Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no własnie, weź podaj top 10 twoich najlepszych gier ostatnich lat

Niech mnie koper wyręczy, bo wydaje się świetnie poinformowany.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przestańcie używać słów "janusz i klapek" bo już czytać sie tego nie da

dziekuje, pozdrawiam, dobrego wieczoru

Opublikowano

czemu?

przecież jest tyle innych zamienników:  co za piotruś, calineczka, renifer, kościelny, dres, Mazzeo

dziekuje, pozdrawiam, dobrego wieczoru

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

janusz, ubierz klapka, bosy nie jesteś sobą

Opublikowano

Fanek = janusz i klapek, pozdrawiam

Opublikowano

Bluber zjedz sałatę bo gwiadorzysz hehehe

Opublikowano

Uderz w klapka, a janusze się odezwą.

Opublikowano

Bluber

"dlaczego prowokujesz? rodzice w dzieciństwie nie poświęcali Ci zbyt dużo czasu? w szkole Cię dręczyli? w pracy doświadczasz mobbingu? żona/dziewczyna Ci nie daje?"
Opublikowano

W nadchodzacych miesiacach zas mam o wiele wieksza ochote obczaic CODa niz BF Hardline.

Ja się dziwie że masz w ogóle jakąkolwiek ochotę obczaić któreś z nich :/

Opublikowano

Może dam w bardziej poczytnym temacie. Można będzie zrobić CW Live. Pierw coś przed, potem coś po i do domu.

http://m.ppe.pl/news-30741-poznan_game_arena_ponownie_w_roli_gospodarza_zjazdu_tworcow_gier.html

Może podczas tego eventu jakiś mini zjazd forumka? Rayos jak coś pewno ogarnie.

Czyli co, nikogo nie będzie ?  Milan, Kruku, Figaro i inne Poznaniaki. Jak mogę podjechać, nocleg też bym ogarnął.

Opublikowano

Bluber

"dlaczego prowokujesz? rodzice w dzieciństwie nie poświęcali Ci zbyt dużo czasu? w szkole Cię dręczyli? w pracy doświadczasz mobbingu? żona/dziewczyna Ci nie daje?"

Masz jakies problemy zyciowe, brak zycia towarzyskiego, z facetem sie poklóciles albo chvj wie co, ze tak bardzo ci zalezy na zyskaniu czyjegos poparcia sredniowiecznymi docinkami?

Opublikowano

ale nahajpowali te Destiny

10659164_364271500391308_651783827284764

10603496_364271450391313_362865512082043

10653297_364271513724640_753079059685606

10696213_364271453724646_335145466068830

10632786_364271447057980_189396884455297

bluber człowieku to ty każdego tu prowokujesz ogarnij sie

ale to CW to luzik, przybij piątke :thumbsup:

Opublikowano

I wszędzie logo PS4. Słupki sprzedaży przebiją sufit.

Opublikowano

Jakoś te 500 baniek muszą wydać.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

Opublikowano

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

To prawda, nie to co M$ i ich czasowy Tomb Raider XD

Opublikowano

Lepiej jednak, żeby wrzucili więcej kasy w produkcje gry, niż oklejanie metra. Anglosaskie Janusze i tak pomyślą, że to jakiś film.

Opublikowano

no tylko ze Destiny to nie jest nawet czasowy ex :sorcerer: wiec beka jest jeszcze wieksza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.