Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przede wszystkim Metro 2033 było zbugowanym chłamem i dopiero w edycji Redux ta gra ma przyzwoity gameplay.

Kolejny raz potwierdzasz, że jesteś bezguściem i podgraczem.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No przecież to oczywiste, inaczej nie byłoby 60fps.

Tak jak oczywiste jest, że twój 3 letni pc odpala bf4 na ultra w full hd/60.

P A M I Ę T A M Y.

Gorsza wersja Diablo, Metro, PES, dobrze tak blacharni :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Odpowiedział bym za Mazzeo, ale mnie zaraportuje. :confused:

Ano. Mnie któryś konfident załatwił 8 dni bana za tą część ciała poniżej pleców :rofl:

Opublikowano

Tak jak oczywiste jest, że twój 3 letni pc odpala bf4 na ultra w full hd/60.

P A M I Ę T A M Y.

Nigdy tego nie napisałem ani tak nie twierdziłem, sami sobie to dopowiedzieliście jak typowe betony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ano. Mnie któryś konfident załatwił 8 dni bana za tą część ciała poniżej pleców :rofl:

Coś wiem o tym, ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. :)

Opublikowano

Gorsza wersja Diablo xD. U mnie diablo chodzi w 60fps/1800p, nie wiem ja u was. A no tak, macie unik. W takim razie przepraszam.

@Yeti:

Grozisz mi? Pamiętaj, że raportowanie dla własnych celów jest zabronione. Rozmawiałem o tym z moderatorem i takie coś jest karane warnem. Także dobrze szperaj xD.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Po prostu uwielbiam patrzeć jak Metro 2033 z rangi "nikogo, bo xbox" urósł do miana super mega fajnego doświadczenia i gierki na której widok klapom podeszwy się zdzierają.

Co za głupoty gadasz, masz Ty rozum i godność człowieka?

o, miło że się yeti napatoczył, szybki risercz

http://www.psxextreme.info/topic/95879-metro-last-light/page-8 - brak postów yetiego

http://www.psxextreme.info/topic/87540-metro-2033/page-5 - brak postów yetiego

PSN iD - stwierdzony brak Metro Last Light mimo że gra była w plusie i wiele razy na promocji.

kolejny sztuczny hajp by yeti, tak samo jak na bloodborne choć w dark souls nie grał. Pewno jak zagra w Metro będzie pytał w temacie "ej jak przetrzeć maskę?"

I kolejny raz mam rację - gra nikogo, szczególnie yetiego, dopóki nie wyjdzie wersja na PS4 z dużą ilością pikseli.

Opublikowano

Gorsza wersja Diablo xD. U mnie diablo chodzi w 60fps/1800p, nie wiem ja u was. A no tak, macie unik. W takim razie przepraszam xD.

U mnie Diablo też chodzi w 1080p/60, ale z trzema znajomymi siedzimy na kanapie popijając winko przed 55 calowym hx850, jak to przystało na baronów, a u blacharni co? 4 taborety, 19 calowy monitorek i kranówa?

Mazzeo, o czym ty do mnie mówisz? Na dziś już za dużo internetów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W 1800p, a nie w 1080p. Downsampling chłopcze. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

z trzema znajomymi siedzimy na kanapie popijając winko

Zapewne

Dzbanekia6.jpg

bo na nic lepszego nie starczyło po wydaniu kasy na konsolowe diablo i wynajęciu znajomych spod osiedlowej żabki

Opublikowano

Uzyskuję dzięki temu na moim telewizorze naturalny antyaliasing na poziomie, którego nie zapewni mi żadna technologia znana na PCtach/konsolach. Spoko opcja. Oczywiście nie w każdej grze osiągnie się takie monsttrualne rozdzielczości, ale jeżeli mamy do czynienia z tak "lekką" grą, to czemu by tego nie wykorzystać.

Opublikowano

LOS ANGELES — After years of anti(pipi)tion, the long-awaited PC version of GTA V could soon be cancelled, according to a Rockstar employee.

During the interview, Rantic Chairman John Hoffberger, stated that the PC version of GTA 5 could soon be cancelled due to ‘corporate problems’. “The next-gen console launch dates are still intact, but the PC game launch has been agitating for Rockstar staff”, John said.

John also stated,”Rockstar never wanted to release a PC version of GTA V, but due to high public demand, they were forced to do so.”...More at the link.

To byłaby najlepsza informacja EVER.

Opublikowano

Ten płacz cebul, chcę! Aczkolwiek i tak fake, nie wrzucaliby gry na steam gdyby to nie było pewne.

Swoją drogą, super cezura bulwo.

After years of anti(pipi)ation

Edytowane przez suteq

Opublikowano

LOS ANGELES — After years of anti(pipi)ation, the long-awaited PC version of GTA V could soon be cancelled, according to a Rockstar employee.

During the interview, Rantic Chairman John Hoffberger, stated that the PC version of GTA 5 could soon be cancelled due to ‘corporate problems’. “The next-gen console launch dates are still intact, but the PC game launch has been agitating for Rockstar staff”, John said.

John also stated,”Rockstar never wanted to release a PC version of GTA V, but due to high public demand, they were forced to do so.”...More at the link.

To byłaby najlepsza informacja EVER.

W normalnych okolicznościach dałbym plusa.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jestem graczem, a nie jednoplatformowcem jak Ty YETI.

Poza tym ciężko mi się robi na moim growym serduszku wiedząc, że większość i tak zassa GTA V z neta zamiast kupić. :/

Poza tym Brad Cockingham, serio? Taka osoba nie istnieje, fake z daleka.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq stosuje konkretny damage control, żeby jakby co się do niego nie pruli.

Opublikowano

Jestem graczem, a nie jednoplatformowcem jak Ty YETI.

Przykro mi, ale z takimi zasadami, to wyjazd z tego tematu. Tyle tu siedzisz, a jeszcze nie wpadłeś na czym polega zabawa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Powiedz to wszystkim osobom nabijającym się z Mendrka.

Poza tym TYLKO XBOX

Opublikowano

Haven, Mazzeo i reszta - gdzie beka z jeszcze gorszej oferty z GwG niż tej z plusa? :(

Opublikowano

Haven, Mazzeo i reszta - gdzie beka z jeszcze gorszej oferty z GwG niż tej z plusa? :(

Gorszej?

Opublikowano

Multi w Reach to kasztan, ale singla warto ograć, także polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.