Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Microsoft had $85.7 billion in cash and short-term investments as of June 30, of which $77.1 billion was held overseas and would be subject to “material repatriation tax effects” if brought back to the U.S., the company said in a filing with the U.S. Securities and Exchange Commission. Microsoft will use some of that overseas cash to fund the purchase, saving the taxes, a person familiar with the matter said earlier this week.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MS niczym Władimir Putin ma odłożone konkretne kwoty na zagranicznych kontach. nie to co bliskie upadku sony.

Opublikowano

Nadella: Daję miliard.

Notch: Nie.

Nadella: Dwa miliardy.

Notch: Hmm... dwa i pół?

Nadella: Tax is the limit my friend.

:P

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=ZNxfcCWmn4o

Obejrzyjcie to porównanie przecież to między ps3 a ps4 nie ma takich róznic, żeby jarać się że to nextgen (do cholery to ma 30 fpsów na ps4, lol)

ahaha jaką ja mam bekę teraz z easye, widzę damage control w cw i temacie dedykowanym destiny, które okazało się nudnym pif paf na 76% na gamerankings, który równie dobrze mozna było kupić na ps360 bo róznic praktycznie nie ma, ale to cały ostatnio rok easye do porzygu wrzucał tutaj posty na temat TYTANFALL ( jednak dupka piecze), że gra nudna, że każdy po tygodniu wrócił do coda etc a teraz jak się dzieje tak z destiny, że już day one na PT są gry to nagle

To nigdy nie mialo byc MMO, dlatego nie ma zadnego drzewka rozwoju tylko rozwijasz swoje moce, ktore mozesz wykorzystac w PvP.
Swiat mniejszy od tego z CODa ? FPS na szynach > przeogromne lokacje ? Przejscie/przejechanie takiej planety we freeroam'e zajmuje pare minut.
Odwiedziles juz wszytskie planety ? Skonczyles juz singla ?
100 zl w dniu premiery za Destiny to 100% oszustwo.

Ciekawy jestem ile osob hejtujacych Destinu w ogole ta gre kupilo. Pomine fakt, ze nie czaje zbytnio fanow HALO psioaczacych na ta gre, skoro odczucia plynace z rozgrywki daja tyle samo radochy, a sam feeling i gunplay jest niemalze identyczny.

Nie.

W sumie racja, singiel i coop jest zdecydowanie ciekawszy w Destiny...

WALKA WALKA I JESZCZE RAZ WALKA

Przeciez kupijac teraz nawet nie mialbym z kim grac...
Ta gra jest tak dobra, ze ludzie po parunastu godzinach wrocili do ogrywania "januszowego dla Ciebie" BF i CODa. To najlepsza reklama tego exa!

odpowiem ci dwoma obrazkami

eHarC7h.png

9OKtfiC.png

do tego na xo w tym roku wychodzi jeszcze każda strzelanka do multi jakiej jesteś fanem plus kolekcja szefa kuchni, która na bank zmiecie to smieszne destiny.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Acti nie ma tyle hajsu żeby opłacić recenzje coda i destiny :(

Opublikowano

To było do przewidzenia, jedynym słusznym fpsowym mesjaszem jest Halo MCC i tylko najgorsze klapy będą grać w Destiny wmawiając sobie, że to za(pipi)ista gierka i im się podoba.

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze: flagowy tytuł jesieni na ps4 okazał się być średniaczkiem :/.

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze: flagowy tytuł jesieni na ps4 okazał się być średniaczkiem :confused:.

chyba jak każdy tytuł na tę konsole do tej pory.

Opublikowano

Powiedzmy sobie teraz szczerze, jednak Metacritic i Gameranking, mają znaczenie.

Airline Tycoon jest też na iOS, o jak dobrze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze: nie mają. wklejałem jedną bardzo rzeczową reckę niedalej jak stronę temu jeśli cyferki to dla ciebie za mało. z resztą przecież ciebie ta gierka nie interesuje.

Opublikowano

jak widać Microsoft urządził lepsze party recenzencie dla Titanfall niż Activision dla Destiny. MS dostarczył więcej Doritos i Mountain Dew .

@fixed

Opublikowano

Kupienie ps4 to mój najgorszy zakup od kilku miesięcy :/

Opublikowano

Tak to jest jak wyboru konsoli dokonuje sie po lekturze CW.

Opublikowano

Acti nie ma tyle hajsu żeby opłacić recenzje coda i destiny :(

O ile Destiny zdecydowanie zawiodlo moje oczekiwania tak uwazam ze 6tki sa troche przesadzone, wydaje mi sie ze dziennikarzy ostro piecze ze zostali potraktowani jak smiecie (czyli tak jak powinno sie ich traktowac) i nie dostali wczesniej gry, oliwy do ognia dodaje jeszcze fakt ze zanim ktokolwiek wypuscil recenzje gra juz odniosla sukces i zwrocila poczatkowa inwestycje.

Opublikowano

Kupienie ps4 to mój najgorszy zakup od kilku miesięcy :confused:

Sprzedaj, kup xboxa i zmień nicka na pawciochief.

Opublikowano

Kupienie ps4 to mój najgorszy zakup od kilku miesięcy :confused:

Sprzedaj, kup xboxa i zmień nicka na pawciochief.

Pierwszy raz sie z nim zgadzam, zrob to, nie pozalujesz.

Moje PS4 na chwile obecna lezy przykryte folia od xboxa coby sie nie kurzylo za bardzo w czasie jak gram na JEDYNYM. Co gorsza to do czasu Bloodborne nie wiem czy ta folia w ogole zostanie zdjeta z tej konsoli :confused:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Yeti i finał jego krucjaty:

eHarC7h.png

2is26h.png

54300022.jpg

bluber: Destiny na X360 wygląda jak rozmazana paciaja, a na PS3 jeszcze gorzej, więc nie gadaj, że w Destiny na past i nest genach nie ma różnicy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na xbonie też nie ma w co grać, ja to bym chciał wiiu :(

Opublikowano

bluber: Destiny na X360 wygląda jak rozmazana paciaja, a na PS3 jeszcze gorzej, więc nie gadaj, że w Destiny na past i nest genach nie ma różnicy.

No titanfall na 360 tez jest fhui rozmazany i brakuje mu wielu efektów świetlnych, ale to nieprzeszkadzało easye pisać, że gra wygląda praktycznie tak samo.

Opublikowano

Ale duma w temacie była gdy okazało się że gra na Xbox One nie różni się zbytnio od ps4 =)

Opublikowano

Dla mnie Destiny miał być pierwszym powodem do zakupu Next gena a tu się okazuje 7/10 no ja (pipi)e :/ grając w betę przecież większość piala z zachwytu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.