Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezu zbanujcie easye bo normalnie koles juz chyba zbyt poważnie zaczął traktować internet.

Do poziomu spiny z Dejwem troche tu brakuje :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wszystkie trasy z DC łącznie beda mniej wiecej powierzchni tego lotniska

no mam nadzieje, że przynajmniej :D 

:teehee:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

typowy kompleks dresa z Pragi, ktorego wyzyna ambicji jest praca w sklepie z giereczkami i ratio w HALo wsrod kumpli.

kogoś chyba du.pa boli, że xboty nie chcą z nim grać :(.

Opublikowano

EAsye sam siebie masakruje, toż to szok i niedowierzanie. :o

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Działanie PSN na PS3. Ja pierEole. Wczoraj chciałem pooglądać okazje na gry oldsculowe (psx ps2) i za uja pomimo jakiś 15 prób nie chciały mi się wczytać.

A takie posty widać na całym forum, statusach i dziale ps3/4, ale jakoś nikt nie biega jak kotka w rui, że coś nie bangla bo każdy do działania playszrot network się juz przyzwyczaił.

Btw figaro a te 30 stron awaryjnosci ps4, stekanie na pada, który trzyma 6h jak wsadzisz baterie od duala 3 i rozkmina, ktora teraz rewizję mozna dostac w sklepie żeby puścić szrota na allegro za tysiąc dwieście pisząc stan bardzo dobry i licząc że jakiś frajer lyknie tego szrota i dzięki temu kupię nowke w rewizji 4XYZ z lepszą gumą na gałkach :teehee: to jest miód moje antyklaperskie serce.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

chłopaki zapomnieliście wczoraj wrzucić wszystkich gifów

forza-horizon-2-hands7eypi.gif

Muszę przyznać, że coraz mocniejsze te smartfony.

CO TO (pipi) JEST?! HAHAHAHAHA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A co dziś słychać w świecie szlachty i błękitnej krwi?

Deep Down od Capcom to prawdopodobnie nie jedyny eksk tej firmy, który zmierza na Nadkosnole.

8cedfa58bc65bdf91c66677a6c64a64d20140912

49c4162e9a589b11ca6d0ade3a4ce53c20140912

A skąd wiadomo, że Ono ma jeszcze jakiś tytuł na PS4 w przygotowaniu? Z notki w jego CV:

i5RtxoZ41dsSx.JPG

http://www.pssite.com/news-36251-yoshinori_ono_szykuje_sie_do_ujawnienia_kolejnego_exa_na_ps4_.html

Poza tym pojawiły się nowe screeny z Guilty Gear, w którego fani bijatyk zagrają tylko na PS4.

1170492895.jpg

Oprócz tego niedługa rusza beta kolejnej bijatyki, która nie trafi na xbona, fani Dragon Balla już mogą zapisywać się na bete.

puifs9vspsh1yrvp8mwh.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć, że i tak nie zagrasz w te gierki.

Opublikowano

no ale Sony z premierowymi bolączkami już sobie poradziło, rewizja 4B (kwiecień, maj, czerwiec) już miała wsio poprawione, teraz jest 4C

a MS 10mscy po premierze dalej ma problemy

Opublikowano

Działanie PSN na PS3. Ja pierEole. Wczoraj chciałem pooglądać okazje na gry oldsculowe (psx ps2) i za uja pomimo jakiś 15 prób nie chciały mi się wczytać.

A takie posty widać na całym forum, statusach i dziale ps3, ale jakoś nikt nie biega jak kotka w rui, że coś nie bangla bo każdy działania playszrot network się juz przyzwyczaił.

Btw figaro a te 30 stron awaryjnosci ps4, stekanie na pada, który trzyma 6h jak wsadzisz baterie od duala 3 i rozkmina, ktora teraz rewizję mozna dostac w sklepie żeby puścić szrota na allegro za tysiąc dwieście pisząc stan bardzo dobry i licząc że jakiś frajer lyknie tego szrota i dzięki temu kupię nowke w rewizji 4XYZ z lepszą gumą na gałkach :teehee: to jest miód moje antyklaperskie serce.

Ale nikt nie neguje ze PS3 to najwiekszy szrot jaki kiedykolwiek wydano - w zasadzie tylko do Ciebie to nadal nie dotarlo, skoro ciagle cytujesz takie posty badz grasz w Januszowa FIFE na DS3, ktory nawet z bateriami na 12h jest prze(pipi)owy.

Analogi na PS4 w nowych padach maja juz inna manufakture, czuc od razu roznice, sam niedawno swojego wymienilem, zobaczymy czy tym razem guma nie bedzie sie przecierac.

Opublikowano

Kto tym razem easye'mu przytrzasnął głowę drzwiami, że się tak ciska od rana?

Opublikowano

Nic nie poprawili dalej sa te same buble. Guma na analogach jest lepsza ale reszta bez zmian biała konsola lekko terkocze

Edytowane przez Codename

Opublikowano

To ty to ustaliłeś w swojej głowie,  przepraszam, że z korzystałem z okazji i kupiłem ONE z kinectem z 900 PLN, wybacz mi !!!! Ja grzecznie, a ty dalej się sadzisz prostaku, dlatego nie mam zamiaru na ciebie marnować więcej swojego cennego czasu. Miło wiedzieć, że się poczułeś do mojej wypowiedź nawet nie musiałem pisać o kogo mi chodzi, sam się wrzuciłeś do tego grona gratulację, nie dziwota, że nie miałeś z kim grać w HALO, zdradzę ci sekret nigdy nikt z tobą nie chciał grać bo jesteś zwykłym januszem, free fragiem, woleliśmy do takich strzelać niż z nimi grać. pozdro.

No mam wrzucic po raz n-ty Twoje cytaty ? I tylko na to Ciebie stac - wyzywanie ludzi od prostakow, imbecyli, czy ocenianie jak ubrany jest Czezky na zlocie chwalac sie z Ty bluzy to tylko PROSTO. Jezeli jakies gry mnie nie interesuja i uwazam ze nie sa warte nawet ogrania to nie kupuje konsoli tylko dlatego, ze jest okazja i nie klaszcze uszami do gier, ktore 5 dni wczesniej hejtowalem. Rozumiem, ze gdybys mial okazje kupic Vite za 5 dyszek, to nagle pojawilyby sie GOTY gierki na ten sprzet!  :teehee: Ostatniego zdania nawet nie bede komentowal - typowy kompleks dresa z Pragi, ktorego wyzyna ambicji jest praca w sklepie z giereczkami i ratio w HALo wsrod kumpli. Pozdro 600et!

Wybacz, że nazywam rzeczy po imieniu, ja już zluzowałem a ty dalej to ciągniesz, a później oczekujesz Bóg wie czego.

Pamiętam dobrze co napisałem o meblu o meblu jakim jest póki co PS4, z czezkim to był joke, tłumaczyć się nie mam zamiaru ulżyj sobie, dupa cie piecze z tym PROSTO strasznie widzę, a ja się tym totalnie nie przejmuje, dawaj dalej. Nigdzie nie napisałem, że na ONE nie ma gier wartych uwagi, bo w FM5 i RYSE chciałem zagrać już dawno i nie przypominam sobie, żebym je gdzieś hejtował. Nie, źle rozumiesz jak wszystko co piszę, Vite może kiedyś kupię jest na niej odświeżony FFX z którego z chęcią bym zagrał.

Nie kompleks tylko czysta brudna prawda, nie jestem dresem, a na pradze to już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem moim szczytem ambicji nie jest praca w sklepie z grami a na ratio w Halo mam już dawano wy(pipi)ane, mam dla ciebie złą nowinę bierzesz mnie za kogoś kim nie jestem, bo wszystkie twoje uwagi są przeciwieństwem mojej osoby. Ogólnie jesteś strasznie żałosny z tymi najazdami w moim kierunku, najpierw Ins teraz ja, widocznie jadą po tobie w robocie i musisz sobie na forum odreagować 

Opublikowano

fani bijatyk zagrają tylko na PS4.

nie tylko.

Opublikowano

dowiedział się dziś, że do raidu w destiny potrzebuje znaleźć 5 chetnych osób z własnej friendlisty, z 25 lvl, sprawnym i naladowanym padem, to chyba przelalo czarę goryczy

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Dobra nie bede tego dluzej ciagnal. Nie znosze po prostu hipokryzji:

Zrozum, że nie każdy jest tak na grzany, że by kupować meble do domu tylko po to żeby zbierały kurz i mam na tu na myśli obie konsole, to jeszcze nie ten czas. Kupi się jak przyjdzie odpowiednia na to pora ktroa to moim zdanie będzie wraz z premierą gier wartych wydania kasy na nie . A takowych gier poki co brak IMO

żal tych ktorzy kupują  te szroty dla wyższej rozdzielczość i dwoch kwiatkami przy płocie, rozumiem każdy jakoś sobie to swojego ego zaspokaja. Dobry jesteś nie dość, że kupiłeś mebel to jeszcze mi wmawiasz, że masz w co grać błazenady ciąg dalszy.

Napisze tylko że w czerwcu na rynku od dawna był Ryse, TitanFall czy FM5, podobnnie jak zwroce uwage na fakt, ze Ryse wyglada przekoazcznie wlasnie przez wyzsza rozdzielczosc, podobnie jak inne "januszowe" multiplatformy na nextgenach. Zamiast stekac wystarczylyby 2 proste zdania, ze sie myliles co do konsol nowej generacji, bo roznice jednak sa, gry jak widac sa, a zabawa z obcowania jest przednia. Zamiast tego bede teraz kolejne 3 edycje czytal, ze Ty w zasadzie planowales zakup Xbona od dawna i byles bardzo zainteresowany wszytskimi nextgenowymi grami!

dowiedział się dziś, że do raidu w destiny potrzebuje znaleźć 6 chetnych osób z własnej friendlisty, z 25 lvl, sprawnym i naladowanym padem, to chyba przelalo czarę goryczy

:teehee: No niestety - ja 25 levelu w 10h nie zrobie...

Edytowane przez easye

Opublikowano
GTAV arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015.

Dobrze, czekać na resztki po pańskim obiedzie.

Opublikowano

dowiedział się dziś, że do raidu w destiny potrzebuje znaleźć 6 chetnych osób z własnej friendlisty, z 25 lvl, sprawnym i naladowanym padem, to chyba przelalo czarę goryczy

:teehee: No niestety - ja 25 levelu w 10h nie zrobie...

Tak to jest jak się na casulskim PSN gra. Na Xlive już wszyscy zwarci i gotowi na rajdy

Opublikowano

Nadal te przygotowania nie zajely im 10h.  ;)

Edytowane przez easye

Opublikowano

GTAV arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015.

Dobrze, czekać na resztki po pańskim obiedzie.

Ide czytac gry-online xD

Edit:

Ale tempe (pipi)e !!! Nie kupie na PC ,spirace , chcą 3 razy zarobić (pipi) (pipi)ane !!! Lecą na kase ,to jej nie dostaną!

Parodia, pierw piszą że wszystkie wersje w jesieni a teraz cos takiego robią...

A potem płacze "wielkich" developerów że piractwo... Identyczna pieśń jak z MP 3, faworyzowanie konsol... Zastanawiam sie czy nie cofnąć pre ordera

XDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

RIP Watch_Dogs 2014-2014

Opublikowano
Zrozum, że nie każdy jest tak na grzany, że by kupować meble do domu tylko po to żeby zbierały kurz i mam na tu na myśli obie konsole, to jeszcze nie ten czas. Kupi się jak przyjdzie odpowiednia na to pora ktroa to moim zdanie będzie wraz z premierą gier wartych wydania kasy na nie . A takowych gier poki co brak IMO

Tak mowa o obu konsolach. 

żal tych ktorzy kupują  te szroty dla wyższej rozdzielczość i dwoch kwiatkami przy płocie, rozumiem każdy jakoś sobie to swojego ego zaspokaja. Dobry jesteś nie dość, że kupiłeś mebel to jeszcze mi wmawiasz, że masz w co grać błazenady ciąg dalszy.

A tu o samym PS4, przeczytałeś cały post, czy tylko to zdanie ??? czemu nie wkleiłeś całości, tylko jedno wyrwane zdanie ??? klasyk ja o czym innym i ty o czym innym, jak zwykle coś sobie ubzdurałeś w głowie i teraz lecisz z tematem który sobie odebrałeś po swojemu, jeszcze tylko czekam aż mi napiszesz, że odwracam kota ogonem....

Napisze tylko że w czerwcu na rynku od dawna był Ryse, TitanFall czy FM5, podobnnie jak zwroce uwage na fakt, ze Ryse wyglada przekoazcznie wlasnie przez wyzsza rozdzielczosc, podobnie jak inne "januszowe" multiplatformy na nextgenach. Zamiast stekac wystarczylyby 2 proste zdania, ze sie myliles co do konsol nowej generacji, bo roznice jednak sa, gry jak widac sa, a zabawa z obcowania jest przednia. Zamiast tego bede teraz kolejne 3 edycje czytal, ze Ty w zasadzie planowales zakup Xbona od dawna i byles bardzo zainteresowany wszytskimi nextgenowymi grami!

Więc to wszystko jest z dupy wysrane.

Bo tam pisałem o PS4 a ONE zawsze mnie interesował bo jestem xbotem i grzałem się RYSE od pierwszej zapowiedzi, po czytaj sobie temat, po za tym jako fan Halo wyjścia innego nie miałem  + masa znajomych i ogólnie XBL, więc wpieraj sobie do głowy, że będę cię teraz usilnie przekonywał, że ja to planowałem, oczywiście, że planowałem myślałeś, że co będę dalej siedział na 360???? Kiedy za rogiem takie gry i SO, FH2, Halo plus masa multiplatform  z destiny na czele.         

Opublikowano

no ale Sony z premierowymi bolączkami już sobie poradziło, rewizja 4B (kwiecień, maj, czerwiec) już miała wsio poprawione, teraz jest 4C

Co to jest ta rewizja 4B?  Mam zamiar kupić konsolę i już w paru miejscach się natknąłem na ten temat, ale bardzo nie czaje o co kaman.

Opublikowano

Co to jest ta rewizja 4B?  Mam zamiar kupić konsolę i już w paru miejscach się natknąłem na ten temat, ale bardzo nie czaje o co kaman.

http://www.psxextreme.info/topic/107577-rewizje-i-daty-produkcji-konsoli-sprawd%C5%BA-z-jakiego-miesi%C4%85caroku-jest-twoja-konsola/

A do całej reszty: może starczy tej ptywaty, co?

Opublikowano

Okej Soul, czyli  17 Cze konsola zbieralaby kurz i byla co najwyzej mebelkiem na ktorym toitalnie nie bylo w co na niej grac (choc dawno w bibliotece byl Ryse, Forza i pare innych o ktorych piszesz), zas 5 dni pozniej nagle pojawila sie okazja za 900 zl nie bylo innego wyjscia! Seems legit. Zostawiam to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.