Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek ma bana na życie. Wystarczy mu internet, nie wygląda nawet przez okno bo świeże powietrze jest przereklamowane i zbyt mainstreamowe. 

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek, ale ty (pipi)isz. 

Rozumiem że na wczasy nie ruszasz się z domu bo starcza ci te całe "ogrom postępu w docieraniu do wiedzy społecznej".

Co ty za absurdalne przykłady podajesz? Masz ty godność człowieka? 

Na wczasy lubię wyjechać w jedną okolicę i tam sobie wszystko dokładnie pozwiedzać, napełnić się tym miejscem. A nie być ciągle w drodze i każdego liznąć po trochu, nie odkrywając w pełni atrakcji jakie one niosą. Rozumiesz aluzję? ;)

Opublikowano

No ale z domu wyjechałeś i nie poznałeś wszystkich atrakcji swojego domu.

tumblr_m5f8y3akha1r3zat8.gif

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Ja tylko czekam aż w końcu Mendrek się połapie, że każdy swój kolejny post może pisać zgodnie ze schematem:

Cytat jego własnego postu sprzed 3 lat.

--------------------------------------//------------------------------------------------

Opublikowano

Postawa pelna podziwu xD

W przeciwienstwie do Twojej pani od polskiego. Pewnie wlasnie dostala raka.

(pipi)a, dobrze, ze mialem wolne minusy.

Opublikowano

Mendrek Mistrz Trollingu

Opublikowano

W dziale Xboxa po problemach z konsolami przyszedł czas na problem z ilością wolnego miejsca na dyskach, oczywiście wiadomym jest że w przypadku Xboxa nie ma takiej możliwości by wymienić dysk bez utraty gwarancji, w ps4,to żaden problem, hybryda ssd śmiga aż miło, zawsze może szpecic konsole podłączonym dyskiem przenośnym, to żaden problem przy zewnętrznym 10x większym zasilaczu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A co to za random, który xbone ocenia po codzie, a PS4 po wpisach na fanpage'u?

Ale jelen, je mi z reki i jeszcze zapomnial napiasc, ze jestem gowniarzem tylko 5 lat na forum i nawet 100 postow na rok nie mam. Ty pewnie jestes jednym z tych, co w dyskusji PS4 vs XO spuszcza sie nad tym, ze exy z konsoli ms wychodza tez na pc, co? Napisz weteranie wojenny na czym Ty grasz, moze na komputerze wlasnie? 

Opublikowano

2. "Miej wszystkie - będziesz obiektywny" - w większości przypadków mówią tak burżuje i snoby, co to kupiły wszystkie konsole (a tak naprawdę nie wszystkie, tylko te najpopularniejsze), i myślą że jak mają najwięcej konsol, to mają najwięcej racji. Otóż w dzisiejszych czasach dobrobytu przy jednoczesnym deficycie czsu, rozmienianie się na drobne sprawia że tak naprawdę zmuszeni jesteśmy do bolesnych kompromisów. Skakanie z kwiatka na kwiatek, to jakby lizanie śmietanki z trzech tortów, ale żadnego nie skonsumowanie.

Powiedział typ, który ma 32% ukończenia gier :teehee: a jak kupisz jakąś grę, której nie dostajesz z plus to aż musisz zrobić wielkie święto i wszędzie się tym obnośić. Jakim trzeba być ulungiem, żeby twierdzić, że jak masz jedną konsole to bardziej znasz się na grach niż ten który ma ich 10.

Mendrek, ale ty (pipi). 

Rozumiem że na wczasy nie ruszasz się z domu bo starcza ci te całe "ogrom postępu w docieraniu do wiedzy społecznej".

Co ty za absurdalne przykłady podajesz? Masz ty godność człowieka? 

Na wczasy lubię wyjechać w jedną okolicę i tam sobie wszystko dokładnie pozwiedzać, napełnić się tym miejscem. A nie być ciągle w drodze i każdego liznąć po trochu, nie odkrywając w pełni atrakcji jakie one niosą. Rozumiesz aluzję? ;)

Aha, czyli lepiej co roku jechać do pierdziszewa dolnego żeby poznać je dogłebnie niż zwiedzić Amerykę, Azję, Indie itp :lol:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W dziale Xboxa po problemach z konsolami przyszedł czas na problem z ilością wolnego miejsca na dyskach, oczywiście wiadomym jest że w przypadku Xboxa nie ma takiej możliwości by wymienić dysk bez utraty gwarancji, w ps4,to żaden problem, hybryda ssd śmiga aż miło, zawsze może szpecic konsole podłączonym dyskiem przenośnym, to żaden problem przy zewnętrznym 10x większym zasilaczu.

jak ktoś mieszka w klitce to rzeczywiście dysk schowany gdzieś w kącie może stanowić problem.

Opublikowano

Powiedział typ, który ma 32% ukończenia gier :teehee: a jak kupisz jakąś grę, której nie dostajesz z plus to aż musisz zrobić wielkie święto i wszędzie się tym obnośić. Jakim trzeba być ulungiem, żeby twierdzić, że jak masz jedną konsole to bardziej znasz się na grach niż ten który ma ich 10.

Nie ukończenia gier, tylko ilości zdobytych trofeów w nich. To, że najczęściej nie chce mi się "niszczyć 232 balkonów" żeby zdobyć brązowe trofeum, nie oznacza że od razu nie przeszedłem gry. Nie mam nic do trophy hunterów, ale maksowanie gry nie oznacza że tylko wtedy się ją "przeszło". A piszę czasami o tym, że kupiłem grę (ale bez przesady) by tym co uważają że jadę tylko na Plusie było głupio. I żeby inni wiedzieli że tamci nie mają racji.

Co do tego, dlaczego uważam wyjaśnilem wystarczająco w poście do którego się odnosisz.

Aha, czyli lepiej co roku jechać do pierdziszewa dolnego żeby poznać je dogłebnie niż zwiedzić Amerykę, Azję, Indie itp

Nie wiem skąd Ci się tu nagle wziął pierdziszew, ale porównanie mocno z pupy. No chyba że za pierdziszew miałbyś granie w hipsterskie indyki, bez grania w duże gry AAA ;)

Opublikowano

by tym co uważają że jadę tylko na Plusie było głupio

BUM HEDSZOT

Opublikowano

Mendrek to twoje konczenie gier to ja znam, szybko na normalu mesjasza żeby tylko 10zł stracić.

Opublikowano

to chwalenie się w statusach zakupem mesjasza chyba z rok po premierze xD.

Opublikowano

No komuś trzeba było się pochwalić.

Opublikowano

Dziś w gamestopie widziałem biała ps4 w bundlu z Destiny za 399€ myślę że Forza może nie pomóc Xone

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

no faktycznie Destiny jako ex na ps4... oh wait... to tylko reklama bo sony po roku od premiery nie bylo w stanie dostarczyc zadnego konkretnego exa xD nie wspominajac juz o plusie ktory jest drozszy niz xbox live i chodzi jak (pipi)zka, no ale panieeeee daja gry za darmo!!! 

ds4 to mega syf, ktory rozlatuje sie w rekach no ale panieeeee wystarczy zmienic analogi na takie jak ma pad od xboxa, tasma izolacyjna zakleic swiatelko i modlic sie zeby sprezynka nie odskoczyla bo wtedy dochodzi problem skrzypiacych przyciskow

aha i nie zdziwie sie jak za moment pojawi sie tutaj Yeti i bedzie pisal jak to ma 2 pady od premiery i analogi w super stanie bo dba o higiene xD prawda jest taka ze sa w super stanie bo odpalasz konsole raz w tygodniu na godzinke bo nie masz w co grac, a do grania w gify pad nie jest potrzebny :sorcerer:

Opublikowano

jak ktoś mieszka w klitce to rzeczywiście dysk schowany gdzieś w kącie może stanowić problem.

Bądz już się nie jest w gimbazie i się chce mieć porządek pod TV, a szrot samym sobą oszpeca to miejsce. Dodajmy zasilacz i ten dysk zewnętrzny. Ale czego oczekiwać od botków jak to bezguścia są.

Opublikowano

czego oczekiwać od klapków którzy mają tak małe klitki że zasilacza za szafkę nie potrafią wrzucić. First world problem normalnie. A dysk zewnętrzny podłączony do usb to łatwy do niego dostęp, nie trzeba rozbrajać konsoli by użyć go do czegoś innego.

Opublikowano

Widze mantis, ze twoj gust za to jest w znakomitej formie, 90% tytulow ogranych przez ciebie to tytuly z plusa.

Sony tak dobrze trafia w twoj gust ze swoja oferta plusa, ze nawet nie ogladasz sie za innymi tytulami.

Znakomity gust milordzie.

Mozesz przybic piatke Mendrkowi.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

czego oczekiwać od klapków którzy mają tak małe klitki że zasilacza za szafkę nie potrafią wrzucić. First world problem normalnie. A dysk zewnętrzny podłączony do usb to łatwy do niego dostęp, nie trzeba rozbrajać konsoli by użyć go do czegoś innego.

Na szawce co stoi PS4 zmieściłbym łącznie bez problemu trzy takie konsole, czyli dwa szroty bez problemu. Pod nią jest taka sama szawka z PS3. Brak miejsca więc nie jest dla mnie problemem. Problemem by było trzymanie innych pierdół w postaci zasilacza, dysku twardego. Microsoft to ofermy w konstrukcji konsol. Wielki kloc, a w środku słabe bebechy.

Opublikowano

W GwG wciskają takie crapy, że strach je kijem ruszać, o odpalaniu na konsoli nie wzpominając, więc zielona zaraza z "grasz w gry z plusa" próbuje obelgę zrobić  :lol: Xboty są gorsze niż stonka ziemniaczana. Tfu!

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Super Time Force i Guacamelee to mega crapy rzeczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.