Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

Spokojnie można to nazwać wersją remastered.

spuchłem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze, że nie Definitive. :P

Opublikowano

Chciał pokazać skilla. Nie wyszło :( Nawet przyłbicy nie potrafi do palnika dobrać. Co więcej, palnik też zły.. 

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

spuchłem
Nie każdy ma wadę wzroku że nie widzi różnicy w 720p/1080p

Tak jak botki w demie MGSa np.

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

spuchłem

ty nie rozumiesz eXp3rt

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

spuchłem

ty nie rozumiesz eXp3rt

Rozumiem dobrze wegetarianinie, ale jeśli podbijają płynność i rozdzielczość jak w TLoU i tam nazywa się remastered to czemu tu nie.
Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

Wszystko jasne, można zamknąć temat, ew. przestać prowadzić dyskusje na temat wyższości glorious 1080p nad 900+cośtam :sorcerer:

Aha, dlatego właśnie #tylkoNintendo, bo gejmplej u nich najlepszy

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

czemu tu nie.

rak branży.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

Wszystko jasne, można zamknąć temat, ew. przestać prowadzić dyskusje na temat wyższości glorious 1080p nad 900+cośtam :sorcerer:

To dlaczego grasz na PS3, a zakup Wii U odkładasz na 2015? Skoro gejmplej taki dobry i Nintendo Król, to dlaczego nie kupujesz ich konsol na premierę?

Opublikowano

a jeszcze teraz przed mesjaszem wiiu rayos kupuje vite :D :D :D

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

To dlaczego grasz na PS3, a zakup Wii U odkładasz na 2015? Skoro gejmplej taki dobry i Nintendo Król, to dlaczego nie kupujesz ich konsol na premierę?

WiiU kupuję za miesiąc. Nie kupuję na premierę bo mnie nie stać. :(

@Ficuś

Oj tam oj tam :D tańsza alternatywa, bo muszę mieć więcej pieniędzy na wakacje :( 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A PS3 i GTA V to już kupiłeś. Jak byś sprzedał to by było Wii U! Widzę, że na forum pełno obłudników i farbowanych lisów!

Dobrze, że bracia pecetowcy nie muszą toczyć takich bojów. Kiedyś trzeba było gnębić linuksowców, ale te czasy już minęły.

Jakie dźwięki wydaje komputer z linuksem? Szum wentylatora, bo sterowniki od karty dźwiękowej nie działają...

Po co komu wakacje jak można mieć TO?

ZELDA_thumb.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Szlachta komputerowa używa jedynego i słusznego OS'a jakim jest Linux.

Plebs, którego obsługa komputera ogranicza się do włączenia STEMA, używa Windowsa.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

jaki hipkryta. sam kupił używane.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

No, gameplay świetny, w sam raz jak mi dziecko podrosnie, zero pif paf, zero brutalności, zero internetu, będzie czerpać korzyści jak tata gdy się kochał z dziewicą.
Opublikowano

Jak ktoś ma Wii, to z WiiU może jeszcze trochę się wstrzymać do wyjścia Bayonetty 2 i Captain Toad.

Opublikowano

Plebs, którego obsługa komputera ogranicza się do włączenia STEMA, używa Windowsa.

Szlachta używa OS X
Opublikowano

uwielbiam te porównania użytkownika eX4cT_pl. granie na xboxie przyrównane do bycia molestowanym za dzieciaka, granie na Wii U do rozdziewiczania. co następne?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Szlachta używa OS X

OS X jak i Linux są oparte na jądrze Unixa, więc po części się mogę zgodzić. Jednakże, tylko plebs, co nie ma co z kasą zrobić, a chce być trendy, kupuje ograniczone sprzętowo produkty sygnowane nadgryzionym jabłkiem. Prawdziwa szlachta za te same pieniądze kupi porządniejszy sprzęt i zainstaluje Linuxa.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

uwielbiam te porównania użytkownika eX4cT_pl. granie na xboxie przyrównane do bycia molestowanym za dzieciaka, granie na Wii U do rozdziewiczania. co następne?

wiesz lider kukluksklanu co najwiecej krzyczal okazal sie gejem zapinajacym murzynow takze tego

Opublikowano

jaki hipkryta. sam kupił używane.

Nie hipokryta, a filantrop.

Wsparłem kolegę z forum, by mógł ulokować te pieniądze w coś godnego. Już niedługo fotorealistyczny deszcz z Drive Club zmyje z niego pedalstwo Nitedo.

Konsola leży i się kurzy, kupiłem ją tylko po to, by fani Nintendo nie mogli mi zarzucić braku obiektywności, zaś dzisiejszy wieczór upłynie nie z Marianem i jego braciszkiem, a z brodatym mężczyzną i małolatką chodzącymi po pustostanach.

RyTuw9Rl.jpg

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Szlachta używa OS X

OS X jak i Linux są oparte na jądrze Unixa, więc po części się mogę zgodzić. Jednakże, tylko plebs, co nie ma co z kasą zrobić, a chce być trendy, kupuje ograniczone sprzętowo produkty sygnowane nadgryzionym jabłkiem. Prawdziwa szlachta za te same pieniądze kupi porządniejszy sprzęt i zainstaluje Linuxa.

GNU = GNU is not Unix

Linux powstał jako alternatywa dla drogiego i zamkniętego Uniksa, jest Unix-like, ale nie Unix-based ;p.

OS X jest Unix based

Opublikowano

Szlachta używa OS X

Powiedz mi więc proszę który Lightroom jest dostępny na Linuxa??
Opublikowano

No eX4cT_PL odnośnie tego co pisałeś: tak, jeśli masz zamiar grać jak typowy casul i przejść Diablo jeden raz na Normalu to zdecydowanie konsolowa wersja wystarczy, ale jaki jest sens takiej gry xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.