Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz serio, sa w ogole jakies kierownice do current genow? Mam kiere msu do 360ki i chyba faktycznie wezme carsa na pcta, zeby podlaczyc kiere :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywiście, sony i MS wyje.bało się na posiadaczy kierownic żeby wciskać takie produkty jak Thrustmaster T80 Driveclub Edition (bez wibracji, olo) dla biedaków jest to

Officially-Licensed-Compact-Racing-Wheel

xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

eXact będzie i tak jeździł na padzie, twierdząć, że tak jest lepiej.

W ogole, granie w sima na padzie  :teehee: To tak jakby grać na padzie w Quake'a albo CSa.

Opublikowano

to też jest dobra kierownica:

article-1326597-0BE1538A000005DC-124_634

Opublikowano

Grać na padzie w te wspaniałą Forze 5, mającą mnóstwo aut DLC, które możecie sobie dokupić? Coś tego nie widzę. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

A na czym będziesz grał na PS4? Dalej się łudzicie, że Logitech zrobi sterowniki do starych kierownic? :)

Opublikowano

eXact będzie i tak jeździł na padzie, twierdząć, że tak jest lepiej.

W ogole, granie w sima na padzie :teehee: To tak jakby grać na padzie w Quake'a albo CSa.

Nigdy tak nie twierdziłem, wiec dalej tak nie będę twierdził.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coś tego nie widzę. 

730..20130303134821_klapki_na_oczach_zys

Opublikowano

A na czym będziesz grał na PS4? Dalej się łudzicie, że Logitech zrobi sterowniki do starych kierownic? :)

Póki co czekam na grę i listę oficjalną wspieranych kierownic. Na pewno nie będę grał na padzie. Albo kupię kompatybilną kierownice albo odpuszczam grę na konsoli i ładuje w PC :)

Opublikowano

Grać na padzie w te wspaniałą Forze 5, mającą mnóstwo aut DLC, które możecie sobie dokupić? Coś tego nie widzę.

To nawet nie jest DLC, DLC to dodatek rozwijający jakąś grę, coś nowego.

W przypadku Forzy 5 to kupno samochodów które w Forzie 4 były day1 bez dodatków.

Opublikowano

wybierasz pcars i driveclub

zamiast f5, fh2, pcars i najlepszego pada

grafa > gry jak u kazdego rycerza kuboty 

a konsolowe pcars to ciagle jedna wielka niewiadoma

Nie

wybieram PCARS i DriveCluba zamiast Forzy Horizon 2

DS4 jest i tak >>>>>>> niż DS3, pad od Xboxa jest po prostu lepszy, wibracje w trigerach robią mnie, to wszystko, ale to nie powód by przesiadać się na gorszą konsole.

Opublikowano

bez znaczenia, sa tu ludzie którzy mają insajderów którzy to mają insajderów którzy to pracują w firmie gdzie mają insajderów którzy mówią że Xbox One jest równie mocny a do końca roku nie będzie żadnej różnicy w multiplatformach.

Opublikowano
Przed napisaniem czegokolwiek, sprawdź ortografię, gramatykę i pisownię. 

czytaj regulamin typie

Sam sobie czytaj. A następnie wymagaj od innych. 

Opublikowano

prowo albo prawdziwy

Opublikowano

Odpaliłem Psychonauts na Xbox1 na CRT, są zmułki ale piękny. Odpaliłem Psychonauts na PC w fullhd/60 klatek/ultra. I co z tego jak giera wygląda sterylnie i plastikowo jak chuj. Sto razy gorzej. Moża mi ktoś to normalnie wytłumaczyć, czego tak jest ? :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Oferta plusa na wrzesien(zreszta juz od kilku miesiecy jest gorzej i gorzej) pieknie pokazuje co Sony robi z przewaga na rynku.

Opublikowano

Na początek super gierki, a jak ludzi przyzwyczaili do płacenia to same indyki i płatny online, sonytakiedobre.

Opublikowano

Akurat do gier typu Fez czy Strider nie można się przyczepić, bo to fajne szpile. Ale ten miesiąc to jakiś śmiech na sali.

jak ludzie, przestaną masowo przedłużać subskrypcję to sie może barany ogarną. Albo trzeba czekać aż MS zacznie sypać konkretnymi szpilami to może i Sony to zrobi.

Opublikowano

@eX4cT - jak rozumiesz sprzedajesz szrota, żeby zrobić miejsce na najlepszą na rynku kierownicę?

thrustmaster-t500-rs-review.jpg

Doskonały wybór. Wbrew temu, co się fanom drivingu po burakach wydaje, dla fanów wyścigów najlepszy w tym roku.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Akurat do gier typu Fez czy Strider nie można się przyczepić, bo to fajne szpile. Ale ten miesiąc to jakiś śmiech na sali.

jak ludzie, przestaną masowo przedłużać subskrypcję to sie może barany ogarną. Albo trzeba czekać aż MS zacznie sypać konkretnymi szpilami to może i Sony to zrobi.

Co sie martwisz, od 3 tyg czekasz az ci przysla pada wiec nawet w te szroty z Plusa nie pograsz  :teehee:

Opublikowano

@eX4cT - jak rozumiesz sprzedajesz szrota, żeby zrobić miejsce na najlepszą na rynku kierownicę?

thrustmaster-t500-rs-review.jpg

Doskonały wybór. Wbrew temu, co się fanom drivingu po burakach wydaje, dla fanów wyścigów najlepszy w tym roku.

Jaka cena tego cuda?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.