Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z IGN'u jest mega beka co najmniej od premiery ME2 i NIKT nie bierze na poważnie ich recenzji, ale Niewidoczny gdzieś dostrzegł, że niby Xboty się podpierają tym serwisem. Kij, że to niektóre z klapków sza(pipi)ą metacritic zbierającym oceny totalnych nołnejmów. Jedyną osobą, która coś tam strzela VGC jest Mr Kiszący Ogóra, Xbot jak cholera :P No i ciekaw jestem kto ostatnio dyskutował z analizami DF gier na Xboksa tylko dlatego, że nie mógł przeżyć, że też prezentują wysoki poziom techniczny, też pewnie jakiś Xbot :P

koRUX32.jpg

milijard drzew ma swoją cenę.

Już w którymś materiale widzę, że te kable odstają od reszty i zastanawiam się czy przypadkiem po premierze nie będzie niespodzianki jak z natywnym 1080p w multi Shadow Fall.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nowe gify z bety :)

drobne cząsteczki podczas wyścigu

zcxsrr.gif

ijVW8TQ8cYryE.gif

2455649-9383696696-pgr4z.gifpgr43dark8dxu.gif

pgr4gameplayf430scuderpecc.gif

Opublikowano

kubson 1:0 Fanek :pirate:

te druty z bety na screenie statycznym mi nie przeszkadzają

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

MaZZeo, ale co w tym screenie z Bety jest dziwne?

Zobacz lepiej jak wygląda oświetlenie w środku samochodu i ilość detali we wnętrzu.

Dostaniecie taki poziom w następnej generacji.

AA przepraszam, macie juz w garażu w Forzie, szkoda tylko że wciąż gorzej niż w GT6.

Ps. Tak Kubson, nie mylisz się, to Ci od tych Twoich gifów robią nam DriveClub.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nawet nie wiem czy warto komentować taką bzdurę xD Lepiej ustosunkuj się do tego co napisałem o DmC. Zbłażniłeś się, a teraz żałośnie starasz się mnie u(pipi)ć xD Czemu klapy są takie słabe ?

Ja się zbłaźniłem? Gracze od 2007 wiedzą, że Ninja Theory to dobry developer, który robi naprawdę udane gry, a muppety m$ potrzebowały siedmiu lat, żeby dojść do takich wniosków. Zabawne.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Don

Kto na poczatku poprzedniej generacji potrafił cytowac jednego dnia 3 razy dane z vgchartz, czytac watki na forum w tym serwisie, przedstawiac preordery , argumentowac ze udziela sie tam duzo osob z sieci handlowych  i posiłkował sie tym serwisem przy okazji prawie wszystkich premier na X360?

"Napisano przez DonSterydo w 20 październik 2010 - 19:04 w Graczpospolita

To standardzik, jak X360 gniecie przez ponad 4 miechy PS3 po zwykłej rewizji bez obniżki ceny to VGC jest (pipi)owe, ale jak jest na odwrót to zaraz trole zaczynają przytaczać liczby z VGC."

Napisano przez DonSterydo w 23 wrzesień 2010 - 17:18 w Graczpospolita

Zawsze można coś wywalić, np. Resistance 3 albo The Last Guardian biggrin.gif

PS. mogliby już na VGC zaktualizować wyniki dla USA bo mnie ciekawość zżera tongue.gif

Napisano przez DonSterydo w 23 wrzesień 2010 - 13:47 w Graczpospolita

Nie wiadomo, na VGC są na razie wyniki z EMEA - 950 tys. Z Ameryk jeszcze nie ma. Prognoza była taka, że te 300-400 tys. więcej w tygodniu premiery od Halo 3 powinno zejść. Czyli gdzieś w granicach 4,2 mln na świecie w tygodniu premiery. Halo 3 miało ok. 3,8 mln.

'donsterydo', dnia 09 Wrze 2010 - 17:58, napisał: snapback.png

Napiszę o preorderach Reach by później Major mi nie zarzucał, że się opierdalam wink.gif

Prognoza VGC na "pierwszy tydzień" sprzedaży w porównaniu do innych wielkich otwarć.

consolewk1s.png

Obecny stan preorderów:
- 1.6 mln w obu Amerykach
- 0.5 mln w pozostałych regionach (przy czym aż 50% pochodzi z UK)

Szacowana liczba preorderów przed premierą - ponad 2.5 mln Napisano przez DonSterydo w 28 lipiec 2010 - 23:02 w Graczpospolita
Tak odnośnie ostatniej rozmowy o tych X360s walających się w USA na półkach sklepowych:

http://www.gamestop....loc=360carousel

Gamestop to chyba największa sieć sklepów z grami w USA.

Najpierw przeczytałem na VGC post gościa, który pracuje w Gamestop i pisał, że ciągle wszystkie im na pniu schodzą i ludzie z kwitkiem odchodzą to sprawdziłem na ich stronie. Ciekawe co na to Grigori bo tak się zarzekał, że z dostępnością X360s to problemy były tylko na premierze, a ja jestem śmieszny, że wierzę w to co piszą ludzie na forum VGC tongue.gif

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Hahahaha BOMBY PRAWDY!  :teehee: Xbot to xbot, łże na każdym kroku i nie może pogodzić się z tym, że M$ w tej generacji dał po prostu DU.PY.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Przez ostatnie 2 tygodnie nie mialem czasu zeby pograc w multi tlou.

Przedwczoraj odpalam konsole z zamiarem pomlocenia i co widze? Na liscie nikt nie gra.

Wczoraj to samo, dzisiaj rowniez.

O co chodzi? Otoz na playstation, czy to 3 (gdzie 80% januszy typu szprota zaluje 5 dych na headset, wiec nawet jak gra to bez chata) czy to 4 w dobre gry gra sie przez tydzien, gora dwa, a potem wraca do BFa, Fifki i crapow singleplayer.

Przez wiele dlugich lat na X360 nigdy nie bylo takiej sytuacji, ZAWSZE byla pelna ekipa do gearsow, halo, udanego PES2013, Calibura, czy nawet (pipi)a do Transformerow.

W ogole nie czuc tego klimatu gamingu, hardkoru, nie ma community.

Zostawie PS4, ale juz teraz wiem, ze podczas tej generacji, kloc bedzie znowu pierwsza maszynka do grania ze wzgledu na graczy.

Zawod jak ja pyerdole.

Opublikowano

Nawet nie wiem czy warto komentować taką bzdurę xD Lepiej ustosunkuj się do tego co napisałem o DmC. Zbłażniłeś się, a teraz żałośnie starasz się mnie u(pipi)ć xD Czemu klapy są takie słabe ?

Ja się zbłaźniłem? Gracze od 2007 wiedzą, że Ninja Theory to dobry developer, który robi naprawdę udane gry, a muppety m$ potrzebowały siedmiu lat, żeby dojść do takich wniosków. Zabawne.

Jeżeli odnosisz się do Heavenly Sword to nie mam pytań xD Ta gra była ta żałosnie słaba, że szkoda gadać. Klapy jarały się cutscenkami i przez to wynosiły tego słabiaka na piedestał. Najlepsze jest to, że to WETA zrobiła to nad czym spuszczały się nieogary. Dopiero  przy pomocy Capcomu  udało im się zrobić slashera na góra 8/10. No ale Iras i jego rzeczywistość.

Opublikowano

No jeszcze podnieta enslaved, które w ch.uj przeciętne bylo ale nd skopiowalo od nich pomysł na realia tlou.

Ahahahahahaha

I znów beka z DonSterydo.

Taka jak z ciebie dzień w dzień czy większa?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dawaj cytat exact, bo nie wiem z czego się śmiać.

Enslaved takie 6/10 ale i tak o niebo lepsze od tej padaki jaką było hewenlisord.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

koRUX32.jpg

milijard drzew ma swoją cenę.

Już w którymś materiale widzę, że te kable odstają od reszty i zastanawiam się czy przypadkiem po premierze nie będzie niespodzianki jak z natywnym 1080p w multi Shadow Fall.

nie tylko druty ale też jakość drzew.

Opublikowano

@Czezky

movie-poster-i-want-to-believe-header.jp

ze znowu nie trollujesz.

Opublikowano

Ale ciemnota z Was. Dobrze wiem, że kiedyś powoływałem się na VGC, ale od czasu kiedy ich dane opierają się wyłącznie na strzelaniu z palca już tego nie robię i wiele razy o tym pisałem, co potwierdzają daty postów - 2010, a który mamy rok klapki?

VGC ma bezpośrednie dane tylko z małego wycinka rynku i na tej podstawie szacują całość przy pomocy swojego algorytmu.

Jak zwykle chcieliście, ale nie wyszło :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Padalczy miecz, krul slaszerów

n50fcc8953a5cf.gifDVbwkmg.gif

No ale fabuła xD No ale cutscenki xD No ale Kai xD No ale ex xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@Czezky

movie-poster-i-want-to-believe-header.jp

ze znowu nie trollujesz.

Czekam na dobry deal z kinkietem. 

Opublikowano

Hellblade to HS2 tylko bez licencji. Podziękuj Sony, że nic z nią nie robią i nie chcą dać zrobić kontynuacji NT.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dave-a faktycznie nie widziałem z tydzień online :P

ale w TLOU ludzie jeszcze grają, codziennie kogoś widze

Opublikowano

Ps. Tak Kubson, nie mylisz się, to Ci od tych Twoich gifów robią nam DriveClub.

chyba nie do konca bo 7 lat temu xbox delektowal sie deszczem, a wam przyjdzie czekac nie wiadomo ile, az laskawie dadza patcha xD no i te 50 samochodow bez japonskich marek GOTY

Opublikowano

eX4ct znowu powtarza te bzdury, że dawni twórcy PGR robią teraz DC? :P Najwięcej twórców PGR trafiło do studia Lucid? i robią teraz gry na smartfony. Reszta rozpierzchła się po różnych studiach, przy DC są może ze 3 osoby.

Opublikowano

Z Bizzare jest więcej ludzi w Playground Games niż w Evolution.

Nie wiem czy więcej, ale też garstka, chyba ze 3 osoby w dziale art designu. 

Opublikowano

ehhh PGR'y co to byla za szpila, szkoda studia, PGR5 na xone to by byl dla mnie system breaker prawdziwy

btw. w poniedzialek konfa sony - ja obstawiam persona5 na ps3 i jednak przeforsowane 1080p na ps4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.