Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No a Minecraft nie należy do Mojang :P

Wykup Mojang na 100% wiąże się z zakupem praw do IP Minecraft.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No w biznesie chodzi najbardziej o prawdziwych graczy. Taaaa

Niektórym przynajmniej chce się stwarzać pozory, że jest inaczej. Przykładem niech będzie tworzenie gier bardzo dobrych o różnej tematyce. Szuka się w ten sposób nowych klientów, a jak się trafi, wtedy się zarabia. To nadal jest biznes, ale łączy on dobro gracza i firmy. Tak dzięki Bogu działa Sony i Nintendo. Choć bigN nowe patenty wypuszcza pod znanymi markami, ale ja im nie mam tego za złe, bo to część biznesu. Dlatego setne Mario wciąż jest świeżą pozycją. Za to Sony próbuje co jakiś czas nowych IP i czasami trafią w 10 (TLOU), a czasami nie (Beyond). Ale podejmują się ryzyka, oczywiście szukając w ten sposób nowych źródeł zarobku. Da się więc? A pewnie, że da.

Opublikowano

To bedzie kolejny mocny tytul zapelniajacy liste exow, obok ktorych nie mozna przejsc obojetnie !
Widze, ze po premierze Xbona w Polsce bardzo duzo osob narzeka jednak na jakosc wykonania konsoli, glosno chodzacy czytnik, brzeczenia itp. Standardowo Donsterydo jest:

ciekaw ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada

choc takiego pytania nigdy nie zadal sobie w stosunku do konkurencji... ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kiedy myślisz, że easye nie może być już bardziej żałosny, to przekleja wycinki posta wyrwane z kontekstu.

Brawo :)

Opublikowano

Ciekaw jestem ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada. Dzisiaj na gaffie widziałem filmik, który miał niby potwierdzać, że użytkownik ma ten problem i ... konsoli nawet z 1m nie słychać, a jakikolwiek szmer był zauważalny jak telefon praktycznie na konsoli położył... Paranoja to mało powiedziane :)

Pomijam juz fakt, ze Xbon pewnie sprzedal sie w nakladzie 5 razy mniejszym niz PS4 w naszym kraju, ludzie tak samo narzekaja na glosnosc konsoli, jak niektorzy w dziale PS4 i tam wszystkie usterki brane sa od razu za fakt, tutaj niepotrzebna drame ^^
Opublikowano

Ciekaw jestem ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada. Dzisiaj na gaffie widziałem filmik, który miał niby potwierdzać, że użytkownik ma ten problem i ... konsoli nawet z 1m nie słychać, a jakikolwiek szmer był zauważalny jak telefon praktycznie na konsoli położył... Paranoja to mało powiedziane :)

Pomijam juz fakt, ze Xbon pewnie sprzedal sie w nakladzie 5 razy mniejszym niz PS4 w naszym kraju, ludzie tak samo narzekaja na glosnosc konsoli, jak niektorzy w dziale PS4 i tam wszystkie usterki brane sa od razu za fakt, tutaj niepotrzebna drame ^^

Przepraszam, ale czy ja coś piszę w dziale usterek PS4? Pomijam już, że nie rozumiesz tego co czytasz :)

Straszny tryhard masz od rana.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale to raczej nie spowoduje zniknięcia gry z ps3 i ps4, no chyba, że jak kupią, mają zamiar wyłączyć serwery, to w tedy Microsoft śmiało mógłby starać się o nagrodę za najbardziej znienawidzoną firmę :)
Opublikowano

Przepraszam, ale czy ja coś piszę w dziale usterek PS4? Pomijam już, że nie rozumiesz tego co czytasz :)

Napisze tylko ze jest juz 10:24, a Ty nadal nie odswiezyles wszytskich tematow w dziale Xbox One ^^

Tak czy siak - byla beka, ze na tyle konsol PS4 sprzedanych (na pulkach przez pierwszwe 2 miesiace nie zostalo totalnie nic, calkowite przeciwienstwo tego jak wyglada premiera konsoli MS) ludzie pisali, ze czasami zdarzaja sie wadliwe egzemplarze (boty wtedy informowaly o 5, 10 a nawet 20% uszkodzonych konsol!, bo ktos w internetach napisal, ze mu czytnik podczas instalacji chodzi glosniej!). Tymczasem w Polsce Xbonow pewnie poszlo paredziesiat (pareset?) i spora czesc bedzie teraz zwracana do serwisu.

Gdzie te nadprzecietne wykonanie ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale to raczej nie spowoduje zniknięcia gry z ps3 i ps4, no chyba, że jak kupią, mają zamiar wyłączyć serwery, to w tedy Microsoft śmiało mógłby starać się o nagrodę za najbardziej znienawidzoną firmę :)

Nie widzę powodu by zależało im na tym żeby obecna wersja Minecrafta zniknęła z innych platform skoro od dnia przejęcia pieniądze z ich zakupu będą szły w 100% do kieszeni MS. Może za 2-3 lata zrobią bardziej dopracowany i dopasiony sequel już tylko na swoich platformach.

Napisze tylko ze jest juz 10:24, a Ty nadal nie odswiezyles wszytskich tematow w dziale Xbox One ^^

Ale żeś mi dopiekł. Ojojoj XD

Jednym zdaniem Cię zgasiłem i już koncepcję straciłeś :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1) Totalna kompromitacja Xboksa One w Japonii - http://www.ppe.pl/news-30860-xbox_one_pobil_rekord_w_japonii____rekord_niskiej_sprzedazy_hardware_u.html

2) Żałosna zagrywka MS z twórcami Minecrafta - chcą zagarnąć tę dzieciarnię na XO takim sposobem? Czego to firmy nie zrobią, żeby ratować przegrywające z kretesem sprzęty.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

na ppe piszą, że Xbox pobił rekord w Japonii

small_287516064.jpg

Opublikowano

minecraft przyciąga dorosłych:

Opublikowano

minecraft to nie jest nawet grafika

Opublikowano

no minecraft nie jest grafika nawet

Opublikowano

Bloodborne potwierdzone na xbona

screeny z gry

BabyishImaginativeArieltoucan.gif

Opublikowano
no minecraft nie jest grafika nawet

Oops-Brain-fart.jpg

BabyishImaginativeArieltoucan.gif

grałbym.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

muszą popracować jeszcze nad shaderami

rozdzielczość jest wysoka

Opublikowano

Jest jakaś ZAUWAŻALNA różnica między 900p a 1080p?

Poproszę screeny.

Opublikowano

nie kermit, ja stary koń jestem :)

Jest jakaś ZAUWAŻALNA różnica między 900p a 1080p?

Poproszę screeny.

różnica jest prawie niezauważalna, poniżej 900p vs 1080p

BabyishImaginativeArieltoucan.gif2622877-insta005.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Szkoda tylko, że Twoje posty czyta się jakby napisał je dziesięciolatek.

Opublikowano

demencja starcza.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

aaa to przepraszam:

4tvax2.jpg

Opublikowano

czy padla juz odpowiedz kolo czego leza gearsy? bo czekam i czekam i sie kuwra nie doczekam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.