Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przede wszystkim Metro 2033 było zbugowanym chłamem i dopiero w edycji Redux ta gra ma przyzwoity gameplay.

Kolejny raz potwierdzasz, że jesteś bezguściem i podgraczem.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No przecież to oczywiste, inaczej nie byłoby 60fps.

Tak jak oczywiste jest, że twój 3 letni pc odpala bf4 na ultra w full hd/60.

P A M I Ę T A M Y.

Gorsza wersja Diablo, Metro, PES, dobrze tak blacharni :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Odpowiedział bym za Mazzeo, ale mnie zaraportuje. :confused:

Ano. Mnie któryś konfident załatwił 8 dni bana za tą część ciała poniżej pleców :rofl:

Opublikowano

Tak jak oczywiste jest, że twój 3 letni pc odpala bf4 na ultra w full hd/60.

P A M I Ę T A M Y.

Nigdy tego nie napisałem ani tak nie twierdziłem, sami sobie to dopowiedzieliście jak typowe betony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ano. Mnie któryś konfident załatwił 8 dni bana za tą część ciała poniżej pleców :rofl:

Coś wiem o tym, ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. :)

Opublikowano

Gorsza wersja Diablo xD. U mnie diablo chodzi w 60fps/1800p, nie wiem ja u was. A no tak, macie unik. W takim razie przepraszam.

@Yeti:

Grozisz mi? Pamiętaj, że raportowanie dla własnych celów jest zabronione. Rozmawiałem o tym z moderatorem i takie coś jest karane warnem. Także dobrze szperaj xD.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

o, miło że się yeti napatoczył, szybki risercz

http://www.psxextreme.info/topic/95879-metro-last-light/page-8 - brak postów yetiego

http://www.psxextreme.info/topic/87540-metro-2033/page-5 - brak postów yetiego

PSN iD - stwierdzony brak Metro Last Light mimo że gra była w plusie i wiele razy na promocji.

kolejny sztuczny hajp by yeti, tak samo jak na bloodborne choć w dark souls nie grał. Pewno jak zagra w Metro będzie pytał w temacie "ej jak przetrzeć maskę?"

I kolejny raz mam rację - gra nikogo, szczególnie yetiego, dopóki nie wyjdzie wersja na PS4 z dużą ilością pikseli.

Opublikowano

Gorsza wersja Diablo xD. U mnie diablo chodzi w 60fps/1800p, nie wiem ja u was. A no tak, macie unik. W takim razie przepraszam xD.

U mnie Diablo też chodzi w 1080p/60, ale z trzema znajomymi siedzimy na kanapie popijając winko przed 55 calowym hx850, jak to przystało na baronów, a u blacharni co? 4 taborety, 19 calowy monitorek i kranówa?

Mazzeo, o czym ty do mnie mówisz? Na dziś już za dużo internetów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W 1800p, a nie w 1080p. Downsampling chłopcze. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

z trzema znajomymi siedzimy na kanapie popijając winko

Zapewne

Dzbanekia6.jpg

bo na nic lepszego nie starczyło po wydaniu kasy na konsolowe diablo i wynajęciu znajomych spod osiedlowej żabki

Opublikowano

Uzyskuję dzięki temu na moim telewizorze naturalny antyaliasing na poziomie, którego nie zapewni mi żadna technologia znana na PCtach/konsolach. Spoko opcja. Oczywiście nie w każdej grze osiągnie się takie monsttrualne rozdzielczości, ale jeżeli mamy do czynienia z tak "lekką" grą, to czemu by tego nie wykorzystać.

Opublikowano

LOS ANGELES — After years of anti(pipi)tion, the long-awaited PC version of GTA V could soon be cancelled, according to a Rockstar employee.

During the interview, Rantic Chairman John Hoffberger, stated that the PC version of GTA 5 could soon be cancelled due to ‘corporate problems’. “The next-gen console launch dates are still intact, but the PC game launch has been agitating for Rockstar staff”, John said.

John also stated,”Rockstar never wanted to release a PC version of GTA V, but due to high public demand, they were forced to do so.”...More at the link.

To byłaby najlepsza informacja EVER.

Opublikowano

Ten płacz cebul, chcę! Aczkolwiek i tak fake, nie wrzucaliby gry na steam gdyby to nie było pewne.

Swoją drogą, super cezura bulwo.

After years of anti(pipi)ation

Edytowane przez suteq

Opublikowano

LOS ANGELES — After years of anti(pipi)ation, the long-awaited PC version of GTA V could soon be cancelled, according to a Rockstar employee.

During the interview, Rantic Chairman John Hoffberger, stated that the PC version of GTA 5 could soon be cancelled due to ‘corporate problems’. “The next-gen console launch dates are still intact, but the PC game launch has been agitating for Rockstar staff”, John said.

John also stated,”Rockstar never wanted to release a PC version of GTA V, but due to high public demand, they were forced to do so.”...More at the link.

To byłaby najlepsza informacja EVER.

W normalnych okolicznościach dałbym plusa.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jestem graczem, a nie jednoplatformowcem jak Ty YETI.

Poza tym ciężko mi się robi na moim growym serduszku wiedząc, że większość i tak zassa GTA V z neta zamiast kupić. :/

Poza tym Brad Cockingham, serio? Taka osoba nie istnieje, fake z daleka.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq stosuje konkretny damage control, żeby jakby co się do niego nie pruli.

Opublikowano

Jestem graczem, a nie jednoplatformowcem jak Ty YETI.

Przykro mi, ale z takimi zasadami, to wyjazd z tego tematu. Tyle tu siedzisz, a jeszcze nie wpadłeś na czym polega zabawa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Powiedz to wszystkim osobom nabijającym się z Mendrka.

Poza tym TYLKO XBOX

Opublikowano

Haven, Mazzeo i reszta - gdzie beka z jeszcze gorszej oferty z GwG niż tej z plusa? :(

Opublikowano

Haven, Mazzeo i reszta - gdzie beka z jeszcze gorszej oferty z GwG niż tej z plusa? :(

Gorszej?

Opublikowano

Multi w Reach to kasztan, ale singla warto ograć, także polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.