Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja tam widzę hajp klapka nad gifami, ale w sumie to nie dziwi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapomniałem o bombie prawdy.

10509704_754612947930460_831287787036993

Grunt że wy będziecie mieli 

18efnafphzfp5gif.gif

18efn14a5j0u1gif.gif

iAibxWkfVlkK6.gif

halo3_odst_helmet_04.jpg

Ja jednak wolę 

ExcellentAnguishedBluegill.gif

ibnaEcz7viI6MU.gif

vhpy.gif

o tutaj.

o tutaj.

Opublikowano

PLAYSTATION 4 GAMES CALENDAR 2014 = wielkie bannery z destiny jako najlepszą grą na ps4 tej jesieni

:lol:

A zielony niech najlepiej jeszcze raz zacytuje cały ten post.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

jak tam botki, dalej wam buczy w dashboardach? xD

1d62ns4.png

Tymczasem PS4 sprzedaje się w 1 milionie w UK, Batman staje się PS4owym exem w Japonii, a serwery PSN przy Destiny dalej trzymają się jak skała. Jest piknie, mhm.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ludzie już grają w tego szrota za 500mln dolarów? Jak opinie?

Opublikowano

ten kalendarz (i fakt, że go wklejasz jako megabombe prawdy) to typowe klaperskie zachowanie. wymienianie destiny jako flagowy tytuł ps4 na najbliższe miesiące (przypominam gierka dostępna na czterech platformach), ludzie którzy gierki from sofrware ledwo liznęli jarający się bloodborne, pier.dolenie o personie, disgei czy dragon quest typów którzy w stronę tych gier nawet nie spojrzą itede itepe. xboty to się chociaż szczerze jarają line-upem MS na jesień. niestety (dla mnie stety) dzisiaj jest tak: słyszysz "konsola" - myślisz "xboks".

Tymczasem PS4 sprzedaje się w 1 milionie w UK

PlayStation 4 sold 175,000, down 7 percent month-on-month, he said, while Xbox came in at 150,000, up 14 percent on the previous month.

zatkao kakao? ;)

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Zatkao kakao, bo szrot przegrał na własnym podwórku z PS4 ósmy miesiąc z rzędu i to wg fusów w filiżance Pachtera. lol

Opublikowano

Tymczasem PS4 sprzedaje się w 1 milionie w UK

PlayStation 4 sold 175,000, down 7 percent month-on-month, he said, while Xbox came in at 150,000, up 14 percent on the previous month.

zatkao kakao? ;)

Może nie jestem orłem matematycznym, ale wydaje mnie się, że 175 tysięcy to większa liczba od 150 tysięcy.

Opublikowano

patrz na trend panie iras.

Opublikowano

patrz na trend panie iras.

Trend po wywaleniu kinecta i bundlach z Maddenem za $399? :lol: Nie rozśmieszaj mnie chłopcze.

Niech obniżą cenę o $50, dorzucą kolekcję szefa kuchni i kartę podarunkową na kolejne $50, to może w którymś miesiącu wygrają z PS4.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Ależ FH2 prezentuje się świetnie.

TYLKO XBOX

Jak na 360 to wygląda całkiem nieźle, choć nie jakoś wybitnie. 

PS. A to na szrota? Więc paskudne w uj. Choć jak na możliwości tej konsoli jest max tego co da się wycisnąć. Dlaczego oni tą konsolę zrobili taką słabą?

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Bo to słaba firma jest i zrobili słabą konsolę do tego chcieli wystartować z Xboxem One mającym te wszystkie DRM, blokady używek i łączenie się do sieci. Teraz widać że płacą za błędy i przegrywają z Sony na każdym froncie. 

Opublikowano

śmiesznie to brzmi w ustach klapów którzy muszą być always online żeby sprawdzić sobie trofki xDDDDDDDDDD.

Opublikowano

Albo żeby grać w Destiny hehe i do tego płacą 200 zeta i co chwilę komus coś nie działa. #4theplayers

Opublikowano

na grzybach nie pociorasz.

Opublikowano

O niedziałających konsolach czytamy w dziale Xbox. Ale nic to, serwis taki dobry.  

Opublikowano

O niedziałających konsolach czytamy w dziale Xbox. Ale nic to, serwis taki dobry.  

Coś słabo z tym Twoim skillem czytania :)

Opublikowano

Popatrzyłem sobie właśnie na moje gierki jakie mam na XONE: Ryse, Max, FIFA15, Forza, Killer Instinct. Wniosek jest taki, że jest to świent lineup startowy i gierki z każdego gatunku. Doceniam teraz gadki o tym jak bardzo dobry start miał XO i czuję się bardzo ukontentowany

bomby prawdy z działu xboks.

Opublikowano

Tymczasem bomba prawdy od węża.

2b5e75b1e2d8e75bde61cc8c3d3086b108d05ddc

Opublikowano

Haha, swietne, dziwi mnie tylko ze BB zamiast OS jest w tle.

Opublikowano

W Famitsu pojawił się wywiad z twórcami DQ, gdzie potwierdzili, że pełnoprawna jedenastka jest tworzona oddzielnie wraz z tym zapowiedzianym action rpgiem. Oby na next geny.

Opublikowano

Albo żeby grać w Destiny hehe i do tego płacą 200 zeta i co chwilę komus coś nie działa. #4theplayers

A na One dziala offline? ^^ PSN mimo premiery nie padl, a ludzie cioraja od wczoraj od 14tej, czyli jednak sie da...

Ps. Pierwsza gra, przy ktorej trzeba przejsc cala instalacje (okolo 16GB) zanim odpalimy.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.