Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak CDP już mówił w wywiadzie, że DX12 nie pomoże X1 bo hadrware jest za wolny

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Nieco" - wiem wyjęte z kontekstu, ale to słowo dobrze opisuje wszelkie komentarze developerów odnośnie różnic obu sprzętów.

Przecież nie powiedzą, że to co siedzi w xone, powinno być sprzedawana w sklepach za 1000zł, bo od razu dostaliby telefon od tej szatańskiej korporacji jaką jest microsoft.

Tak samo jak nie powiedzą, że to co siedzi w PS4 powinno być sprzedawane w sklepach za 1300zł.

Opublikowano

w fenomenalnej grze z fenomenalnej serii ze świetnym uniwersum i fantastycznym multiplayerem

To o Halo? Wieś tańczy i śpiewa.

img_9543.jpg

Opublikowano

@Yeti

Dokladnie tak. a pozniej mowia ze to wina DX11 ktory jest porazka. Dlatego tez MS wdraza w zycie DX12 ktory jest wielkim usprawnieniem. Oj cos wybiorczo czytales.

Niech jeszcze wprowadzą 3 razy szybszy ram i lepsze gpu, to może dostaniecie tak wyglądające gry jak szlachta z błękitną krwią. Nintendo wypuściło nową, lepszą wersje DS, to może i micro pójdzie tą drogą, bo za pewnie już dawno pojęli, że podczas konstruowania xbona mogli zatrudnić fachowców, a nie studentów z pierwszego roku. Nie dość, że słabsza, brzydsza i większa, to jeszcze ma zasilacz na zewnątrz. Studenciaki z uesej nie popisali się. Nie to co śliczna, zgrabna i filigranowa japoneczka.

Opublikowano

gierką press triangle to awesome w akompaniamencie kapiszonów

Ale Quantum Break jeszcze nie wyszło a ty już wiesz, że będzie do dupy.

Opublikowano

Macio i jego insaidezry twierdzą inaczej. Naprawdę, wiara xbotów w tą kupę złomu jest ogromna. Fajnie, że to dopiero początek generacji, jeszcze tyle lat beki przed baronami.

Nie sądziłem że DriveClub będzie w tak dużym stopniu realistyczny.

zcxsrr.gif

Ależ to bedzie wyglądać na moim hx850.

Opublikowano

Jakiej marki ten telewizor ? Bo zapomnielismy wszyscy ... :teehee:

Opublikowano

Nie no, DC będzie miał z plusa.

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Co Ty cpasz to ja nawet nie.

Opublikowano

Jakiej marki ten telewizor ? Bo zapomnielismy wszyscy ... :teehee:

Jedynej słusznej.

Co Ty cpasz to ja nawet nie.

„Myślę, że jest spore zamieszanie wokół tego, co i jak DX12 może poprawić. Obecnie większość gier nie może działać w 1080p, bo obciążenie jednostek cieniujących jest zbyt duże. Dla wszystkich tych tytułów DirectX 12 nic nie zmieni.” – wyjaśnia Torok. Dodaje także: „Będziemy mogli wcisnąć więcej trójkątów do GPU, ale nie będziemy w stanie ich cieniować, co sprawia, że jest to bezcelowe. (…) myślę, że będziemy świadkami zmiany w sposobie myślenia programistów, co przełoży się na osiąganie lepszych rezultatów.”

http://pclab.pl/news58996.html

Mówię wam, jedyna szansa dla tego "next=gena", to specjalna nakładka, dzięki której wepniecie kupione w biedronce dodatkowe ram i gpu.

Opublikowano

Oczywiscie ze obecnym grom nic to nie pomoze jak nie byly pisane pod DX12 od poczatku. Zaden developer nie bedzie wszystkiego przepisywal bo terminy gonia.

I znowu widze linki z PClab :/ Malo to konsolowe, moze pogadamy o grach?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Macio i jego insaidezry twierdzą inaczej. Naprawdę, wiara xbotów w tą kupę złomu jest ogromna. Fajnie, że to dopiero początek generacji, jeszcze tyle lat beki przed baronami.

Nie sądziłem że DriveClub będzie w tak dużym stopniu realistyczny.

zcxsrr.gif

ta burzowa chmura po lewej to już DLC czy jeszcze nie ? bo się średnio orientuje :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Malo to konsolowe, moze pogadamy o grach?

Własnie, trafiłeś w sedno, jedyne co obecnie pozostaje posiadaczom xbona, to ROZMOWA o grach.

PS. I walka w cw 24/7.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

My o grach wy o paczach z deszczem. Kazdy ma swoje.

PS. Walka najwazniejsza.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Yeti

Dokladnie tak. a pozniej mowia ze to wina DX11 ktory jest porazka. Dlatego tez MS wdraza w zycie DX12 ktory jest wielkim usprawnieniem. Oj cos wybiorczo czytales.

Niech jeszcze wprowadzą 3 razy szybszy ram i lepsze gpu, to może dostaniecie tak wyglądające gry jak szlachta z błękitną krwią. Nintendo wypuściło nową, lepszą wersje DS, to może i micro pójdzie tą drogą, bo za pewnie już dawno pojęli, że podczas konstruowania xbona mogli zatrudnić fachowców, a nie studentów z pierwszego roku. Nie dość, że słabsza, brzydsza i większa, to jeszcze ma zasilacz na zewnątrz. Studenciaki z uesej nie popisali się. Nie to co śliczna, zgrabna i filigranowa japoneczka.

Szczególnie jak się chwieje, więc coś podłóż pod swoją japoneczke.

Nie zapomnij o dłuższym kablu usb, nakładki na analogi i uważaj z gazem w perełce z plusa, bo odpadną spusty. 

A jak będziesz chciał ciszy i spokoju, to ją wyłącz. 

Opublikowano

luck idz stąd, albo po pijaku nie wchodź na forum i nie męcz nas swoimi sucharami

" Sprzęt sprzedaje ,ponieważ skończyła się bateria w padzie i nie mam pieniędzy na zakup takowej. Konsola używana niezwykle rzadko, jakieś 20 razy .Działa . Gratis oferuję modlitwę w intencji nabywcy przedmiotu."

ze statusów ;P

Edytowane przez YETI

Opublikowano

brałbym gdybym nie miał.

Opublikowano

Już idę, to nie ja tu codziennie klepie posty. 

Ani ja, za to czekam na top z miesiąca lipca najaktywniejszych userów w tym temacie, pewnie znów xboty na czele (jest taka możliwośc, czy tylko dane zbierane są z poszczególnych odsłon cw?). Tak to jest jak się wydało 2tyś za gpu warte 300zł, gdzie nie ma w co grać.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja dzielnie walczę o miejsce w tabeli wyżej od kidnappy.

Opublikowano

Mam nadzieje ze znowu wygram.

Opublikowano

Ehh, z 4 miejsca spasc na 8, a juz czulem podium :confused:.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo.

Do rzeczy.

Przez ostatnie 2 tygodnie nie mialem czasu zeby pograc w multi tlou.

Przedwczoraj odpalam konsole z zamiarem pomlocenia i co widze? Na liscie nikt nie gra.

Wczoraj to samo, dzisiaj rowniez.

O co chodzi? Otoz na playstation, czy to 3 (gdzie 80% januszy typu szprota zaluje 5 dych na headset, wiec nawet jak gra to bez chata) czy to 4 w dobre gry gra sie przez tydzien, gora dwa, a potem wraca do BFa, Fifki i crapow singleplayer.

Przez wiele dlugich lat na X360 nigdy nie bylo takiej sytuacji, ZAWSZE byla pelna ekipa do gearsow, halo, udanego PES2013, Calibura, czy nawet (pipi)a do Transformerow.

W ogole nie czuc tego klimatu gamingu, hardkoru, nie ma community.

Zostawie PS4, ale juz teraz wiem, ze podczas tej generacji, kloc bedzie znowu pierwsza maszynka do grania ze wzgledu na graczy.

Zawod jak ja pyerdole.

Premierę Diablo 3 na PS4 też przespałeś?

Opublikowano

Ciekawe czy to chata Kuternogi? Jeśli tak to przepiękną ma emeryturkę ale zasłużył sobie, dzięki niemu świat dostał najlepszą konsole  :thumbsup:

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Nominował Kaza. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.