na aukcję żeby nie stracić 10 zł więcej :D

Opublikowano

Hahaha, teraz przy każdym poscie będę zaznaczyła, ze to był żart, ironia, bo niektórym inteligencja nie pozwala na to, aby to wyłapać i myślą, ze dzięki tej funkcji jedna osoba na forum kupi grę, a reszta przejdzie za darmo.

xDDDDDD

Leze i płacze ze śmiechu, suteq powalił wszystkich i wszystko.

Ps. W tym gimnazjum serio teraz taki niski poziom?

Ps. A Macio to jakas grubsza prowokacja, zobaczycie.

Jaka kompromitacja YETIego. Teraz gdy jest z Ciebie beka to nagle tamten post to prowo, ironia i trolling w słusznej sprawie. Idź grać w Infamousa, a sory, czekasz aż będzie w plusie jebana cebulo. xD

Opublikowano

Share play będzie super opcją dla osób mających dylemat którą grę kupić, zamiast czytać opinie  będzie można zagrać i sprawdzić samemu pełną wersje dzięki uprzejmości drugiego barona gamingu. Na xboxie nie masz na taką usłge gdyż gra tam w większości plebs i  gimbaza która nie jest życzliwa i honorowa wobec siebie jak Baronowie Gamingu na PS4.

Na STEM masz taką usługę, że możesz się z innym nadczłowiekiem dzielić całą biblioteką gierek. I nie tylko na godzinę (Sonowcy wyścigowcy może nawet potraktują to jako wyzwanie, no ale proszę Was), a na ile chcesz, dopóki właściciel sam nie gra. I to już od jakiegoś czasu, a nie kiedyśtam z softem 2.0.

Jak już tak porównujemy PS2 i PS4 to weź ktoś wklej porównanie eksów po roku życia kąsoli, to też było fajne.

Opublikowano
że te wersje będą mieć grafikę w wersji high gdy tymczasem oni płacą 2 tysie na grafikę i ledwo będą mogli grać na ultra,

Niestety ledwo w 120Hz/FPS. Biedaki. 

Opublikowano

Share play będzie super opcją dla osób mających dylemat którą grę kupić, zamiast czytać opinie będzie można zagrać i sprawdzić samemu pełną wersje dzięki uprzejmości drugiego barona gamingu. Na xboxie nie masz na taką usłge gdyż gra tam w większości plebs i gimbaza która nie jest życzliwa i honorowa wobec siebie jak Baronowie Gamingu na PS4.

Na STEM masz taką usługę, że możesz się z innym nadczłowiekiem dzielić całą biblioteką gierek. I nie tylko na godzinę (Sonowcy wyścigowcy może nawet potraktują to jako wyzwanie, no ale proszę Was), a na ile chcesz, dopóki właściciel sam nie gra. I to już od jakiegoś czasu, a nie kiedyśtam z softem 2.0.

Jak już tak porównujemy PS2 i PS4 to weź ktoś wklej porównanie eksów po roku życia kąsoli, to też było fajne.

Czyli Share Play to łzawa cebula oraz "Seba, daj mi na godzinę zagrać w BFa", ale dawanie całej biblioteki gry na steamie za darmo i bez ograniczeń to super ficzer.

Logika padła na kolana i uroniła dramatyczną łzę nad swym posępnym losem.

Opublikowano

Slupca_5.png

Juz widze te tematy w dziale PS4 ''kto da mi zagrac godzinke w BB, odwdziecze sie plusikiem :*'' XDDD

biorac pod uwage ze na duzych konsolach juz prawie nie istnieje takie cos jak dema, to nie widze w tym nic zlego. Na kilka gier sie nacialem w ostatniej generacji, godzinna sesja by mi tego oszczedzila. Jak dla mnie fajna rzecz.
Opublikowano

Ależ miałem Styk! Niczym słynny Stefan!! Byłem na alledrogo i omal nie kliknąłem kup teraz! 

Dobrze, że zawczasu się opamiętałem...

P.S. Chodzilo o PS4.

Opublikowano

Jaka kompromitacja YETIego. Teraz gdy jest z Ciebie beka to nagle tamten post to prowo, ironia i trolling w słusznej sprawie. Idź grać w Infamousa, a sory, czekasz aż będzie w plusie jebana cebulo. xD

Człowieku, nie ośmieszaj się! Czy ty naprawdę sądziłeś, ze Sony pozwoli na granie bez ograniczeń czasowych w play share? Przecież to było pewne, że będą jakies ograniczenia, albo funkcja będzie dotyczyła tylko niektórych gier. Suteq miał nadzieje, że w przyszłości kupi PS4, na którym ogra Bloodborn za darmo, tak jak 100 innych osób, bo ktoś z jego listy kupi grę. Hahahah, leże xD

A moja odpowiedz, że nie kupie juz żadnej gry, bo ogram wszystkie w play share, była ripostą do twoich głupich zaczepek o inFamous, które powtarzasz w co drugim swoim poście, ale dzieci tak mają gdy brak im argumentów i widzą, że się ośmieszyli publicznie.

Opublikowano

Ja dzięki Wielkiemu Gabenowi ograłem już kilkanaście gier na STEM za darmo dzięki Family Sharing. No, ale to jest Wielki Potężny Lord Gaben, a nie jakieś $łony.

I nie, nie miałem nadziei, że kupię PS4 i ogram sobie gry za darmo dzięki tej nędznej usłudze(właśnie przypisałeś mi swoje myślenie :confused: ), bo ja w przeciwieństwie do Ciebie kupię gry, którymi się jaram od razu, a nie będę czekał, aż będzie po 30zł lub w plusie.

YETI Wielki Baran Gamingu kur.wa xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czym się różni share play od tej funkcji z ps+? Gier na 1h.

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

bo ja w przeciwieństwie do Ciebie kupię gry, którymi się jaram od razu, a nie będę czekał, aż będzie po 30zł lub w plusie.

Pomyliłeś mnie z kimś innym.

Opublikowano

Będziesz musiał poprosić znajomego aby on włączył swoja konsole, on marnuje swój czas(chyba,ze leci w to tle) abyś ty mógł streamowac swoja rozgrywkę przez max 60 min.

Powinno być jedno godzinne dema gier,które po ściągnięciu paru % normalnie działają a reszta ściąga się w tle.

Opublikowano

Only more shallow words from CDPR in Marcin's update... As if providing a DRM free game excuse other shabby business practices. I also think CDPR didn't really understood the problem. It's about respect and how to treat your most dedicated and oldest fanbase. My patience is over and my tolerance is limited. It's bad enough that most of the communication and the whole game is centered around consoles. But now you can't even get the "ultimate" version on PC. You might call me PC elitist or whatever but for me CDPR always was a PC developer. Now they are a console dev with almost the same crappy marketing speech and shabby business practices.

And whatever they say they cannot hide or excuse the fact that they sold their soul and integrity to Microsoft to get some press attention and five minutes in the spotlight. Maybe that will lead to some more sales or not, but they definitely lost a lot of respect. They lost a lot of my respect at least by disrespecting me both as a fan and a customer. And in the end this deal follows the same logics than complete exclusive games. Crossing the Rubicon once...

Bosz co ci ludzie xD

Teorie spiskowe o Ultra detalach, teksturach, downgrade'ach :D.

Lubie grac na blaszce, tak, wydalem na karte graficzna wiecej niz na PS4. ALE (pipi)A czytajac bzdury i teorie spiskowe jakie sadza w chwili obecnej blacharze na forum CDPR zaczynam sie wstydzic tego.

Opublikowano

Slupca_5.png

Mniej roboty niż zakładanie 100 kont na fejsie.

Ps. fanek juz to zauważył.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.