Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jedni wolą cyferki, inni wolą gry... dlatego coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem wii u, a z zakupem magnetowidu wstrzymać się jeszcze z dwa lata.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak wszyscy łykaja kolejny troling czezkiego, lol

Zastanawiam się właśnie czy trolluje czy jest aż takim bezguściem.

Heretyków próbujących stawiać DR3 przy GTA V powinno się palić na stosie :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

GTA V musi ci się podobać, czy tego chcesz czy nie :)

Opublikowano

Takie se to GTA V. Nie dałem rady ukończyć, tak męczący się z czasem robi. I to sterowanie postacią, fuj.

Opublikowano

GTA V to bardzo dobra gra, taka na 8+, chyba ze ktoś został pokrzywdzony przez życie i jest botem lub blacharzem, to wówczas nie ma odniesienia do jedynego prawowitego mesjasza. W takiej sytuacji może oceniać gta nieco wyżej.

Opublikowano

Pierwsze kilkanaście godzin w Los Santos to dla mnie zdecydowanie najlepsze chwilę poprzedniej generacji. Oczekiwania przed premierą miałem przeogromne i nie wiem jak to możliwe, że się nie zawiodłem. Według mnie to była jedyna wspaniała gra na PS360. Jak się komuś nie spodobało to trudno, ja się bawiłem świetnie :hi:

Opublikowano

Wiadomo, że GTA V to GOTY, GOTG i Mesjasz.

No ale według niektórych lepiej ponosić drabiny i palety c'nie. :teehee:

Opublikowano

figaro jaka bambaryła to ja nawet nie :confused:

Ważne że dałeś minusa i poczułeś się lepiej. Niezdrowo tak powstrzymywać gniew.

Opublikowano

Przecież to całe GTA po RDR wydaje się grą dla intelektualnej biedoty...

Mesjasze poprzedniej generacji to TLoU, RDR, długo nic i dopiero gdzieś w oddali majaczy jakieś GTA obok Uncharted i masy innych gierek.

Opublikowano

gta_10.gif

Opublikowano

Stawianie mesjasza GTA V koło kapiszonów to trzeba mieć spaczony gust. No ale Ubi <3

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GTA jest jak lustro. Jak ktoś chce znaleźć grę dla intelektualnej biedoty i szczelać na kodach z czołgu to to dostanie.

Z kolei jeśli ktoś w stanie docenić setki nawiązań, smaczków w przeróżnych formach, to każde GTA jest kopalnią tychże.

I dlatego jest taka genialna.

Opublikowano

Stawianie mesjasza GTA V koło kapiszonów to trzeba mieć spaczony gust. No ale Ubi <3

Siła argumentu jak zwykle, no ale co się dziwić - to jest właśnie główny target GTA, o którym pisałem w poprzednim poście.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

dobra iras choćby nie wiem jakbyś się starał to napisałeś, że r* powinno się uczyć robić sandboksy od ubisoftu więc już stfu

Opublikowano

Od kiedy w TLOU masz kapiszony? Grałeś w ogóle w tę grę?

Opublikowano

kidnappa TY naprawdę jesteś dziwny, przecież wszyscy wiedzą, że kapiszony=uncharted.

Opublikowano

GTA jest jak lustro. Jak ktoś chce znaleźć grę dla intelektualnej biedoty i szczelać na kodach z czołgu to to dostanie.

Z kolei jeśli ktoś w stanie docenić setki nawiązań, smaczków w przeróżnych formach, to każde GTA jest kopalnią tychże.

I dlatego jest taka genialna.

prawdometer over 9000

jestes intelektualna biedotą, nie docenisz gta, odnajdujesz sie jako widżilanti aiden pirs

Opublikowano

dobra iras choćby nie wiem jakbyś się starał to napisałeś, że r* powinno się uczyć robić sandboksy od ubisoftu więc już stfu

Łżesz po raz kolejny. Napisałem tylko, że W_D ma lepszy gunplay, skradanie i model jazdy od ostatniego GTA, co w całości podtrzymuję. Ubzdurałeś coś sobie i powtarzasz celowo czy niejedzenie mięsa wpływa negatywnie na umiejętność czytania ze zrozumieniem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.