Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A Musiol żyje czy zasilacz od Xboxa na łeb se zrzucił?

Musioł odejść z forumka.

474aae8fe337f7e8f8c98838ab21056a49e4e299

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze mają czelność pobierac hajs za demo

#BUMHEDSZOT

Opublikowano

wait wait to Season Pass to jakaś nowość którą wprowadza dopiero DriveClub? czy coś co jest już od dawna i nawet wielbiona przeze mnie Forza Horizon to miała i pewnie dwójka też to będzie mieć. 

http://forza-horizon.wikia.com/wiki/Full_Car_List prawie połowa aut to DLC

Killer Instinct to chyba najlepszy przykład. Kupić "fulla" w pudełku nie mając fulla. Trzeba być botem żeby dawać się tak w chu.ja robić.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

MYSZA: Ale jest różnica pomiędzy DLC do mega dopakowanej gry jak Horizon, a do mocno wybrakowanej jak DC.

Nie wiem też co się czepiacie tak tego KI skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

Opublikowano

MYSZA: Ale jest różnica pomiędzy DLC do mega dopakowanej gry jak Horizon, a do mocno wybrakowanej jak DC.

Nie wiem też co się czepiacie tak tego KI skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

To czy jest wybrakowana chyba należy ocenić po premierze. 

W Horizon też mnie ta ilość aut jakoś specjalnie nie zachwyciła, większość tych najlepszych ( moim zdaniem ) była w DLC a nie w podstawce.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeszcze mają czelność pobierac hajs za demo

#BUMHEDSZOT

http://www.gamestop.com/ps3/games/gran-turismo-5-prologue/2201

ULTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nie wiem też co się czepiacie tak tego GT5P skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

fix'd

Ultra combosy to ja pykałem jak większość z botków nie umiała chodzić.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale DC będzie darmo na PSN, a Forza Horizon 2 chyba nie. 

Za jakie darmo? PS+ nie jest darmowy.

Opublikowano

Ale DC będzie darmo na PSN, a Forza Horizon 2 chyba nie. 

Za darmo to będzie demo z możliwością wbicia trofików.

Za Horizon 2 każdy fan ścigałek da bez wahania ponad 200 zł w dzień premiery: 210 aut, mapa 2 czy 3 razy większa niż w poprzedniej części, 700 eventów, soundtrack z ponad 140 utworami.

Opublikowano

Nawet klapy w głębi duszy wiedzą, że FH2 > DC tylko zmuszają się, aby pogrzebać te nieczyste myśli.

Opublikowano

Nawet klapy w głębi duszy wiedzą, że FH2 > DC tylko zmuszają się, aby pogrzebać te nieczyste myśli.

Przecież gify z DC niszczą FH2, a jaka już właściwa gra ukaże się do pobrania to ludzie rzucą się do sklepów po NadKonsolę Już dziś sprzedaż Xboxa One to klęska, a po premierze to będzie Fatality dla M$. 

Opublikowano

Przecież gify z DC niszczą FH2, a jaka już właściwa gra ukaże się do pobrania to ludzie rzucą się do sklepów po NadKonsolę Już dziś sprzedaż Xboxa One to klęska, a po premierze to będzie Fatality dla M$. 

XD DC to będzie marketingowa klęska. Od miesięcy gra nie pojawiała się w TOP100 sprzedaży na Amazonach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecież gify z DC niszczą FH2

jezu jak gify niszczą to ciekawe jak jpgi będą to robić!

Opublikowano
Ultra combosy to ja pykałem jak większość z botków nie umiała chodzić.

nie widzę związku twojego zaawansowanego wieku z czymkolwiek.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

Skad info?

Opublikowano

H2 wywolal impuls ktory spowodowal ze kupilem jednak xbona, ogram obie scigalki ze smakiem ale jedna odloze po 10-20 godzinach a druga bede trzymal latami na polce.

pro tip - ta JEDYNA scigalka wyglada chuyowo i nie jest nawet grafika

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W Driveclubie z plusa będzie 10aut i 11tras, ale głównym pytaniem klapków było czy w grze będzie można wbić w platynę. Będzie można, także nikt tej gry już nie kupi, klapy zadowolone.

Przypominam jeszcze, że wasze kochane sony chciało wam wepchnąć pełną wersję cyfrówki w cenie pudełka działającą tylko z plusem, aż dziwne, że to nie przeszło jak tak wszystko łykacie.

Opublikowano

Kolejne packi i dodatki do Killer Instinct z nowymi postaciami itd - rozwijanie community, staranie, aby gra żyła długo

Kolejne packi i dodatki do DriveClube'a z nowymi trasami itd - żenada, 4THEPLAYERS, HAHAHA ŻAŁOSNE KLAPICHY

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Kolejne packi i dodatki do Killer Instinct z nowymi postaciami itd - rozwijanie community, staranie, aby gra żyła długo

Kolejne packi i dodatki do DriveClube'a z nowymi trasami itd - żenada, 4THEPLAYERS, HAHAHA ŻAŁOSNE KLAPICHY

Różnica polega na tym, że wszystkie postacie z pierwszego sezonu Killer Instinct masz za 69zł w pudełku, a wszystkie tryby gry i jedna postać są dostępne za free. A Drajwklap kosztuje złotówek ponad 200, grę reklamują rzeczami, które dodadzą w nieokreślonej przyszłości (deszcz), mimo, że i tak jest już o rok opóźniona i już mają zaplanowane wszystkie DLC do season passa. Serio nie widać różnicy? :)

Opublikowano

KI nie miał rocznej obsuwy, która miała wszystko naprawić grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.