Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

Spokojnie można to nazwać wersją remastered.

spuchłem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze, że nie Definitive. :P

Opublikowano

Chciał pokazać skilla. Nie wyszło :( Nawet przyłbicy nie potrafi do palnika dobrać. Co więcej, palnik też zły.. 

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

spuchłem
Nie każdy ma wadę wzroku że nie widzi różnicy w 720p/1080p

Tak jak botki w demie MGSa np.

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

spuchłem

ty nie rozumiesz eXp3rt

Opublikowano

(z tematu o D3 na PS4)

spuchłem

ty nie rozumiesz eXp3rt

Rozumiem dobrze wegetarianinie, ale jeśli podbijają płynność i rozdzielczość jak w TLoU i tam nazywa się remastered to czemu tu nie.
Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

Wszystko jasne, można zamknąć temat, ew. przestać prowadzić dyskusje na temat wyższości glorious 1080p nad 900+cośtam :sorcerer:

Aha, dlatego właśnie #tylkoNintendo, bo gejmplej u nich najlepszy

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

czemu tu nie.

rak branży.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

Wszystko jasne, można zamknąć temat, ew. przestać prowadzić dyskusje na temat wyższości glorious 1080p nad 900+cośtam :sorcerer:

To dlaczego grasz na PS3, a zakup Wii U odkładasz na 2015? Skoro gejmplej taki dobry i Nintendo Król, to dlaczego nie kupujesz ich konsol na premierę?

Opublikowano

a jeszcze teraz przed mesjaszem wiiu rayos kupuje vite :D :D :D

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

To dlaczego grasz na PS3, a zakup Wii U odkładasz na 2015? Skoro gejmplej taki dobry i Nintendo Król, to dlaczego nie kupujesz ich konsol na premierę?

WiiU kupuję za miesiąc. Nie kupuję na premierę bo mnie nie stać. :(

@Ficuś

Oj tam oj tam :D tańsza alternatywa, bo muszę mieć więcej pieniędzy na wakacje :( 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A PS3 i GTA V to już kupiłeś. Jak byś sprzedał to by było Wii U! Widzę, że na forum pełno obłudników i farbowanych lisów!

Dobrze, że bracia pecetowcy nie muszą toczyć takich bojów. Kiedyś trzeba było gnębić linuksowców, ale te czasy już minęły.

Jakie dźwięki wydaje komputer z linuksem? Szum wentylatora, bo sterowniki od karty dźwiękowej nie działają...

Po co komu wakacje jak można mieć TO?

ZELDA_thumb.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Szlachta komputerowa używa jedynego i słusznego OS'a jakim jest Linux.

Plebs, którego obsługa komputera ogranicza się do włączenia STEMA, używa Windowsa.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

jaki hipkryta. sam kupił używane.

Opublikowano

a0PPQBv_460s.jpg

No, gameplay świetny, w sam raz jak mi dziecko podrosnie, zero pif paf, zero brutalności, zero internetu, będzie czerpać korzyści jak tata gdy się kochał z dziewicą.
Opublikowano

Jak ktoś ma Wii, to z WiiU może jeszcze trochę się wstrzymać do wyjścia Bayonetty 2 i Captain Toad.

Opublikowano

Plebs, którego obsługa komputera ogranicza się do włączenia STEMA, używa Windowsa.

Szlachta używa OS X
Opublikowano

uwielbiam te porównania użytkownika eX4cT_pl. granie na xboxie przyrównane do bycia molestowanym za dzieciaka, granie na Wii U do rozdziewiczania. co następne?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Szlachta używa OS X

OS X jak i Linux są oparte na jądrze Unixa, więc po części się mogę zgodzić. Jednakże, tylko plebs, co nie ma co z kasą zrobić, a chce być trendy, kupuje ograniczone sprzętowo produkty sygnowane nadgryzionym jabłkiem. Prawdziwa szlachta za te same pieniądze kupi porządniejszy sprzęt i zainstaluje Linuxa.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

uwielbiam te porównania użytkownika eX4cT_pl. granie na xboxie przyrównane do bycia molestowanym za dzieciaka, granie na Wii U do rozdziewiczania. co następne?

wiesz lider kukluksklanu co najwiecej krzyczal okazal sie gejem zapinajacym murzynow takze tego

Opublikowano

jaki hipkryta. sam kupił używane.

Nie hipokryta, a filantrop.

Wsparłem kolegę z forum, by mógł ulokować te pieniądze w coś godnego. Już niedługo fotorealistyczny deszcz z Drive Club zmyje z niego pedalstwo Nitedo.

Konsola leży i się kurzy, kupiłem ją tylko po to, by fani Nintendo nie mogli mi zarzucić braku obiektywności, zaś dzisiejszy wieczór upłynie nie z Marianem i jego braciszkiem, a z brodatym mężczyzną i małolatką chodzącymi po pustostanach.

RyTuw9Rl.jpg

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Szlachta używa OS X

OS X jak i Linux są oparte na jądrze Unixa, więc po części się mogę zgodzić. Jednakże, tylko plebs, co nie ma co z kasą zrobić, a chce być trendy, kupuje ograniczone sprzętowo produkty sygnowane nadgryzionym jabłkiem. Prawdziwa szlachta za te same pieniądze kupi porządniejszy sprzęt i zainstaluje Linuxa.

GNU = GNU is not Unix

Linux powstał jako alternatywa dla drogiego i zamkniętego Uniksa, jest Unix-like, ale nie Unix-based ;p.

OS X jest Unix based

Opublikowano

Szlachta używa OS X

Powiedz mi więc proszę który Lightroom jest dostępny na Linuxa??
Opublikowano

No eX4cT_PL odnośnie tego co pisałeś: tak, jeśli masz zamiar grać jak typowy casul i przejść Diablo jeden raz na Normalu to zdecydowanie konsolowa wersja wystarczy, ale jaki jest sens takiej gry xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.