Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę,że spustów nad gifami z dwóch gier ciag dalszy. Ciekawe czy też będzie taki eksajd ,gdy już to wyplują na rynek.

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę,że spustów nad gifami z dwóch gier ciag dalszy. Ciekawe czy też będzie taki eksajd ,gdy już to wyplują na rynek.

a widzisz gdzieś tutaj gify z Killzone albo Infamous? No właśnie.

Opublikowano

Ej nowy Ty jestes blaszak, klapek czy bot?

Chyba wszystko po kolei. Wiele systemów nie jest mi obcych (poza xo którego jeszcze się nie dorobiłem).

Tacy sa najgorsi, niby obeznani w temacie i najbardziej wiarygodni a tak na prawde graja na laptopach Vaio  :confused:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Beka z blaszek jest tak duża, że udowodniono, że piraty niektórych gier śmigają lepiej od steamowych oryginałów. Steam jest tak pokopany, że potrafi odbierać klatki danym gierkom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale weź juz skończ. Twój ból dupy o to, że spiracony divinity nie smiga na twoim lapku z komunii jest za duży.

Wiesz jak mi ciężko, że nie pograłem w Divinity ? No wiesz jak bardzo???? Tylko ty potrafisz mnie zrozumieć , dziękuję ci za to. Odpaliłem za to Risen 3 ładnie . Kupsztal, już odinstalowałem. Stary Gothic 100 razy lepszy. A pstrokaty ten R3 jak kupka psa który wypił farbki przedszkolaczka.

PS : A tak w ogóle są już kompletne patche do pirackiego Divinity, moża kiedyś sprawdzę znowu, ale teraz wolę nadrabiać zaległości w jRPG na PSX-ie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ja na blaszce zagralbym w nowych settlersow, nowe emergency i nową twierdzę, nic więcej nie ma ciekawego.

O i zagralbym w tą ciężarówkę co jeździła po błocie, chociaż to raczej gra na jeden wieczór jak Sunset.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na co komu pc 4k i titany za 2000 złotych skoro tylko na PS4 z laptopowym gpu można mieć najładniejsze gry: 

ExcellentAnguishedBluegill.gif

Jak to wygląda , pogrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Beka z blaszek jest tak duża, że udowodniono, że piraty niektórych gier śmigają lepiej od steamowych oryginałów. Steam jest tak pokopany, że potrafi odbierać klatki danym gierkom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale weź juz skończ. Twój ból dupy o to, że spiracony divinity nie smiga na twoim lapku z komunii jest za duży.

Wiesz jak mi ciężko, że nie pograłem w Divinity ? No wiesz jak bardzo???? Tylko ty potrafisz mnie zrozumieć , dziękuję ci za to. Odpaliłem za to Risen 3 ładnie . Kupsztal, już odinstalowałem. Stary Gothic 100 razy lepszy. A pstrokaty ten R3 jak kupka psa który wypił farbki przedszkolaczka.

PS : A tak w ogóle są już kompletne patche do pirackiego Divinity, moża kiedyś sprawdzę, ale teraz wolę nadrabiać zaległości w jRPG na PSX-ie.

Ja wlasnie kupilem sobie Risen za 3 funty na X360 - zobaczymy ile to ma z Gothica.

Edit: textury i animacja juz mi przypominaja o Gothicu XDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wklejacie tego ordera jakby ta gra miała być dobra czy coś.

Grafika - zapowiada się za(pipi)iście

Fabuła i design świata - również

Gameplay - nudne pifpaf i qte prawdopodobnie.

Pewnie gra na raz, ale zagram na pewno.

Opublikowano

Dostałem się do bety, pobrałem, włączyłem, dałem wszystko na ultra i chciałem odpalić gierkę, ale do wyboru jest tylko "continue" no więc klikam, włącza się obraz ładowania, i tak wkółko dosłownie 5 minut ładuje się, ładuję i ładuję - mówię wtf ? Coś sie pewno zwiesiło, więc alt+f4 ( panowie z ubi cwaniaki na f4 dali przelinkowanie odrazu do forum community ), więc odpalam drugi raz, włączam gre i cały czas tylko loading - z zegarkiem w ręku 10 minut i nic - to jakis ogolny błąd czy gra wymaga 16 gb ramu? Od razu mówie że mam dość mocnego kompa, bo nic wiekszych problemów ostatnio nie sprawiało

XDXDXDXDXDXDXDXDXD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A teraz podlinkuj do posta gdzie typ podał rozwiązanie problemu z The Crew eXp3rcie. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Juz wole czytac posty Waldka bo ten trolling stylem podczlowieka ktory tutaj klapy uskuteczniaja od kilkunastu stron nie jest nawet warty obecnosci w CW.

Opublikowano

Problemy w becie - no coś nie spotykanego :teehee:

Opublikowano

Ale się szybko pojawili, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, banalnie to sprowokować xDDDDDDDDDDDDDD

A teraz odejdźcie komunijne cienie :

rime2s4sxp.gif

Rime <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

A teraz podlinkuj do posta gdzie typ podał rozwiązanie problemu z The Crew eXp3rcie. xD

Słusznie

Dobra panowie udało się! Podłączyłem kompa z powrotem do monitora ( miałem do TV ) i gra jakimś cudem sie odpaliła po 5 sekundach ładowania

#pcgaming

Jak zwykle, problemy i ich rozwiązanie są z duuppy.

Soul pisze w temacie o targach ze QB ryje beret, wierzymy mu?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

lawpma.gif

Moża dwa titany w sli by pociągnęły przy oczywiście tonie stutteringu i dziwacznych doczytek jak w co drugiej gierce na blaszce.

MOŻE.
Opublikowano

Dobra panowie udało się! Podłączyłem kompa z powrotem do monitora ( miałem do TV ) i gra jakimś cudem sie odpaliła po 5 sekundach ładowania

o_O

ALe przeciez podlaczenie PC do TV to zaden problem panie! Pad, wygodna kanapa i STEM zalatwiaja wszystko!*

*Tylko czasami gra moze nie zadzialac

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Adi, podpisywales petycję na forum redow aby pogorszyli grafikę na konsolach? Bo blacharze są oburzeni, ze na laptopowym gpu Wiesiek będzie chodził w full hd na ustawieniach hight.

Co za śmieszne gimby.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

lawpma.gif

Moża dwa titany w sli by pociągnęły przy oczywiście tonie stutteringu i dziwacznych doczytek jak w co drugiej gierce na blaszce.

MOŻE.

Trza spytać blachowych ekspertów z forum wiedźmina. Pewnie powiedzą, że leciało na kompie, bo niemożliwe, żeby konsola to generowała.

Opublikowano
Tacy sa najgorsi, niby obeznani w temacie i najbardziej wiarygodni a tak na prawde graja na laptopach Vaio   :confused:

Dzięki.

A co do Vaio  :yes:

2gwt6y9.jpg

Opublikowano

o_O

ALe przeciez podlaczenie PC do TV to zaden problem panie! Pad, wygodna kanapa i STEM zalatwiaja wszystko!*

*Tylko czasami gra moze nie zadzialac

Ale kto bierze betę na poważnie XD
Opublikowano

Tacy sa najgorsi, niby obeznani w temacie i najbardziej wiarygodni a tak na prawde graja na laptopach Vaio :confused:

Dzięki.

A co do Vaio :yes:

2gwt6y9.jpg

Jak się ma za dużo pieniędzy to nie kupuje się laptopa Vaio.

Dobrze że Sony dało sobie z tym spokój.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I tez ma lapka VAIO, to nie moze byc przypadek XDDDDDDDDDDDDDD.

Opublikowano

Nie wiem co ma monitor/telewizor do tego,że gierka nie chce działać.

#pcgaming

Była tu przecież dyskusja o jakiejś części do blaszki która nie chciała działać (chyba procesor) mimo że wszędzie pisało że powinien śmigać na tej płycie głównej.

Są tylko 2osoby na świecie które nie mają problemów z PC to Adi i Raven, Adi wiem że gra więc to jakaś grubsza sprawa ale Raven to kokekcjoner, to by wyjaśniał czemu nie ma problemów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wszystko się zgadza. Teza hav3n spełniona w 100%. Czyli najbardziej wiarygodny i obeznany. Czysty aksjomat! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.