Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W tej ich wiosce jest chyba jedyna lokacja kija do baseballa, przynajmniej ja go tylko tam widziałem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na vgchartz wrzucili dzisiaj usa weekly i jest 3k przewagi dla bonera, przykro mi Iras.

vgchartz to nie jest dobry wyznacznik

klapom nie przeszkadzało to we wklejaniu.

Wygrał w USA o 3k, WOW , jednoczesnie PS4 sprzedało sie na swiecie prawie 2 razy tyle co XO. No jest sie z czego cieszyc, naprawde

Opublikowano

W tej ich wiosce jest chyba jedyna lokacja kija do baseballa, przynajmniej ja go tylko tam widziałem.

W paru innych miejscach też jest.

Opublikowano

100h w grze i widziałem go tylko tam, aż dziwne.

Opublikowano

Ja po 200h się dowiedziałem że w grze jest łom i koktajle mołotowa więc nic mnie nie zdziwi :D

Opublikowano

Łom znalazłem na dnie oceanu po raz pierwszy, to w sumie dobry motyw żeby bronie były tak poukrywane, szkoda że nie zrobili tak z bronią palną.

Opublikowano

hardware o 50% mocniejszy, a najlepiej wygladajacym tytulem next gen jest Ryse

#sonytakiedobre

Beka w chooj.

(...) to w ostatnim tygodniu wiecej zeszlo xboxow. Krol wraca na prawowite miejsce. Zwlaszcza, ze zaczyna sie wysyp exikow.

Wraca ?

Opublikowano

co się dziwić, czekali tyle na mesjasza destiny, dostali 9h i 78%, zostaje im jedynie drivecrap w tym roku (bez deszczu) no i koniec, to trzeba masakrować exami z 2009r. [*]

jeszcze GG z play-asia i yakuza ze skryptem. co za skandal, żeby takich killerów nie ma w kraju playstation z głosami janusza boberka i bogusława lindy :confused:.

ale dupeczka boli :)

no ten GG trochę tak, ale może jak bozia da to jeszcze kiedyś zagości na jedynej słusznej konsoli  :P

58294_front.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ty serio myślisz, że Twoje wypowiedzi w tych kwestiach ktokolwiek będzie brał na poważnie po tych wszystkich głupotach, które wcześniej wypisywałeś?

Pytam się bo chciałbym wiedzieć, czy jesteś taki naiwny czy może...

Pro tip on future: jeśli ktoś używa znaczków <...> wraz z tekstem rzekomo opisującym swoje aktualne uczucia, to niemal zawsze pisze z przymrużeniem oka, a przynajmniej ja tak robię co możesz łatwo wyśledzić. Zresztą czy ty w ogóle doczytałeś to co napisałem, czy tylko rzuciłeś na bandwagon, pomijając że opisując wykonanie otoczenia postawiłem wizualia Ryse ponad gry ND?

wykonanie otoczenia podczas gameplayu (+ dla porównania) także z U&GOW3:

2573836-screenshot0051.jpg

2518398-the-last-of-us-screendyubx.jpg

2393370-uncharted3drakesdecepwx5kv.jpg

2608022-n2.jpg

no tu faktycznie jest lepiej. Nieźle jak na początek next gena, ale powiedzmy sobie szczerze, Ryse to taki xboxowy The Order z równie małymi przestrzeniami, podczas gdy powstałe na 8 lat starszych sprzętach gry Epic Games i  ND prezentowały nierzadko dużo szerszy teren działań i swobodę ruchu. Niech wydadzą coś wykraczające poza rynny, to boner zasłuży na miano next gena, bo na razie to xDDDDD nie next gen.

że niby jestem graficzną kurtyzaną? mam (tzn. będę mieć) hardware z 50% lepszym GPU, to sobie moge.   8)

Niesamowite jak potraficie się bić o jakąś gameplayową papkę, która ma tyle znaczenia co The Order dla bardziej ogarniętych klapków. Równie dobrze moglibyśmy się chwalić grafą postaci w takiej biedzie jak Beyond 2 Souls. Prawdziwe gry dopiero co się pokażą, a QB już teraz pokazuje że z wyboru grafika/ swoboda woli jednak to drugie.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Pro tip on future: jeśli ktoś używa znaczków <...> wraz z tekstem rzekomo opisującym swoje aktualne uczucia, to niemal zawsze pisze z przymrużeniem oka, a przynajmniej ja tak robię co możesz łatwo wyśledzić. Zresztą czy ty w ogóle doczytałeś to co napisałem, czy tylko rzuciłeś na bandwagon, pomijając że opisując wykonanie otoczenia postawiłem wizualia Ryse ponad gry ND?

Don pisał do Exacta, nie do Ciebie.

Opublikowano

Aksys Games proudly announces that Guilty Gear Xrd -SIGN-, the newest, most innovative fighting game for the PlayStation®4 computer entertainment system and PlayStation®3 computer entertainment system, will have a North American exclusive limited edition for $69.99 (PlayStation®3 system version) and $79.99 (PlayStation®4 system version)!  The standard and limited editions are available for pre-order now, so be sure to order your copy today!

Get your copy of Guilty Gear Xrd -SIGN- Limited Edition for the PlayStation®4 system and PlayStation®3 system from Amazon now!

Get your copy of Guilty Gear Xrd -SIGN- Standard Edition for the PlayStation®4 system from Amazon or GameStop!

Get your copy of Guilty Gear Xrd -SIGN- Standard Edition for the PlayStation®3 system from Amazon or GameStop!

About Guilty Gear Xrd -SIGN- Limited Edition

The Guilty Gear series is known for its visually stunning moves and its rocking soundtrack, and Aksys Games wanted to reflect that with an exclusive limited edition that will only be available in North America!

• “The Backyard” – The outer box for the Limited Edition features a replica of “The Backyard” complete with gears and high-quality binding. Dare to open the book to uncover all the goodies!
  • Guilty Gear Xrd -SIGN- Soundtrack – The Guilty Gear Xrd -SIGN- soundtrack is filled with the hard rocking tunes that the series is known for, arranged by Guilty Gear series creator, Daisuke Ishiwatari, himself!
  • Guilty Gear Xrd -SIGN- Character Book – What limited edition is without its art book? The Character Book features a profile for each character from Guilty Gear Xrd -SIGN-, as well as those from Guilty Gear XX Accent Core Plus and Guilty Gear 2 Overture, and a glossary of terms; a complete character history for those who have some catching up to do!
  • Sol Badguy “Free” Keychain – Inscribed with the word “FREE,” this metal keychain is a scaled replica of the original belt buckle worn by Sol! Add it to your keys to show off something truly unique!

Stay tuned for more pictures and more!

źródło

http://www.aksysgames.com/2014/09/12/guilty-gear-xrd-sign-standard-and-limited-editions-available-in-north-america-this-holiday-season/

Nie dla xbota kiełbasa :) 5 grudnia imporcik limitowanej edycji z Ju Es Ej

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Don pisał do Exacta, nie do Ciebie.

A to w takim razie bardzo przepraszam.

Opublikowano

Od The Order to się proszę odczepić, bo są bardzo małe szanse, że będzie takim crapem jak Syn Rzymu!

Opublikowano

To co panowie, myślę że Destiny będzie miało naklejkę zawodu roku.

Opublikowano

Order to będzie bardzo dobra gra, taka 8/10. Niestety, ze względu na brak co-op czy multi nie ma co liczyć na wyzsze oceny. Za tytułem stoją dwie bardzo dobre ekipy developerskie, gra dostała dodatkowy czas na ukończeniu i pewnie masę kasy od Sony. Mocno trzymam kciuki za ten tytuł, bo desing, czas wiktoriański, ogólna otoczka, to goty i oby gra okazała się sukcesem, to nadgracze otrzymają kolejną serie (ciekawe jakby nazwali drugą część, Order 1886 2, czy Order 1887? ;) ).

Grałeś?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Grałeś?

Ja grałem i nie licząc genialnego soundtracku nie widzę w Destiny nic specjalnego. Skończę monotonnego singla bez fabuły i wystawiam na Allegro. Jest jeszcze w miarę dobre multi, ale słabe mapy na pewno nie pomagają. Więc tak, zdecydowanie zawód roku. Dobrze, że Bungie nie robi już następnych części Halo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@YETI

Jak zobaczyłem go pierwszy raz i czytałem na jego temat (m.in. o 4-osobowym teamie), wymarzyła mi się kooperacyjna, gearsowa jatka w wiktoriańskim Londynie. Następnie po ujawnieniu mega wizualiów, zwątpiłem w czterech, a liczyłem choć na dwie, na wzór kampanii GOW, i co? I (pipi) ;/

Pomyśl jak fajna była by to gierka, gdyby umożliwiono nam np. swobodne zagadywanie ludzi na ulicach w celu uzyskania informacji i wykonywania sub questów, wyboru eliminacji przeciwników na rambo, lub szczególnie na wyższych poziomach na stealth'a. The Order przedstawia wszystkie bolączki dzisiejszej branży. Już nawet cinematic experience w wykonaniu trylogii Drejka, stawiał na więcej czystej gry w grze, oraz skrypty, które można zepsuć - ginąc i gdzie mamy cały czas kontrolę nad postacią (np. sekwencja w walącym się wieżowcu, czy ucieczka przed pędzącą ciężarówką w Nepalu. Plus posiadał co-op i multi. 

Wiem ocenianie go już teraz, oraz krytyka może okazać si nieuzasadniona, ale obstawiam że bez niej, z pewnością dostaniemy podobną wydmuszkę, jak właśnie Ryse. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tylko czytając temat o Ryse to są tam ludzie, którym ten szrot się podoba :D

Opublikowano

Dla mnie większym szokiem są ludzie, którym podoba się Killzon Shadow Fall.

Opublikowano

Czezkiemu bardzo podobało się multi. Bardziej niż cod i bf.  :sorcerer:

Opublikowano

Ja bym powiedział, że dla mnie większym są ci którzy kupili i grają na XO, ale tak nie napisze bo sam mam ten magnetowid pod TV :)

Swoją drogą o dziwo mi się szadoł fą też podobał.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No to podoba ci sie taki szrot, a dziwisz się, że ludziom podoba się Ryse ? Przecież te gry do dokładnie taki sam "kaliber" ;]

PS. Dla mnie jeszcze większym szokiem są ludzie, którzy kupili PS4 i czekają, ale tak nie napisze bo sam mam ten chiński bubelek obok TV ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No to podoba ci sie taki szrot, a dziwisz się, że ludziom podoba się Ryse ? Przecież te gry do dokładnie taki sam "kaliber" ;]

Nie powiedziałbym. Pomijając zresztą już gusta użytkowników tego forum, to nawet recenzentom spodobał się bardziej szadoł fą. Zresztą średnia 76% nie jest aż taka zła.

Opublikowano

Nie powiedziałbym. Pomijając zresztą już gusta użytkowników tego forum, to nawet recenzentom spodobał się bardziej szadoł fą. Zresztą średnia 76% nie jest aż taka zła.

Błagam, ten szrot ma wyższą średnią niż Destiny, które mimo, że jest zawodem to i tak o lata świetlne wyprzedza crapzona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.