Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gry z handhelda na telewizorze :( Jedynym bajerem tego urządzenia jest możliwość gry na różnych tv bez noszenia konsoli.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem czy wszystkie gierki będą kompatybilne, a zresztą gdzieś czytałem że ten wynalazek Sony furory w JP nie zrobił więc wątpię by to wypluli na pozostałe rynki.

Opublikowano

Czym się różni gra z handhelda od gry ze stacjonarki?

Opublikowano

Ja się napaliłem trochę na tą Vitę za 300zikos z Avansu ale szybko mi przeszło bo wiedziałem,że  byłoby to zbyt piękne.

Poczekaj na Vita TV w EU. Dużo droższe być nie powinno.

wspiera cale 80 gier z vity z chyba z 600 jakie juz na nia powstaly :D szalenstwo :D

Opublikowano

w realiach takiego King Konga od Jacksona. Zaginiony świat, dżungla, dzikusy, wymarłe gady, mamuty,

super gierka okresu transformacji międzygeneracyjnej.

Opublikowano

wspiera cale 80 gier z vity z chyba z 600 jakie juz na nia powstaly :D szalenstwo :D

Zagrasz we wszystkie 600?

Zakładam, że nie wspiera głównie tych wymagających ekranu dotykowego lub tylnego touchpada, o ile nie zostało jakoś to spatchowane. Mnie na tym akurat nie zależy, gdyż i tak pewnie w takie gry bym nie grał (z tego samego powodu z dystansem podchodzę do gier wykorzystujących ekran dotykowy DSa).

Poza tym masz jeszcze gry z PSP i PSX do zakupu z PSN.

No i jest GOTG w postaci Persona 4 Golden. System seller.

Jeśli cena nie będzie wygórowana, to mnie taka konsolka jak najbardziej satysfakcjonuje.

Opublikowano

tearaway, killzone(ma byc niby patch), uncharted, wipeout2048, gravity rush,txk czy lbp vita nie odpalisz, z drugiej strony kilka sensownych gier to obsluzy - soul sacrifice, persona4 golden, ys celceta czy danganrompa - mimo wszystko kazdego chetnego do zakupu vita pfff playstation tv zachecalbym do zapoznanania sie z lista kompatybilnosci

poza tym tez uwazam podobnie jak kopEr, ze duzy ekran w przypadku gier pisanych od podstaw pod male ekrany jest beznadziejny, kto z nas np gral na tv w gry z psp a przeciez kazdy nowszy model mozna bylo tak podpiac

Opublikowano

King_kong_box_xbox360.jpg

podręcznik dla devów jak się powinno robić licencjonowane gierki.

Opublikowano

poza tym tez uwazam podobnie jak kopEr, ze duzy ekran w przypadku gier pisanych od podstaw pod male ekrany jest beznadziejny, kto z nas np gral na tv w gry z psp a przeciez kazdy nowszy model mozna bylo tak podpiac

Gram w gry, nie w grafikę. Poza tym co mnie gierki z handhelda na TV mają ruszać, skoro mam za sobą gry PSX, PS2, czy nawet gry z oprawą NESa odpalane na dużych ekranach?

Oczywiście inna sprawa, jeśli gra robiona jest z myślą o stacjonarkach, a developer zmniejsza rozdzielczość ile się da, bo "next genowa" kąsola nie wyrabia. Wtedy jest beka. :P

Ba, pewnie niejedna gra z Vity wygląda na dużym TV lepiej niż te downscalowane nextgenowe "megahity". :P

Opublikowano

ale to jest gra o transformersach, a nie licencjonowana gierka której premiera zbiega się z premierą filmu. te licencjonowane transformersy to szroty.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ojej wypluj te słowa, straszny zabugowany syf.

Opublikowano

Zwłaszcza etapy małpiszonem. Pamiętam, że już drugiego wieczoru zobaczyłem napisy końcowe ale grało się mega dobrze. 

Opublikowano

tekken na pc, mgs na pc, gtaV na pc. po co komu playstation 4?

Granie w tekkena na pc xD
Ja się cieszę ich radością. Pecetowa brać dowie się co to fun gry 1v1 w takich samych warunkach co na ps360. Oh wait...

janusze nie pojmą geniuszu mgs

summa summarum beka z pecetów

zawsze można sobie obejrzeć na yt ;) ;) ;) ;) ;) ;)

obejrzeć na yt xD

już chooj że zaden yt nie odda klimatu klimatu, ani flowu przebijania czwartej ściany w podstawowej trylogii

no ale jest yt

beka z kąsol

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co Wy chrzanicie - o to jest archetyp umiejętnie wykorzystanej licencji filmowej w grach:

986859313-00.jpg

Opublikowano

Co Wy chrzanicie - o to jest archetyp umiejętnie wykorzystanej licencji filmowej w grach:

986859313-00.jpg

przebijam:

250px-Etvideogamecover.jpg

To jest archetyp.

Opublikowano

To jest archetyp wszelkiego zła czyli pojawienia się gier na licencji filmowej w ogóle.

Opublikowano

goldeneye wiadamo, ale następne gierki z bondem ery psx i potem jeszcze te z jaźwą brosnana na kolejnej generacji też były spoczko.

Opublikowano

Szczególnie podobał mi się potem 007 Everything or Nothing. Na PSX The World is Not Enough w sumie też dawał radę. Na Wii zawitał piękny remaster z Craigiem.

Opublikowano

Szkoda, że from russia with love juz nie bylo tak dobre. Sean Connery > Brosnan

Opublikowano

Mam w tym platynę. Porządny slasherek i tyle. W tym przypadku to gra okazała się dużo lepsza niż film.

Opublikowano

Niezła kalka god of war, fajny efekt regeneracji rosomaka, ale z gier o xmenach to najlepsze bylo legends.

Opublikowano

Pamiętam, że w Ojca Chrzestnego i Człowieka z blizną też grało mi się dobrze, były jeszcze Wściekłe Psy Tarantino. To akurat mi umknęło, ale może to i lepiej, bo film kocham jak własne życie.

Opublikowano

South Park The Stick of Truth mimo wszystko wygrywa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.