Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Karny kutang dla kazdego kto zapomnial o:

tumblr_n78m57ajcS1ro2yn3o2_r1_500.gif

Także na X360 i PC... Jak większość "exów" na XO :)

Edytowane przez Kasias

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale nie na PS4 - konsoli podgraczy.

Opublikowano

Także na X360 i PC... Jak większość "exów" na XO, które i tak nie ogramy bo nie mamy X360 i PC i będziemy czekać grzecznie na wersje PS4

fixd

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo przecież każdy kto posiada PS4 nie ma w domu PC.

Opublikowano

Wszystko jest lepsze niż wyczynianie w Google takich rzeczy:

the last of us xbox
the last of us xbox 360
the last of us xbox cena
the last of us xbox allegro

Opublikowano

Także na X360 i PC... Jak większość "exów" na XO, które i tak nie ogramy bo nie mamy X360 i PC i będziemy czekać grzecznie na wersje PS4

fixd

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo przecież każdy kto posiada PS4 nie ma w domu PC.

Na taboretach przy biurku się nie liczy.

Opublikowano

the last of us xbox

the last of us xbox 360

the last of us xbox cena

wszystko jest lepsze niz he he zarciki z wpisow w google. Przeciez tam mozna znalezc co sobie tylko wymyslimy
Opublikowano

jak pokazują liczne przykłady klapów którzy już dawno ograli titanfalla i garden warfare czy the witcher 2: assasins of kings wszystkie klapy posiadają na biurku zderzacz pikseli.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

the last of us xbox

the last of us xbox 360

the last of us xbox cena

chyba bardziej mnie smieszy w Google takie rzeczy jak 

halo 4 ps3

halo 4 ps4

halo 4 ps3 amazon

halo 4 ps3 gamestop 

forza horizon ps3

forza horizon ps3 gamestop 

forza horizon ps3 download  xD 

Opublikowano

Czemu jest tak mało gier jak Okami? Gier gdzie odczuwasz prawdziwą przygodę. Gier które potrafią cię zaskoczyć po 30 godzinach. Gier z duszą. Gier nie robionych pod dany target czy gusta. Gier stworzonych tylko z myślą o jak najwyższej jakości bez kompromisów.

Bo takie jest właśnie Okami.

Opublikowano

Sunset-Overdrive-Xbox-One-Box-Art.jpg

6/10, 900p, beka. kalka Infamous, Insomniac dziffki, nuda, tam w ogole jest jakas fabula? kolorowy pedal w rurkach, hop hop na dwa wiewieczory.

original.jpg

Kolejne nowe IP od Insomniac, Rachet <3, Dreamcastowy feeling, nietuzinkowa grafika, oryginalny gameplay a nie gupie pif paf, ''Gra nowa bez folii, pudelko otwarte w celach sprawdzenia czy plyta dziala, wysylka w ciagu 5 dni robocznych''

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Moj wielki zderzacz pikseli w formie przenośnego lapka* za 2899,90 już na dniach wyląduje w domu, oczywiście z podłączonym kablem hdmi i dukupionym padem od żydboksa, co by grać zasiądwszy wygodnie w fotelu przed 42' plazmą Panasonica w klasyki z lat 1997-2010, a nie kurfa jak jakiś podludź, bawiacy się w pianistę na tabotecie przed 15' toshibą. Pewne standardy z konsol wypadało by jednak wprowadzić, co polecam wszystkim tu obecnym pecetowcom. No chyba że chodzi o rtsy, to okay.

Tym samym jedyny argument za kupnem One w postaci uroczego Ori poszedł się yebać, szach mat botki, makao i po makale, "w tym miejscu padasz" (Johny Cage, MK, 1994).

*I tak, biorę laptop z premedytacją, bo brzydzi mnie grzebanie w bebechach, a do najnowszych gjerek będzie w 2015 nadkonsola

(a tak serio to potrzebuje, lekkiego przenosnego sprzętu...

Opublikowano

Czemu jest tak mało gier jak Okami? Gier gdzie odczuwasz prawdziwą przygodę. Gier które potrafią cię zaskoczyć po 30 godzinach. Gier z duszą. Gier nie robionych pod dany target czy gusta. Gier stworzonych tylko z myślą o jak najwyższej jakości bez kompromisów.

To przez xboty Figaro, dobrze to wiesz :(

Opublikowano

Przesadzacie. Albo zobaczmy...

Poproszę o listę top 5 gierek z duszą x-box only (indyki, rimejki i racery się nie liczą).

1......

2......

3......

4......

5......

Opublikowano

nie istnieją takie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jest zbyt maly popyt na gry przy ktorych trzeba sie zatrzymac na dluzej myslami, trzeba przemyslec pewne rzeczy, lub po prostu dostrzec/zrozumiec. W najlepszych produkcjach po prostu czuc ze tworzyly je zespoly ludzi o dojrzalych pogladach, o eklektycznym guscie, zaznajomionych z kultura itd. Piekno czy to ukazywane poprzez malowniczosc Okami, czy poprzez hiperrealizm zniszczenia i brudu Resident Evil 2 to rzecz trudna do uchwycenia, jak i czasami trudna do zrozumienia. diabel tkwi w szczegole, czasem wazny jest minimalizm. Czasami jednak sa to bardzo poboczne aspekty gier, ktore dzisiaj sa produkowane pod katem trendow a nie tworzone z pasji do piekna/doskonalosci, przez co nie ma miejsca w biznesplanie na (pipi)y, ktore nie interesuja ciemnej masy. Az dziw bierze ze czasami potencjal stylistyki sam sie marnuje nie wiedziec czemu. 

Opublikowano

I gier, które po jakże krótkim intrze masz serdecznie dosyć. :)
Opublikowano

I gier, które po jakże krótkim intrze masz serdecznie dosyć. :)

Nigdy tego nie rozumiałem. Intro w Okami jest idealnej długości.

Opublikowano

może i lepiej, że nigdy nie ograłem okami. znając mnie, zje,bałbym je od góry do dołu

30h? więcej? długie intro? ohoho. pachnie mi wind wakerem 2.0

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja skończyłem po 50h ale dużo rzeczy nie zrobiłem.

Opublikowano

A kupiłeś chociaż na premierę w czasach PS2? Czy przycebuliłeś używkę za 30 zeta na PS3? Bo, jak to drugie, to znasz już odpowiedź.

Opublikowano

@ragus

W Okami nie ma jednak takich motywów jak pływanie z wysp do wysp. Wszyatko załatwia teleportacja w jeziorach. Warto dać mu szansę, sporo jest tam miejscami dialogów, ale skoro nie usnąłeś przez codecu w MGS2, to i tu tym bardziej nie padniesz.

Chyba.

Opublikowano

Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić akszyn-adwenczyr na 50h. Może kiedyś sprawdzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.