Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze Gearsy w 1080p60fps przytulil bym do serduszka Day1.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mnie bardzo ciekawi projekt santa monica - czy odwaza sie na cos nowego czy mimo wszystko znalezli pare bogow, ktorych kratos jeszcze nie umiercil i wypuszcza kolejna czesc by irasy i reszta miala z czego gify robic

Opublikowano

Guernica dostał bana? Za co? Wydaje mi się, że przed Uncharted 4, znając Sony (#takie dobre dla graczy którzy nie mieli ps3) wyda trylogię Uncharted remaster. Albo nie daj Boże wszystkie gry osobno.

za pisanie glupot w CW i brak szacunku do marki Xbox.

Opublikowano

Fantastyczne Killzony xD Klapki jak zawsze w swoim świecie.

@Paliodor - ja najbardziej czekam na jakieś info tego cross overa Fire Emblem x SMT, razem z Xem i Bayo przytuliłbym wtedy WiiU.

Opublikowano

ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

Tasiemce od Nintendo bee ale już ekscytacja kotlecikami ze stajni EA/Ubi/Acti jest ok. W końcu nowy Assasin czy CoD nie wychodzi co roku.

@Moldar - Horizon 2, kolekcja Halo, Sunset i jeśli masz mi zamiar pisać, że na PS4 będzie lbp3 - to jeszcze project spark.

Nie ważne, pisałeś o Tomb Raider, wiec myślałem, że ci chodzi o jesień 2015.

Opublikowano

god of war powinien się skończyć na ghost of sparta

Opublikowano

@Paliodor - ja najbardziej czekam na jakieś info tego cross overa Fire Emblem x SMT, razem z Xem i Bayo przytuliłbym wtedy WiiU.

killzone mercenary najlepszy fps na przenosniaki - handluj z tym lub zaprzecz !!!

Opublikowano

Kratosa to niech oni zostawią w spokoju, niech lepiej ogarną Heavenly Sword 2

ninja theory robi przeciez duchowego nastepce, nawet specjalnie bohaterka jest podobna do Kai

Opublikowano

killzone mercenary najlepszy fps na przenosniaki - handluj z tym lub zaprzecz !!!

Nie kupuję handheldów, żeby grać w fpsy, daj spokój Ficuś :P

Grałem w Killzone 1 i 2 i żadnej nie dałem rady skończyć, drętwe strasznie. Resistance 2 też mi się w ogóle nie podobało i zostawiłem w połowie. Ogółem rzadko gram w szczelanki.

Opublikowano

mnie bardzo ciekawi projekt santa monica - czy odwaza sie na cos nowego czy mimo wszystko znalezli pare bogow, ktorych kratos jeszcze nie umiercil i wypuszcza kolejna czesc by irasy i reszta miala z czego gify robic

Tworzą God of Wara.

Opublikowano

gram w ghost of sparta aktualnie i stwierdzam, że to definicja gry dla januszy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tworzą God of Wara.

Jakby zrobili God of Wara: Asgard edition, czyli nowy heros, nordyccy bogowie - brałbym w hui. Te śnieżne plansze, Sleipniry, ooh good.

Opublikowano

Suavek czy ty wypowiadasz się na temat HL2 po ograniu w niego ledwo 2h? Masz ty rozum i godność? HL2 i Epizody i dopiero można pozwolić ludziom mówić cokolwiek na ten temat, a to i tak tylko w superlatywach.

A skąd Ty te 2h wytrzasnąłeś?

Poza tym ja do gry nic nie mam, poza faktem, że HL1 do pięt nie dorasta. Ot lubię, gdy się ludzie spinają.

Opublikowano

tzn gram to za dużo powiedziane. macham łańcuchami i odpalam QTE.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Fire Emblem x SMT

O grze jest niesłychanie cicho,info praktycznie brak więc pewnie tytuł jest w strasznie wczesnym stadium produkcji.Może na TGS coś ogłoszą w związku z tym tytułem bo nie powiem też na to czekam, zwłaszcza jako fan Megatenów.

Opublikowano

gram w ghost of sparta aktualnie i stwierdzam, że to definicja gry dla januszy.

E tam, mi się podobało a wiem co mówię bo jestem koneserem gejmingu*

*kopie rzodkiewki psem w okami 2/10

Opublikowano

a za tydzien Disgaea4 Revitalised na vitke - <3

Opublikowano

@suavek

No pisales coś, że 2h jestes i jak narazie to nuda czy coś takiego.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ghost of Sparta byl swietny - przechodzilem na psp i zrobil na mnie duze wrazenie, gameplayo to oczywiscie to samo co kazda odslona ale technicznie jak na mozliwosci sprzetu bylo rewelacyjnie, zreszta od zawsze to benchmark konsol, fabula tez na tle serii zla nie byla

Opublikowano

@suavek

No pisales coś, że 2h jestes i jak narazie to nuda czy coś takiego.

Nic podobnego nie pisałem. Ostatni raz grałem w HL2 jakieś 5 lat temu. STEM podaje ponad 7 godzin nabite. Gry nie skończyłem jednak, gdyż musiałem ją sobie dawkować przez niski FoV, i koniec końców odpuściłem.
Opublikowano

Tworzą God of Wara.

Jakby zrobili God of Wara: Asgard edition, czyli nowy heros, nordyccy bogowie - brałbym w hui. Te śnieżne plansze, Sleipniry, ooh good.

Już to kiedyś pisałem :) Marka niech zostanie, czas na reset jak Tomb Raider.  Chociaż mi się marzy gra w stylu GoW w realiach takiego King Konga od Jacksona. Zaginiony świat, dżungla, dzikusy, wymarłe gady, mamuty,  protagonista w stylu Kratosa i boss w postaci T-Rexa :D  Open world jak w Far Cry 3 i  grafa rodem z Uncharted 4. Kupił bym

Opublikowano

Ja się napaliłem trochę na tą Vitę za 300zikos z Avansu ale szybko mi przeszło bo wiedziałem,że  byłoby to zbyt piękne.

Opublikowano

Ja się napaliłem trochę na tą Vitę za 300zikos z Avansu ale szybko mi przeszło bo wiedziałem,że  byłoby to zbyt piękne.

Poczekaj na Vita TV w EU. Dużo droższe być nie powinno.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.