Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może go nie jara jazda po burakach? I'm just sayin'... :whistling:

Cześć, jestem eX4ct. Jestem fanem gier wyścigowych i porzucam Forza 5, Horizon 2 i najlepszego pada do racerów na rzecz DC z odpalonym gifem deszczu na PC.

:turned:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub, The Crew, Cars, Nfs Rivals a ty o jakiś burakach piszesz :teehee:

Opublikowano

On czeka na Project CARS, obok Metro kolejny systemseller xD

Opublikowano

Obie z lepszymi parametrami na PS4.

Opublikowano

Podsumowując, jeśli szukacie najlepszej wersji Diablo III, to powinniście zainwestować w Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition. I to najlepiej w edycji na konsole PlayStation 4 lub Xbox One, bo są one zdecydowanie lepsze od wydania komputerowego, które charakteryzuje się znacznie wolniejszym tempem rozgrywki i - przynajmniej dla mnie - w przypadku sterowania pad góruje nad myszką i klawiaturą.

Bomby prawdy z recenzji gram.pl :ninja:

Opublikowano

Czy ktoś moźe mi wytłumaczyć na czym polega wolniejsze tempo rozgrywki w grze komputerowej Diablo III?

Opublikowano

Tak sobie tłumacz XD

Generalnie to jesteś mało wiarygodny sprzedając Xone "na dzień" przed uderzeniem najciekawszych gier.

Nikt go nie chce kupic, wiec moze w najciekawsza gre tej jesieni zagram.

Opublikowano

Czy ktoś moźe mi wytłumaczyć na czym polega wolniejsze tempo rozgrywki w grze komputerowej Diablo III?

Jak odpaliłem na 7 letnim laptopie to miałem slo-mo.

;)

Opublikowano

Może go nie jara jazda po burakach? I'm just sayin'... :whistling:

Cześć, jestem eX4ct. Jestem fanem gier wyścigowych i porzucam Forza 5, Horizon 2 i najlepszego pada do racerów na rzecz DC z odpalonym gifem deszczu na PC.

:turned:

Forza 5 ograna, ile mozna jezdzic po torach ktore mozna policzyc na palcach jednej reki?

Co ciekawszy wozek - DLC

Fura ktora dobrze mi sie jezdzilo w Forze 4 - DLC

Skreca mnie na mysl ze moze nie pogram w Horizon 2, licze ze to tylko tworcy debile ktorym sprawia radosc jazda po burakach nie potrafia tylko tej gry reklamowac, i wyscigi po polach to tylko 10% zawartosci gry.

Opublikowano

eX4ct znany szerzej jako Mr Palczasty za sprawą dłoni z 18 palcami.

Mówisz, że DLC w grze z 200 autami Ci przeszkadza, no to chłopie ciekaw jestem jak się odnajdziesz w DC z 50 furami.

Kolejny dzień, kolejna beczka z eX4cta :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Stacje radiowe, warunki pogodowe, wiecej samochodow... chcecie zeby znowu gra zaliczyla rok opoznienia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pomyśleć, że pierwsze Forza Horizon Playground Games zrobiło w 18 miesięcy :P

Opublikowano

Będzie w DC dobra muza. Ale generalnie ps4 nie obsługuje mp3 żeby wsłuchać się w pracę silnika :teehee:

Opublikowano

Muza w Motorstormach od Evolutio akurat była wy(pipi)ista; od remixów Bowiego, po Slipknota, Machine Head, In Flames, na Noisie i Apex Twin kończąc. No ale był custom soundtrack. Był. [*]

Opublikowano

Będzie w DC dobra muza. Ale generalnie ps4 nie obsługuje mp3 żeby wsłuchać się w pracę silnika :teehee:

Czekaj jak to było wg eX4cTa ? Brak muzyki to świetny ficzer bo można się wsłuchać w dźwięk silnika i Evolution specjalnie to zrobiło xD 

PS. Właśnie ogrywam Metro 2033 na PS4 i chyba jest brzydsze niż wersja PCtowa, muszę odpalić obie jednocześnie i porównać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Według eurogamer jest taka sama (mowa o najnowszej wersji, a nie tej z przed 2 lat), z ta różnica, ze wersja na pc zalicza dropy do 40fps, a na konsoli trzyma 60fps.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Moja wersja nie zalicza dropów lol i wygląda jakoś lepiej, tzn. wydaje mi się, że na PS4 brakuje jakiś efektów.

Opublikowano

No przecież to oczywiste, inaczej nie byłoby 60fps.

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Opublikowano

Ale kto konkretnie tak pisał, czy to taki sam mit jak Bungie #nikogo, bo na x-box, a teraz jednak #kogoś, bo Destiny u sony?

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Przede wszystkim Metro 2033 było zbugowanym chłamem i dopiero w edycji Redux ta gra ma przyzwoity gameplay.

[edyta]

O, widzę, że już pięknie piecze :turned:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

Odpowiedział bym za Mazzeo, ale mnie zaraportuje. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.