Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może go nie jara jazda po burakach? I'm just sayin'... :whistling:

Cześć, jestem eX4ct. Jestem fanem gier wyścigowych i porzucam Forza 5, Horizon 2 i najlepszego pada do racerów na rzecz DC z odpalonym gifem deszczu na PC.

:turned:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub, The Crew, Cars, Nfs Rivals a ty o jakiś burakach piszesz :teehee:

Opublikowano

On czeka na Project CARS, obok Metro kolejny systemseller xD

Opublikowano

Obie z lepszymi parametrami na PS4.

Opublikowano

Podsumowując, jeśli szukacie najlepszej wersji Diablo III, to powinniście zainwestować w Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition. I to najlepiej w edycji na konsole PlayStation 4 lub Xbox One, bo są one zdecydowanie lepsze od wydania komputerowego, które charakteryzuje się znacznie wolniejszym tempem rozgrywki i - przynajmniej dla mnie - w przypadku sterowania pad góruje nad myszką i klawiaturą.

Bomby prawdy z recenzji gram.pl :ninja:

Opublikowano

Czy ktoś moźe mi wytłumaczyć na czym polega wolniejsze tempo rozgrywki w grze komputerowej Diablo III?

Opublikowano

Tak sobie tłumacz XD

Generalnie to jesteś mało wiarygodny sprzedając Xone "na dzień" przed uderzeniem najciekawszych gier.

Nikt go nie chce kupic, wiec moze w najciekawsza gre tej jesieni zagram.

Opublikowano

Czy ktoś moźe mi wytłumaczyć na czym polega wolniejsze tempo rozgrywki w grze komputerowej Diablo III?

Jak odpaliłem na 7 letnim laptopie to miałem slo-mo.

;)

Opublikowano

Może go nie jara jazda po burakach? I'm just sayin'... :whistling:

Cześć, jestem eX4ct. Jestem fanem gier wyścigowych i porzucam Forza 5, Horizon 2 i najlepszego pada do racerów na rzecz DC z odpalonym gifem deszczu na PC.

:turned:

Forza 5 ograna, ile mozna jezdzic po torach ktore mozna policzyc na palcach jednej reki?

Co ciekawszy wozek - DLC

Fura ktora dobrze mi sie jezdzilo w Forze 4 - DLC

Skreca mnie na mysl ze moze nie pogram w Horizon 2, licze ze to tylko tworcy debile ktorym sprawia radosc jazda po burakach nie potrafia tylko tej gry reklamowac, i wyscigi po polach to tylko 10% zawartosci gry.

Opublikowano

eX4ct znany szerzej jako Mr Palczasty za sprawą dłoni z 18 palcami.

Mówisz, że DLC w grze z 200 autami Ci przeszkadza, no to chłopie ciekaw jestem jak się odnajdziesz w DC z 50 furami.

Kolejny dzień, kolejna beczka z eX4cta :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Stacje radiowe, warunki pogodowe, wiecej samochodow... chcecie zeby znowu gra zaliczyla rok opoznienia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pomyśleć, że pierwsze Forza Horizon Playground Games zrobiło w 18 miesięcy :P

Opublikowano

Będzie w DC dobra muza. Ale generalnie ps4 nie obsługuje mp3 żeby wsłuchać się w pracę silnika :teehee:

Opublikowano

Muza w Motorstormach od Evolutio akurat była wy(pipi)ista; od remixów Bowiego, po Slipknota, Machine Head, In Flames, na Noisie i Apex Twin kończąc. No ale był custom soundtrack. Był. [*]

Opublikowano

Będzie w DC dobra muza. Ale generalnie ps4 nie obsługuje mp3 żeby wsłuchać się w pracę silnika :teehee:

Czekaj jak to było wg eX4cTa ? Brak muzyki to świetny ficzer bo można się wsłuchać w dźwięk silnika i Evolution specjalnie to zrobiło xD 

PS. Właśnie ogrywam Metro 2033 na PS4 i chyba jest brzydsze niż wersja PCtowa, muszę odpalić obie jednocześnie i porównać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Według eurogamer jest taka sama (mowa o najnowszej wersji, a nie tej z przed 2 lat), z ta różnica, ze wersja na pc zalicza dropy do 40fps, a na konsoli trzyma 60fps.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Moja wersja nie zalicza dropów lol i wygląda jakoś lepiej, tzn. wydaje mi się, że na PS4 brakuje jakiś efektów.

Opublikowano

No przecież to oczywiste, inaczej nie byłoby 60fps.

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Opublikowano

Ale kto konkretnie tak pisał, czy to taki sam mit jak Bungie #nikogo, bo na x-box, a teraz jednak #kogoś, bo Destiny u sony?

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Przede wszystkim Metro 2033 było zbugowanym chłamem i dopiero w edycji Redux ta gra ma przyzwoity gameplay.

[edyta]

O, widzę, że już pięknie piecze :turned:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

Odpowiedział bym za Mazzeo, ale mnie zaraportuje. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.