Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ca53b1815b30c7b879a0a2c1c9d4ca82.png

6ab9481ea0811423e7119026e9bbbf0a.png

No ja was bardzo proszę  :teehee: Zastanawiam się kto to robi. I po co. Jechanie exów konkurencji mogę zrozumieć, podbijanie średniej swoich gier przez wynajętych studentów z Chin również, ale coś takiego? lol

Irasowi przeszkadza jak hejtują grę Bungie, zaraz skisnę xD

serio nie kumam tego hajpu, sam kupiłem gierkę ale kolejki jakby to było Halo albo GTA, kiedy nawet Acti jakoś wybitnie tej gry nie reklamowało.

ps: panie iras, proszę mi bez takich obelg bo kursor zaraz spocznie na przycisku "raportuj".

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ta, zielona zaraza lubi czytać między wierszami i doszukiwać się drugiego dna.

Nie mógłbym mieć bardziej wywalone na Bungie i Destiny, a po prostu śmieszą mnie oceny userów na mc.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

a menusy będą po angielsku czy trzeba ze skryptem grać?

Dobra teraz patrzyłem się na Play-Asia to wersja USA ma również wyjść w grudniu tego roku. Wydawcą jest Aksys Games.

Opublikowano

to ciesze się, że się wspólnie pośmialiśmy :).

Opublikowano

Nie zobaczysz, tak samo jak nie zobaczysz na PS4 tak wyglądającej gry jak Halo 5 i Gears of War 4

Az tak chvjowo będą wyglądać? No bez przesady, na pewno będą ładniejsze od jakiś indorów na PS4. Jestem pewien, ze tę dwa tytuły jak na tak slabiutkie możliwości podkonsoli dadzą radę. Ale cieszę sie, ze przejrzales na oczy i przyznałes, ze na tej technologicznej pomylce microsoftu nie zobaczymy tak wyglądających gier jak Order.
Opublikowano

Premiera Destiny na dobre, a PSN dalej nie padło. Smutny dzień dla Xbotów, a takie łowy bekowe się szykowały.

Opublikowano

a menusy będą po angielsku czy trzeba ze skryptem grać?

Dobra teraz patrzyłem się na Play-Asia to wersja USA ma również wyjść w grudniu tego roku. Wydawcą jest Aksys Games.

super wiadomość. kolejny mocny ex sony na ten rok. szkoda, że na ps3 nie można pograć.

Opublikowano
Ale cieszę sie, ze przejrzales na oczy i przyznałes, ze na tej technologicznej pomylce microsoftu nie zobaczymy tak wyglądających gier jak Order.

No ja nie chce widzieć na xbonie takich gier jak the order.

Opublikowano

a jakie to sa? co z nia jest nie tak? dla mnie to to wyglada jak kopiowane gearsy.

Opublikowano

DisastrousHealthyGreatdane.gif

Opublikowano

a jakie to sa? co z nia jest nie tak? dla mnie to to wyglada jak kopiowane gearsy.

Obok Girsów to to nawet nie leżało XD

Opublikowano

o ku.rwa jaki gameplay o_O

Opublikowano

a kolo czego leza girsy? 

Opublikowano

Może to takie ukryte QTE:

Press X to dry the gun

Press Y to reload

Wiecie, więcej cinematic experience i wczuwy w postać.

Opublikowano

:D

co mam wam powiedzieć

2557385-4519761117-iSrhJ.gif

2566751-3.gif

Opublikowano

Widziałem na żywo wszystkie gry o których sapie Yeti, przypominam, że FH2 przy DC niema się absolutnie czego wstydzić, Order póki co to kaszalot z piękną grafą i pasami a QB to coś więcej niż korytarzówka. pozdro. 

O tak znowu gify #4theplayers! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Epicko będzie się sterowało tą muchą.

Opublikowano

na czym polega ta kaszalowatosc Soul, podrzuc jakis material z ktorego to jasno wynika.

Opublikowano

obejsrałem się od tej głębi gameplayu

prawie tak dobre jak lara u psychoterapeuty w ekskluzywnym dla xboxa(przecinek)w święta 2015 tomb raider.

Opublikowano

jak nie, jest ich 4 i robia pif paf xD

Opublikowano

łazisz jakimś wąsatym januszem po londynie nocą i zabijasz wilkołaki. zaorać.

Opublikowano

na czym polega ta kaszalowatosc Soul, podrzuc jakis material z ktorego to jasno wynika.

Choć  raz powiedzieli coś mądrego. 

Cały internet marudzi na ten wasz The Order, Ci którzy zagrali na GC, szczególnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Don piszący z przyszłości. It's a miracle!

fajna okładka GI, conje

258-cover-reveal-v2-front-610.jpg

Opublikowano

łazisz jakimś wąsatym januszem po londynie nocą i zabijasz wilkołaki. zaorać.

dobre, dobre

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.