Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

widzę, że Sony zrobiło sporą konkurencję dla OUYA i humble bundle

nie moja wina, że xboty interesują się tylko AAA cinematic szczelankami z epicką zabawą z czasem (QB oraz Forza) oraz nudne kopie LBP jak Spark. My za to poświecamy również uwagę tym mniejszym tytułem, w które wlano tyle serca.

Śmieszne bo nieprawdziwe :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma to jak sugerować się ocenami na MC. Obóz fanboyów Sony zdaje się zapominać, że największe killery na xbona dopiero mają wyjść. Nic dziwnego, że ludzie nie kupują jeszcze nowych konsol, zwłaszcza tej od MS, skoro póki co na niej jedyna flagowa gra to wyścigi. Osobiście nie wyobrażam sobie kupować nowego Xboxa bez nowego Halo. Co ma obecnie do zaoferowania Sony? Killzone, grę z PS3, perspektywę wyjścia samograja 4 i dwóch RPG. Także też wielkiego szału nie ma. Tymbardziej, że jesteśmy jeszcze w okresie, gdzie większość ważnych gier wychodzi również na poprzednią generację.

Typowy xbot - najpierw się pulta, że największe killery na szrota mają dopiero wyjść, a za chwilę pyta, co ma do zaoferowania Sony. Otóż Sony ma do zaoferowania więcej niż xbone.

Opublikowano

To, co ma do zaoferowania dana platforma jest subiektywną ocena, wybacz, że próbowałem wyrazić swoją.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wstępna analiza DF Destiny na Xone:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-destiny-xbox-one-performance-analysis

Overall, the Xbox One version runs identically to its already impressive beta build, albeit with an added full-screen distortion effect, refreshed HUD design, and a crisp 1080p viewing window. With no performance penalty or pared-back visual settings in sight, first impressions suggest a release that very closely matches its PlayStation 4 counterpart in terms of both looks and performance - a state of affairs we're looking to fully confirm in our upcoming Face-Off.
Opublikowano

Boty wcześniej walczyły z geometrią, teraz stawiają fanatyzm przeciwko arytmetyce. Liczby nie kłamią, faktów nie przekrzyczycie - PS4 ma więcej lepszych gier.

Od kiedy matematyka jest w stanie zmierzyc kryteria jakosciowe? Jesli masz na to jakis model to ekonomia czeka na Twoja prace na ten temat.

Wiecej gier jak najbardziej ma, w tym prawie wszystkie z androida.

Od momentu kiedy klient może wyrazić swoją opinię na podstawie skali dziesiecio stopniowej, później wystarczy wszystkie opinie do siebie dodać i podzielić przez ilość opinii.

Czysta matematyka, możesz teraz zabłysnąć na ekonomii, ja szkole ukończyłem parę lat temu.

Opublikowano

Gra, która wychodzi też na past geny wygląda prawie tak dobrze jak na PS4. Cool.

Opublikowano

Co zrobisz to xbox.

Opublikowano

Dzisiaj:

Gra, która wychodzi też na past geny wygląda prawie tak dobrze jak na PS4. Cool.

Wczoraj:

Image5.png

Image4.png

po lewej Xbone, po prawej PS4

dat GDDR5

DAT CHORĄGIEWKA FIGARO :D

Opublikowano

Najśmieszniejsze, że jak jakaś multiplatforma na Xone wygląda prawie jak na PS4, to dla botów już jest ogromny sukces warty wspomnienia w CW. :turned:

Opublikowano

DAT CHORĄGIEWKA FIGARO  :D

To może mistrzu zauważ, że mój post z obrazkami raczej miał na celu wyśmianie PS4.
Opublikowano

Ja to odebrałem inaczej, tym bardziej, że ze wszelikimi negatywami na temat Xone lecisz od razu z językiem na brodzie do CW. No ale Twój post był bardzo oszczędny w słowa, więc teraz możesz sobie twierdzić, że chodziło o wyśmianie PS4 :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No cóż... Wychodzi na to, że Bungie nie przyłożyło się dostatecznie do wersji na PS4 i nie wykorzystało gigantycznej przewagi sprzętowej konsoli Sony. Trudno. Ciekawe czy do mniej hajpowanych gier m$ też będzie wysyłał inżynierów, żeby boty nie czuły się jak gracze drugiej kategorii.

Opublikowano

Ja to odebrałem inaczej. No ale Twój post był bardzo oszczędny w słowa, więc teraz możesz sobie twierdzić, że chodziło o wyśmianie PS4 :)

No pewnie, obrazki gdzie nic się nie różni, a ja piszę "dat GDDR5", no w ch.uj szyfr nie do odczytania xD

A co do różnic konsolowych, pierwszymi testami będą Dragon Age i AC: Unity. Ciekawie będzie.

Opublikowano

Póki co chyba wszystkie filmiki z Dragon Age, gdzie pojawiały się przyciski xbonowego pada, są w 720p.

Z bety Unity wyciekły jakieś materiały i też były bardzo niskiej rozdzielczości :turned:

Opublikowano

Done powiedz nam chociaż ile masz na godzinę, na post, za hejt?

Może czas zjechać ze zmywaka do Polski.

Opublikowano

Oblewacie się jadem w przypadku oprawy Destiny, ale zapominacie, że w przypadku Halo od Bungie oprawa graficzna zawsze była po prostu bardzo dobra, ale chyba nigdy najważniejsza - to nie (tfu!) Crysis. W grach Bungie zawsze ważniejszy był gameplay, muzyka, klimat, multi.

Z góry przepraszam, jeśli się mylę.

E: Wcale mnie nie zdziwi, jak któryś klapek zaraz napisze, że xbot tłumaczy i broni w ten sposób upośledzenie swojego Xszrota.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Done powiedz nam chociaż ile masz na godzinę, na post, za hejt?

Może czas zjechać ze zmywaka do Polski.

Ile razy trzeba Ci pisać, że za mocno się starasz? Odpuść bo masz za cienkie teksty jak na mnie :)

Humulin: Oczywista oczywistość. Zresztą jak dla mnie, to Destiny wygląda bardzo dobrze biorąc pod uwagę, że ma otwarte mapy, a nie same korytarze. Dochodzi do tego świetny design. 

Opublikowano

Dobrze, że wybrałem wersje na Xbona :) Lepszy pad i brak konserwacji zdecydowanie na plus ;P

Opublikowano

Dobrze, że wybrałem wersje na Xbona :) Lepszy pad i brak konserwacji zdecydowanie na plus ;P

Jak będzie kolejna konserwacja to nikt o tej grze nie będzie już pamiętał.
Opublikowano

Myślę, że jutro jeszcze będą pamiętać o grze.

Opublikowano

Bziuuuuummm

ixxuff.gif

Opublikowano

Bziuuuuuuuummmm, wrum wrum wrummmmm.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ale ten driveclub to jest grafika, super

Opublikowano

złoty graal wyścigów nadchodzi jeszcze paczyk z deszczem i

fap-fap-fap.gif?v0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.