Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno często spotykana na allegro, ale z tego co czytałem, to głównie wina firmwareu. Wystarczy nacisnąć kombinację przycisków by uruchomić update "od tyłu" i WiiU powinno śmigać. Więc bardzo prawdopodobne, że można ładnie przycebulić kupując "zepsute" WiiU :potter:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Koper, jaki ból dupy xD Nawet Twoje wspaniałe X1 się psuje :(

Chodzilo mi bardziej jak mozna sie cieszyc z czyjegos nieszczescia, ale dobrze, ze starasz sie wczuc w temat.

Przynajmniej chlopak sie przekona jaki dobry serwis ma ms w przeciwienstwie do sony :D

Opublikowano

Jeden xbone z tych ośmiu na forum, wysoka awaryjność.

Opublikowano

Ohoho, ale zabawne, zaraz wysle list Masorzowi z lolami, ze mu ps4 padlo.

O ile mi wiadomo, to Masorzowi piorun trafił w gòralską chatę, i niestety PS4 oddało swe życie, by uratować właściciela... ;(

Opublikowano

Tez mi strzelil piorun jak gralem na xboxie 360 i nic mu sie nie stalo. tv sie spalil, wii w standby sie spalilo, glosniki sie spalily, a xbox nie. Wniosek? Ps4 jest huiowe :/

Opublikowano

Co do oprawy Bloodborne, ja wiem, że to cw, ale odsyłam do playtestów z gs oraz do okulisty.

pacz co ludzik z gejonly który pucuje berło na każdego rpga z japonii pisze grafice

ta część oświetlenia odpowiadająca za cienie, toć to poziom Demon's Souls, cienie dają tylko postacie i zniszczalne elementy środowiska, a fakt że światło z pochodni nie tworzy cienia od niczego do degradacja względem drugiej części Dark Souls.

+ przecietne tekstury i modele

Xbone z 4gb ramu ddr2 by to uciągnął.

Postanowiłem sprawdzić u źródła i tak jak się spodziewałem, oto pełny post.

Mnie się póki co dwie rzeczy nie podobają, rzekomy brak magii, nie mówię o deszczu meteorytów czy innych klęskach żywiołowych ale hexy (czarna magia) czy magia krwi przecież jak najbardziej by były wpasowane w klimat gry. I drugie, ta część oświetlenia odpowiadająca za cienie, toć to poziom Demon's Souls, cienie dają tylko postacie i zniszczalne elementy środowiska, a fakt że światło z pochodni nie tworzy cienia od niczego to degradacja względem drugiej części Dark Souls. Co do reszty to nie ma tyle wazeliny, żeby to opisać. Same te rzeźby ze świecami czy karoce zdobiące pomost podczas walki z Cleric Beast wykonane są lepiej niż główny bohater Halo 5, takich szczegółów jest tu teraz od groma. Tekstury to półka tak wysoka, że żadna drabina tam nie sięgnie. Nie wspominając już o wyglądzie bohatera, bohatera z edytora, z dziesiątkami różnych szmatek z fizyką do założenia, składanymi broniami, przeciwnikach czy "przepięknej" bestii duchownej kończącej pokaz.

Tak więc na przyszłość przestroga, jak "dyskutujecie" z xbotami, to wiedzcie, że w oszustwie i krętactwie nie ma lepszych od nich.

Opublikowano

Beczunia z diablo 3 po rosyjsku. W gry blizzarda gra sie na pc.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Koper, jaki ból dupy xD Nawet Twoje wspaniałe X1 się psuje :(

Chodzilo mi bardziej jak mozna sie cieszyc z czyjegos nieszczescia, ale dobrze, ze starasz sie wczuc w temat.

Spytaj się Mazzeo, który się śmiał z padniętej PS4 Masorza, a jak ten wkleił swoje zdjęcie, że kupił PS4, to Mazzeo je zminusował. Normalne to nie jest.

Opublikowano

to teraz czekamy na relacje userów masorz i orzeszek nt. działania serwisów gwarancyjnych. dwaj sprawdzeni użytkownicy. jestem w stanie się założyć o moje 2,5k plusów, że orzeszek prędzej dostanie konsole w nienagannym stanie ;).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Konsola 2x większą od ps4 z zasilaczem na zewnątrz która jest słabsza o 50% od konkurencji wysiada.

XD

#tylkoms

Ciekawe ile jeszcze padnie jak wyjdzie pierwsza w tym roku gra która graficznie wygląda lepiej niż past gen czyli Horizon 2.

#beka

Opublikowano

exact po 1 awarii xbona:

Everyone+at+the+end+of+November.+from+so

Opublikowano

Pewnie żałuje, że to nie jego :P

Opublikowano

exact po 1 awarii xbona:

Everyone+at+the+end+of+November.+from+so

Nie rozumiesz, popsuł Ci się kiedyś kalkulator?
Opublikowano

na mojej liście MUST DO zrozumienie exacta jest raczej na odwrocie kartki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

<cw mode off> nie sądziłem ze to sie stanie po całej (mojej pierwszej konsolowej) generacji spędzonej na ps3 ale wlasnie poszedł preorder na xbone.Forza, Halo i SO mnie przekonały, żal Bloodborne, no ale cóż - pewnie kiedyś sie dorwe do PS4.

Juz wylalem do zlewu moja whisky, wyrzuciłem cygara i kazalem zamurować kominek <Judasz>

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

to teraz czekamy na relacje userów masorz i orzeszek nt. działania serwisów gwarancyjnych. dwaj sprawdzeni użytkownicy. jestem w stanie się założyć o moje 2,5k plusów, że orzeszek prędzej dostanie konsole w nienagannym stanie ;).

No raczej, gdyż gwarancje zwykły nie obejmować piorunòw.

Ale i tak nie byłbym taki pewien. Niech Orzeszek lepiej modli się, by mu nie odesłali konsoli z ruskim dashboardem only ;)

Opublikowano

<cw mode off> nie sądziłem ze to sie stanie po całej (mojej pierwszej konsolowej) generacji spędzonej na ps3 ale wlasnie poszedł preorder na xbone.Forza, Halo i SO mnie przekonały, żal Bloodborne, no ale cóż - pewnie kiedyś sie dorwe do PS4.

świadomy konsument, racjonalne myślenie, najważniejsze gry - brawo

ps. nie zapominaj o ORI

Opublikowano

Juz wylalem do zlewu moja whisky, wyrzuciłem cygara i kazalem zamurować kominek <Judasz>

A w co będziesz grał od stycznia?
Opublikowano

Piu piu hałabała pewnie.

Opublikowano

pewnie multiplatformy na ktore nie bedzie miec czasu teraz ogrywajac xboxowe exy no i wiesiek 3 juz w lutym

(ostatni gameplay miazdzy suty)

Opublikowano

A w co będziesz grał od stycznia?

Patrząc na to w co Ty grasz na swoim PS4 od premiery, to jego zakup Xone dzisiaj z zestawem, który podał jest z pewnością bardziej trafiony i przemyślany XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

sam się zastanawiam nad kupnem One, bo ta Forza kusi w chuy, ale chyba tylko dla niej. Reszta jakoś mnie zbytnio nie jara, no może w QB bym zagrał. Dlatego poczekam jeszcze trochę aż stanieje, bo płacić tyle samo co za PS4 nie zamierzam.

Opublikowano

Mnie kusi składanka Halo, ale patrząc racjonalnie co siedzi w środku tego złomu, to poczekam jak cena spadnie do jakiegoś 1200zł, wersja slim też by się przydała, bo trochę siara postawić takiego brzydala przy Nadkonsoli.

Opublikowano

no do mnie tez najbardziej HALO przemawia, nawet za Forza tak nie tesknie, ale troche szkoda mi obecnie floty na dodatkowa konsole dla 1 gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.