Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A Musiol żyje czy zasilacz od Xboxa na łeb se zrzucił?

Musioł odejść z forumka.

474aae8fe337f7e8f8c98838ab21056a49e4e299

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze mają czelność pobierac hajs za demo

#BUMHEDSZOT

Opublikowano

wait wait to Season Pass to jakaś nowość którą wprowadza dopiero DriveClub? czy coś co jest już od dawna i nawet wielbiona przeze mnie Forza Horizon to miała i pewnie dwójka też to będzie mieć. 

http://forza-horizon.wikia.com/wiki/Full_Car_List prawie połowa aut to DLC

Killer Instinct to chyba najlepszy przykład. Kupić "fulla" w pudełku nie mając fulla. Trzeba być botem żeby dawać się tak w chu.ja robić.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

MYSZA: Ale jest różnica pomiędzy DLC do mega dopakowanej gry jak Horizon, a do mocno wybrakowanej jak DC.

Nie wiem też co się czepiacie tak tego KI skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

Opublikowano

MYSZA: Ale jest różnica pomiędzy DLC do mega dopakowanej gry jak Horizon, a do mocno wybrakowanej jak DC.

Nie wiem też co się czepiacie tak tego KI skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

To czy jest wybrakowana chyba należy ocenić po premierze. 

W Horizon też mnie ta ilość aut jakoś specjalnie nie zachwyciła, większość tych najlepszych ( moim zdaniem ) była w DLC a nie w podstawce.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeszcze mają czelność pobierac hajs za demo

#BUMHEDSZOT

http://www.gamestop.com/ps3/games/gran-turismo-5-prologue/2201

ULTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nie wiem też co się czepiacie tak tego GT5P skoro cena w stosunku do zawartości została adekwatnie obniżona.

fix'd

Ultra combosy to ja pykałem jak większość z botków nie umiała chodzić.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale DC będzie darmo na PSN, a Forza Horizon 2 chyba nie. 

Za jakie darmo? PS+ nie jest darmowy.

Opublikowano

Ale DC będzie darmo na PSN, a Forza Horizon 2 chyba nie. 

Za darmo to będzie demo z możliwością wbicia trofików.

Za Horizon 2 każdy fan ścigałek da bez wahania ponad 200 zł w dzień premiery: 210 aut, mapa 2 czy 3 razy większa niż w poprzedniej części, 700 eventów, soundtrack z ponad 140 utworami.

Opublikowano

Nawet klapy w głębi duszy wiedzą, że FH2 > DC tylko zmuszają się, aby pogrzebać te nieczyste myśli.

Opublikowano

Nawet klapy w głębi duszy wiedzą, że FH2 > DC tylko zmuszają się, aby pogrzebać te nieczyste myśli.

Przecież gify z DC niszczą FH2, a jaka już właściwa gra ukaże się do pobrania to ludzie rzucą się do sklepów po NadKonsolę Już dziś sprzedaż Xboxa One to klęska, a po premierze to będzie Fatality dla M$. 

Opublikowano

Przecież gify z DC niszczą FH2, a jaka już właściwa gra ukaże się do pobrania to ludzie rzucą się do sklepów po NadKonsolę Już dziś sprzedaż Xboxa One to klęska, a po premierze to będzie Fatality dla M$. 

XD DC to będzie marketingowa klęska. Od miesięcy gra nie pojawiała się w TOP100 sprzedaży na Amazonach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecież gify z DC niszczą FH2

jezu jak gify niszczą to ciekawe jak jpgi będą to robić!

Opublikowano
Ultra combosy to ja pykałem jak większość z botków nie umiała chodzić.

nie widzę związku twojego zaawansowanego wieku z czymkolwiek.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

OSTATECZNE ROZWIĄZANIE SPRAWY PPE

okazuje się że jeden z prawilnych xbotów, Psyko, żyje.

Nie piszę już na ppe, wiecie czemu?

BO SZEFOSTWO MU POWIEDZIAŁO ŻEBY PRZESTAŁ TAK DUŻO PISAĆ O XBOXIE XDDDDDD

albo żeby pisał tyle samo tylko więcej negatywnych niusów bo klikają w to wyznawcy kalifatu klaperskiego i jest PINIONDZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

totalna kompromitacja, degrengolada i upadek tego portalu.

Skad info?

Opublikowano

H2 wywolal impuls ktory spowodowal ze kupilem jednak xbona, ogram obie scigalki ze smakiem ale jedna odloze po 10-20 godzinach a druga bede trzymal latami na polce.

pro tip - ta JEDYNA scigalka wyglada chuyowo i nie jest nawet grafika

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W Driveclubie z plusa będzie 10aut i 11tras, ale głównym pytaniem klapków było czy w grze będzie można wbić w platynę. Będzie można, także nikt tej gry już nie kupi, klapy zadowolone.

Przypominam jeszcze, że wasze kochane sony chciało wam wepchnąć pełną wersję cyfrówki w cenie pudełka działającą tylko z plusem, aż dziwne, że to nie przeszło jak tak wszystko łykacie.

Opublikowano

Kolejne packi i dodatki do Killer Instinct z nowymi postaciami itd - rozwijanie community, staranie, aby gra żyła długo

Kolejne packi i dodatki do DriveClube'a z nowymi trasami itd - żenada, 4THEPLAYERS, HAHAHA ŻAŁOSNE KLAPICHY

Opublikowano

Figaro porównuje f2p do gry, która wychodzi w pudełku za full cenę. Klapki z oczu, królu złoty.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Kolejne packi i dodatki do Killer Instinct z nowymi postaciami itd - rozwijanie community, staranie, aby gra żyła długo

Kolejne packi i dodatki do DriveClube'a z nowymi trasami itd - żenada, 4THEPLAYERS, HAHAHA ŻAŁOSNE KLAPICHY

Różnica polega na tym, że wszystkie postacie z pierwszego sezonu Killer Instinct masz za 69zł w pudełku, a wszystkie tryby gry i jedna postać są dostępne za free. A Drajwklap kosztuje złotówek ponad 200, grę reklamują rzeczami, które dodadzą w nieokreślonej przyszłości (deszcz), mimo, że i tak jest już o rok opóźniona i już mają zaplanowane wszystkie DLC do season passa. Serio nie widać różnicy? :)

Opublikowano

KI nie miał rocznej obsuwy, która miała wszystko naprawić grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.