Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Przez ostatnie 2 tygodnie nie mialem czasu zeby pograc w multi tlou.

Przedwczoraj odpalam konsole z zamiarem pomlocenia i co widze? Na liscie nikt nie gra.

Wczoraj to samo, dzisiaj rowniez.

O co chodzi? Otoz na playstation, czy to 3 (gdzie 80% januszy typu szprota zaluje 5 dych na headset, wiec nawet jak gra to bez chata) czy to 4 w dobre gry gra sie przez tydzien, gora dwa, a potem wraca do BFa, Fifki i crapow singleplayer.

Przez wiele dlugich lat na X360 nigdy nie bylo takiej sytuacji, ZAWSZE byla pelna ekipa do gearsow, halo, udanego PES2013, Calibura, czy nawet (pipi)a do Transformerow.

W ogole nie czuc tego klimatu gamingu, hardkoru, nie ma community.

Zostawie PS4, ale juz teraz wiem, ze podczas tej generacji, kloc bedzie znowu pierwsza maszynka do grania ze wzgledu na graczy.

Zawod jak ja pyerdole.

xD #sonytakiedobre #magiaplaystation

serio Czezky ja ci dobrze radze sprzedaj poki jeszcze ludki maja cisnienie na ps4, kupisz sobie pod koniec generacji dla tych paru exow, a do konca roku ograsz takie hity jak 

Forza_Horizon_2_Cover_Art.png

Sunset_Overdrive_cover.jpg

Halo_Collection.jpg

kazda z tych gier zapewni setki godzin w singlu, co-op, multi 

wroc do swojej prawdziwej rodziny #czujedume #tylkoxbox #wyzszakulturakonsolowosci

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Przedwczoraj odpalam konsole z zamiarem pomlocenia i co widze? Na liscie nikt nie gra.

O co chodzi? Otoz na playstation, czy to 3 (gdzie 80% januszy typu szprota zaluje 5 dych na headset, wiec nawet jak gra to bez chata) czy to 4 w dobre gry gra sie przez tydzien, gora dwa, a potem wraca do BFa, Fifki i crapow singleplayer.

Przez wiele dlugich lat na X360 nigdy nie bylo takiej sytuacji, ZAWSZE byla pelna ekipa do gearsow, halo, udanego PES2013, Calibura, czy nawet (pipi)a do Transformerow.

Zostawie PS4, ale juz teraz wiem, ze podczas tej generacji, kloc bedzie znowu pierwsza maszynka do grania ze wzgledu na graczy.

Zawod jak ja pyerdole.

Jak byś nie słodził, to nie masz już powrotu. Te drzwi zostały zamknięte :P

ehhh PGR'y co to byla za szpila, szkoda studia, PGR5 na xone to by byl dla mnie system breaker prawdziwy

Horizon to jak kolejne części PGR tyle że open road/world.

Opublikowano

@Czezky

idziesz kolejno po tych konsolsch I wszedzie zawod. Czekam az dojrzejesz do zakupu nadplatformy

#TylkoGaben

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Zawod jak ja pyerdole.

ehhh PGR'y co to byla za szpila, szkoda studia, PGR5 na xone to by byl dla mnie system breaker prawdziwy

zamkniete trasy > open world

asfalt > buraki 

choc H2 to mega szpila bedzie ;)

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Zawod jak ja pyerdole.

zamkniete trasy > open world

asfalt > buraki 

choc H2 to mega szpila bedzie ;)

Przecież w Horizon wyścigi w zawodach są na zamkniętych trasach, soooo....? Chyba nie do końca łapiesz ideę racera open world.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ps. Tak Kubson, nie mylisz się, to Ci od tych Twoich gifów robią nam DriveClub.

chyba nie do konca bo 7 lat temu xbox delektowal sie deszczem, a wam przyjdzie czekac nie wiadomo ile, az laskawie dadza patcha xD no i te 50 samochodow bez japonskich marek GOTY

A jak zmienne pory i warunki pogodowe w Forzie 5?
Opublikowano

Ps. Tak Kubson, nie mylisz się, to Ci od tych Twoich gifów robią nam DriveClub.

chyba nie do konca bo 7 lat temu xbox delektowal sie deszczem, a wam przyjdzie czekac nie wiadomo ile, az laskawie dadza patcha xD no i te 50 samochodow bez japonskich marek GOTY

A jak zmienne pory i warunki pogodowe w Forzie 5?

a jak wnetrza samochodow standard w gt6 ?

Opublikowano

Aż mi się przez chwilę szkoda zrobiło Dona jak Niewidoczny zrobił na nim Fatality

Taki hui :D beka z x-botów.

Opublikowano

Aż mi się przez chwilę szkoda zrobiło Dona jak Niewidoczny zrobił na nim Fatality

Taki hui :D beka z x-botów.

Niby jak? Rozumiem gdybym się zapierał, że nigdy się na VGC nie powoływałem, ale nic takiego nie napisałem.

Ale Wy zawsze macie problem ze zrozumieniem słowa pisanego.

Opublikowano

Jaka bieda musi byc na tej konsoli, skoro kazdy uzytkownik One zachowuje sie jakby mu placili za marketing w sieci ^^

Te ciagle przekonywanie, by choc jedna osoba dodatkowo kupila konsolke MS... Donsterydo to juz w ogole dwoi sie i troi, by wygenerować jakikolwiek ruch w dziale MS, walac czesto posta pod swoim postem  :teehee:

Smutne jak MS sie stoczyl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gier na One jest od za(pipi)ania ! Dlatego nawet fanboye MS musza przekonywac ludzi, ze najlepiej w Diablo gra sie na Xbonie  :teehee:

Opublikowano

Widzisz, easye. Sęk w tym, że ja udzielam się w tematach gier, które mnie interesują i pod tym kątem piszę posty i nabywam kolejne sprzęty do grania. Ty natomiast zamknąłeś się w getcie PS4, przy okazji syfu sobie narobiłeś wśród dawnych fumfli z party chata pisząc piramidalne bzdury o grach i konsoli, za którą kiedyś byś się dał pokroić i musisz teraz brnąć w to bagno bo co Ci innego pozostało :)

Opublikowano

Widzisz, easye. Sęk w tym, że ja udzielam się w tematach gier, które mnie interesują i pod tym kątem piszę posty i nabywam kolejne sprzęty do grania. Ty natomiast zamknąłeś się w getcie PS4, przy okazji syfu sobie narobiłeś wśród dawnych fumfli z party chata pisząc piramidalne bzdury o grach i konsoli, za którą kiedyś byś się dał pokroić i musisz teraz brnąć w to bagno bo co Ci innego pozostało :)

Tak, tak, a profilu pozniej 3/4 z tych gier nawet nie odpalone ^^

Opublikowano

Tak, tak, a profilu pozniej 3/4 z tych gier nawet nie odpalone ^^

O sobie piszesz?

Dobrze się zastanów, bo już raz bzdury pisałeś, że żadnej gry na hardzie nie przeszedłem. Znowu chcesz się zbłaźnić?

Opublikowano

Pisalem o legendary, jak i trybie Multi w Halo, w ktore Ty raczej nie grywasz ^^

W ogóle Don skoro z Ciebie taki singleplayerowiec to powinienes więcej pisac w dziale Sony. Tam gier dla jednego gracza jest zdecydowanoe więcej i są ciekawsze xD

Opublikowano

Pisalem o legendary, jak i trybie Multi w Halo, w ktore Ty raczej nie grywasz ^^

W ogóle Don skoro z Ciebie taki singleplayerowiec to powinienes więcej pisac w dziale Sony. Tam gier dla jednego gracza jest zdecydowanoe więcej i są ciekawsze xD

Yhm...

Takie są skutki grania na easy.

Drugi Bluber ^^ moze tez ukryj Gamer Card, badziesz wydawal sie bardziej autentyczny z tym swoim szufladkowaniem, bo troche c(pipi)owo wyglada nazywanie innych casualami, gdy w profilu zadnej gry na hardzie ukonczonej nie ma...

Biedny easye, grać nie potrafi i z dwoma fumflami na normalu w Destiny ma problemy  :P Nie trzeba było grać na normalu w Halo, to może byś się czegoś nauczył.

I jeszcze czytać nie potrafi, gry z z mojego gamercarda "Completed the Main Campaign on Hard difficulty or above." "Completed the Campaign on Heroic difficulty.", "Ukończono wszystkie akty kampanii na poziomie hardkora.", "Complete Campaign - Hard", "Ukończono kampanię na poziomie co najmniej Hardkor", "Ukończono kampanię na heroicznym lub wyższym poziomie trudności." itd.

Chcesz coś jeszcze napisać?

Opublikowano

Od Heavenly Sword się odwalcie, bo tytuł zacny. Zjada na śniadanie większość, jak nie wszystkie exy na x360. A co do konsol obecnej generacji - tylko PS4 i Wii U, a Xone jako dodatek jak będzie po 500 zł. Bo kiedyś w końcu coś dobrego wyjdzie na tą konsolę. Zaś PS4 to gwarancja najładniejszych gier na konsole i znakomitych exów. Tym bardziej, że Sony posiada dużo zdolniejszych devów niż Microsoft, o czym zaświadczają 3 poprzednie generacje. Więc jak ci developerzy zaczną wyciskać z PS4 to co najlepsze, to exy z one będą wyglądać jak gierki z poprzedniej generacji. Zaś Wii U choć słabe to posiada i posiadać będzie mega grywalne exy z genialnym art stylem. Przez co nawet tytuły na Wii U będą ładniejsze niż na jedynym.

Opublikowano

Od Heavenly Sword się odwalcie, bo tytuł zacny. Zjada na śniadanie większość, jak nie wszystkie exy na x360

A3e7r3.gif

Opublikowano

Bo kiedyś w końcu coś dobrego wyjdzie na tą konsolę

Ba, już we wrześniu i październiku.

Opublikowano

Więc jak ci developerzy zaczną wyciskać z PS4 to co najlepsze,

Wtedy wlasnie kupie sobie PS4, mysle ze 2018-19 to bedzie odpowiedni termin,

Opublikowano

co do dynamicznej pogody to będzie w DLC do końca roku czy coś sie zmieniło?

Będzie w patchu, nie podali daty premiery.

<3 4theplayers

Fanek w temacie Project Cars pokazał jakim jest januszem xD

ale 60fps w ścigałce tak bardzo ci potrzebne?  gdzie masz ograniczenie ruchu na lewo i prawo, a nie 360 stopni wokół własnej osi

większość samochodówek jakie grałem w tym na PC miało ograniczniki na 30fps

ilość polygonów oznacza szczegółowość aut

imo polygony > 60fps w samochodówkach

Opublikowano

co do dynamicznej pogody to będzie w DLC do końca roku czy coś sie zmieniło?

Będzie w patchu, nie podali daty premiery.

<3 4theplayers

Nie inaczej, równie dobrze mogli to olać.

Opublikowano

Wkladasz i grasz, nie zapominajcie XDD

Na PAXie zapowiedzieli juz trzy gry na Xbox One, wszystkie prawdopodobnie na Wiosne 2015. Tyle grania. MS nie przestaje nas rozpieszczac <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.