Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie jakis nowy Assassin :XD.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xbox miał wpakowane pecetowe komponenty i jako pierwsza konsola dobitnie pokazała, że fpsy nie są gatunkiem zarezerwowanym dla PC. Także jako pierwsza zafundowała online z prawdziwego zdarzenia.

Czyli sprowadziła na konsole najgorsze góvna - tępe pifpafy multi. Dzięki za potwierdzenie że to MS niszczy rynek konsolowy.
Smutna prawda, nie bez powodu boty sa nazywane januszami.
Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-30408-dystrybucja_cyfrowa_kwitnie___rynek_pc_tow_zdominowany.html

Raport firmy analitycznej DFC Intelligence wykonany dla PCR Online nie pozostawia złudzeń – cyfrowe sprzedaż gier na komputerach osobistych jest z każdym rokiem coraz to większa. W 2013 roku osiągnęła 92% całkowitej sprzedaży! A analitycy przewidują, że w kolejnych latach ta liczba jeszcze wzrośnie.

Wrzucam jakby ktoś jeszcze chciał się podpierać porównaniem sprzedaży pudełek konsole vs PC i świetnym serwisem VGChartz

Opublikowano

Bundle za 1$ tez sa wliczane rozumiem?

Opublikowano

@Rayos

Ponoć powstała działająca wersja Crysis'a 3 na WiiU. Lecz zabrakło licencji. 

I chodziła w 5fps.

Opublikowano

To i tak szybciej niż na ps3. 

Opublikowano

Raport firmy analitycznej DFC Intelligence wykonany dla PCR Online nie pozostawia złudzeń – cyfrowe sprzedaż gier na komputerach osobistych jest z każdym rokiem coraz to większa. W 2013 roku osiągnęła 92% całkowitej sprzedaży! A analitycy przewidują, że w kolejnych latach ta liczba jeszcze wzrośnie.

Wliczono promocje na Pirate Bay?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

to jest klasa! jeszcze chorym, biednym i dzieciom pomoże. Zapewne ci którcy wyzwał nie zaakceptują, yoshida nie bo w Sony nie mają humoru, Reggie zapewne siedzi w kajdanach w swoim biurze obmyślając strategię jak najbardziej oddalić bankructwo nintendo a Gabe nie załatwi wanny.

EDIT:

EJ7LFLA.png

no cóż, kolejny raz Microsoft > Sony.

Nie ma co sie dziwic, Joszida taki kurdupel jeszcze by sie utopil w tym wiaderku z woda :XD.

Spencer dobry koksik, nawet nie drgnal. Pewnie tego brytola od playstation wzial by na strzala.

Od dzisiaj zapisuje sie na silke, chce byc jak Spencer <3

Opublikowano

Zakochałem się, ten pad, to pudło, mmmm. Niech mnie ktoś kopnie w tyłek!

7f8d06f8-1536-47c3-9166-27330c22166f.jpg

A co do akcji z oblewaniem się to król jest tylko jeden :

Opublikowano

W przypadku Crysis 3 na PS3 akurat jest to mocno bliskie prawdy xD.

Raven nie odpisales mi w czym Diablo jest lepsze na PC niż na konsoli.
Opublikowano

Nice tits

1 wrzesnia kolejne megatony od Sony.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ostatnio widziałem Francisa na TCL w jakimś programie o grubasach próbujących schudnąć. 

Opublikowano

W przypadku Crysis 3 na PS3 akurat jest to mocno bliskie prawdy xD.

Raven nie odpisales mi w czym Diablo jest lepsze na PC niż na konsoli.

Jeju, pisałem już w temacie Diablo. Jak wstanę z łóżka to Ci poszukam i wkleję tutaj.

Opublikowano

Pisałem to już kilka razy, wersja konsolowa jest pod każdym względem gorsza od PC-towej, szczególnie ta na PS3/X360. Jest trochę bardziej arcade'owa, a przynajmniej tak się czuje ze względu na sterowanie, ale przez to też czuje się ją jak jakiś zubożony port, a nie pełnoprawny odpowiednik. Graczy jest mniej, patchy jest mniej, możliwości jest mniej (przynajmniej na razie), wsparcie jest mniejsze, informacji jest mniej, wszystkiego jest mniej i wszystko jest gorsze. Nie, nie, nie. Jeśli chcesz poważnie grać to tylko wersja PC. Jeśli chcesz kanapowego coopa i mniej poważnej gry, to możesz rozważyć konsolową. Ale bez battle.net i całej tej społeczności oraz z ograniczeniami jakie wymusza na silniku gry sterowanie padem i moc konsoli to po prostu nie jest to samo.

W obie wpakowałem ponad 60h, więc raczej mam porównanie. Nie sugerowałbym się opiniami osób, które wersji PC na oczy nie widziały a na konsoli dotarły do 30lvl za pierwszym przejściem i grę odsprzedali.

AH nie ma już na PC,co wygrywa z konsolami to patche,ogromne patche za free,które wzbogacają i urozmaicają rozgrywkę jak nadchodzący 2.1,w którym dodają tyle nowych rzeczy,że nadawałoby się na dodatek.Na konsoli tego nie uświadczysz.Legendarne gemy,greater rifts,nowe itemy legendarne,sezony itp.

Nie ma nawet co porównywać z konsolową wersją.

Myśłałem, że może w RoS jest jakiś inny nowy content, z którego nie można korzystać poza dodatkowym aktem.

Właśnie przeczytałem o jeszcze jednej wadzie, która przekreśla wersje konsowole. Dupowanie itemów. Niestety podziękuję. Gra on-line nie ma wtedy sensu. Tak samo miałem z Borderlands 2. Byłem zachwycony tą grą dopóki nie dobiłem to UVH i wszyscy latali ze zdupowanymi itemami. Jaki jest sens grania w gre, która polega na zbieractwu... bez zbieractwa? :)

Dziś zaopatrze się w swoją wersję D3. Mam nadzieje ze mój stacjonarny komp je uciągnie bo mam go podłączonego do kina i TV.

No, widzę, że zrozumiałeś, o co chodzi :). Wersja konsolowa ma praktycznie nieistniejący tryb online. Że możesz na kanapie grać z kumplem? łaaaaał. Nie ma battle.net i ta teoretyczna zaleta, że można grać offline jest po prostu wadą. Przecież o to chodzi w Diablo, by grindować postacie i zdobywać coraz lepszy ekwipunek i porównywać się z innymi. Jaki to ma sens, jeśli najlepsze itemy są na wyciągnięcie ręki i byle nowicjusz może je sobie zdupować od kumpla? Dzięki battle.net na PC masz pewność, że każdy gra z legalnymi itemami i nikt nie ma przewagi nad kimś innym. Są fajne sieciowe struktury jak klany, dojdą sezony. Jeśli rozumiesz ten fakt i jest on dla Ciebie wadą, to jak najbardziej nadajesz się do zakupu wersji na PC.

Możesz na początku wziąć samą podstawkę. I tak podczas przechodzenia gry dużo Ci nie zabraknie, jedynie piątego aktu, ale ten spokojnie sobie zaliczysz jak dokupisz podstawkę i tam dobijesz do 70 lvl. IMO to nie jest taka głupia decyzja, dzięki temu nie będziesz miał rozpraszaczy podczas przechodzenia kampanii. Jak przejdziesz już grę to wtedy dokupisz dodatek, ograsz V akt i zajmiesz się trybem przygody, czyli tym obecnie najlepszym w który wszyscy grają ;).

Opublikowano

Beczunia z klapkow co mysla ze Diablo na konsolki jest lepsze niz na PC :(

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że nikt tu nie wspomniał o wieśku 2 na X360. Który dzielnie walczył z klaustrofobią KZ i renderami U2/3. A to wszystko w rock solid 30FPS.

wersja na xboxa to totalna fuszerka z latającym frameratem

sam latasz

mam tę gierkę na półce, więc takie filmiki z wybranymi miejscówkami możesz januszom pokazywać, są w tej grze momenty gdzie framerate spada strasznie

no ale przynajmniej pop-upu i bugów jesteś świadom

Opublikowano

Kurde stary ja mam te grę na półce i jeszcze jedną kupiłem cyfrową i mi nie spadywują klatki i co teras?

a tak na serio to dawno nie grałem i nie pamietam, ale nie przypominam sobie jakoś drastycznego frameratu, zresztą lol są gry tj. Far Cry 3 czy AC IV, które przez całą grę chodzą poniżej 30fps i są wybierane na GOTY więc wiesz

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podrasa konsolowa przyzwyczajona do spadkow fps. Multi platformy tylko na pc.

Opublikowano

Dzięki raven, myślę że mi jako ze nigdy nie grałem w Diablo wystarczy wersja na ps4, żeby zobaczyć czy poczuje ta grę.

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że nikt tu nie wspomniał o wieśku 2 na X360. Który dzielnie walczył z klaustrofobią KZ i renderami U2/3. A to wszystko w rock solid 30FPS.

wersja na xboxa to totalna fuszerka z latającym frameratem

sam latasz

mam tę gierkę na półce, więc takie filmiki z wybranymi miejscówkami możesz januszom pokazywać, są w tej grze momenty gdzie framerate spada strasznie

no ale przynajmniej pop-upu i bugów jesteś świadom

Chyba tylko na targu. 

Opublikowano

Podrasa konsolowa przyzwyczajona do spadkow fps. Multi platformy tylko na pc.

Masz na myśli posiadaczy ps3?

Opublikowano

to jest klasa! jeszcze chorym, biednym i dzieciom pomoże. Zapewne ci którcy wyzwał nie zaakceptują, yoshida nie bo w Sony nie mają humoru, Reggie zapewne siedzi w kajdanach w swoim biurze obmyślając strategię jak najbardziej oddalić bankructwo nintendo a Gabe nie załatwi wanny.

EDIT:

EJ7LFLA.png

no cóż, kolejny raz Microsoft > Sony.

Cała tragedia tej akcji jest taka że ludzie i tak niewiedza o co chodzi - nawet debile nie poczytają jaka to choroba. Ten kubeł zimnej wody na pusty łeb ma symbolizować obudzenie się z niewiedzy. Obydwaj dali kasę więc obaj wygrali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.