Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dla mnie wyje.bka bo jak już kupie to Wii U to najpierw i tak zabiorę się z xeno z wii :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:lol:

frame-rate test bety? widać już zaczyna się ostry bul dópy januszy gamingu, a pod koniec października będzie chyba plaga hemoroidów, jak Bayonetta zstąpi w glorious 1080p/60fps

Edytowane przez golab

Opublikowano

Każdy kto choć trochę siedzi w Halo wie, że dobrze się stało, że Bungie już nie zarządza tą serią. 343 to najlepsze co się ogło przydarzyć mistrzowi kuchni.

Jestem dokładnie tego samego zdania. 343 to jeden z najlepszych obecnie teamów

Opublikowano

W końcu jakiś porządny slasher bo od czasów Rising panuje totalna posucha w temacie. Przydałaby się zapowiedź DMC od ekipy odpowiedzialnej za 3/4 i nowy Ninja Gaiden.

Opublikowano

To jakże to nie Halo 3 a 4 był najlepszym multi FPP VII generacji?

Opublikowano

Grałbym jak opętany przez pół roku. GOTY fhói.

Oj tak. Gra wygląda genialnie. Połącz to z Captain Toadem i Xenoblade X, i masz konsolę kompletną na najbliższy czas (w sensie różnorodności gatunkowej).

Nie no, szczerze mówiąc to te wszystkie Mariany to mnie nie interesują, to samo te dwie pozycje co wymieniłeś. :P WiiU kupie tylko dla Bayonetty, Devil's Third i  pewnie nową Zelde bym sprawdził.

Opublikowano

Tych Halo już tyle wyszło,że widocznie zaczynają się gubić co ma być GOTY kosmicznego pif-paf.

Opublikowano

W końcu jakiś porządny slasher bo od czasów Rising panuje totalna posucha w temacie. Przydałaby się zapowiedź DMC od ekipy odpowiedzialnej za 3/4 i nowy Ninja Gaiden.

wychodzi na Wii U i można w nim strzelać z karabinów.

Opublikowano

NG robi się już od półtora roku, a nowy DMC z tego co wiem to i dłużej, obie w 2015 roku także czekam na TGS bo zapowiedzi NG4 jestem bardziej niż pewien.

Opublikowano
To jakże to nie Halo 3 a 4 był najlepszym multi FPP VII generacji? 

M.A.G

xDDDD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

frame-rate test bety? widać już zaczyna się ostry bul dópy januszy gamingu, a pod koniec października będzie chyba plaga hemoroidów, jak Bayonetta zstąpi w glorious 1080p/60fps

A jak nie zstąpi w 1080p/60fps? Może jakiś zakładzik czy coś?

Opublikowano

Jak zstąpi to dostajesz bana, jak nie to też dostajesz bana.

Opublikowano

@XM: dobrze wiedzieć.Kolejny powód by czekać na TGS.

M.A.G

xDDDD

SOCOM lepszy i w dodatku ex na PS3!

Opublikowano

A co za różnica? Gameplay rozkłada wszystkie gierki psone i Ubi razem wzięte.

Opublikowano

Grałbym jak opętany przez pół roku. GOTY fhói.

Oj tak. Gra wygląda genialnie. Połącz to z Captain Toadem i Xenoblade X, i masz konsolę kompletną na najbliższy czas (w sensie różnorodności gatunkowej).

Nie no, szczerze mówiąc to te wszystkie Mariany to mnie nie interesują, to samo te dwie pozycje co wymieniłeś. 

No nie przejmuj się, nikt nie jest idealny :)

Co do DMC, coś chyba Capcom wspominał, że chcą przyspieszyć produkcję DMCów, czy mi się to śniło? Bo szczerze to mam wrażenie, że to raczej już martwa seria.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Każdy kto choć trochę siedzi w Halo wie, że dobrze się stało, że Bungie już nie zarządza tą serią. 343 to najlepsze co się ogło przydarzyć mistrzowi kuchni.

eee, czy czasem multiplayer czwórki nie jest kupą, w którą nikt już nie gra?

Nie większą niż multiplayer Destiny.

Opublikowano

Co do DMC, coś chyba Capcom wspominał, że chcą przyspieszyć produkcję DMCów, czy mi się to śniło? Bo szczerze to mam wrażenie, że to raczej już martwa seria.

Nic CI się nie śniło, nowe DMC mają wychodzić co 2.5 roku i prawdopodobnie będzie to DMC5, a nie sequel DmC (Przynajmniej ten w przyszłym roku co wyjdzie).

W każdym razie im więcej slasherów tym lepiej choć ja nadal czekam na "chodzoną" bitkę z jakimś mega systemem walki, chyba GodHand jest taki, ale jeszcze nie sprawdzałem. :sorcerer:

Opublikowano

Nic CI się nie śniło, nowe DMC mają wychodzić co 2.5 roku i prawdopodobnie będzie to DMC5, a nie sequel DmC (Przynajmniej ten w przyszłym roku co wyjdzie).

W każdym razie im więcej slasherów tym lepiej choć ja nadal czekam na "chodzoną" bitkę z jakimś mega systemem walki, chyba GodHand jest taki, ale jeszcze nie sprawdzałem. :sorcerer:

Huh, oby wrócił stary Dante. Niby Capcom ma zapowiedzieć jakąś grę na TGS... Chociaż czwórka to był niezłe rozczarowanko, pomimo Twego hajpowania :P

A co do God Hand, to chyba jakiś brawler. Też planuję kupić na tej promocji. Niemniej wyczuwam coś bardziej podobnego do MadWorld i Anarchy Reigns.

Opublikowano

czwóreczka zaje.bista. jedyny prawilny dmc jakiego xboty zaznały :(.

Opublikowano

A mi się podobał dmc od ninja theory, po 4 ktora była dla crapem i połową gry mile zaskoczenie.

Opublikowano

slasher w 30fps -> does not compute

Opublikowano

Myslalem ze juz bede konczyl valkyria chronicles, bo w menu wyboru rozdzialow konczylo sie miejsce na nowe, a tu sie okazuje, ze jestem dopiero w polowie gry :D Niesamowity tytul.

Pamietajcie ze warzywka sa wazne.

Opublikowano

Myslalem ze juz bede konczyl valkyria chronicles, bo w menu wyboru rozdzialow konczylo sie miejsce na nowe, a tu sie okazuje, ze jestem dopiero w polowie gry :D Niesamowity tytul.

Pamietajcie ze warzywka sa wazne.

Yeah! Vege-ta-bles

Ain't no stopping me!

Hit, please!

Dalej mam w głowie większość powiedzonek.

Poznałeś już Hansa? A i mam nadzieję, że wiesz, że masz coś takiego jak Orders, hehe.

Opublikowano

slasher w 30fps -> does not compute

Jestem lamka w slashery więc dla mnie to wiesz, zreszta na pc jest 60 fps

może i nie ma bo ja w demo gram cały czas ;P

ale zaraz masz Fife 15 później nba2k15 zaraz potem assasyn i gta v i jak dla mnie to wystarczy gier na ten rok ;) a fifka wygląda naprawdę fajnie na ps4 no i jeszcze trzeba doliczyć ps plus na rok niestety żeby pograć z ludźmi ;)

a i jeszcze czekam na red dead redemption 2 ;) oby wyszło było by bajecznie bo 1 na ps3 zrobiłem na 100% bez żadnych kodów ;)

Typowy posiadacz ps4, Destiny ma w folii, ale nie odpali bo nie wie o co chodzi. Iras w tym temacie tez ładna cebula sie popisał :teehee:

Opublikowano

To co panowie, myślę że Destiny będzie miało naklejkę zawodu roku.

Grałeś?

Ja grałem i nie licząc genialnego soundtracku nie widzę w Destiny nic specjalnego. Skończę monotonnego singla bez fabuły i wystawiam na Allegro. Jest jeszcze w miarę dobre multi, ale słabe mapy na pewno nie pomagają. Więc tak, zdecydowanie zawód roku. Dobrze, że Bungie nie robi już następnych części Halo.

Jestem odmiennego zdania. Mapy sa swietnie zaprojektowane, rozgrywka typu 3:3 to mistrzostwo swiata jak tylko pograsz z kumplami, rapy mozna robic takie jak za starych czasow HALO. Ogolnie polaczenie rozwoju pukawek, zbierania z multi wyszlo przeza(pipi)iscie. Jak ktos nie jest PROsem, ktorzy od multiplayera oczekuje jedynie surowego strzelania z pistolow i rzucaja padem, gdy ktos im Ratio 10.0 przelamie specjalem naladowanym przez kumpla to niech szuka czegos innego (chociaz ekipa z HALO z tego co widze ciupie rowno).

Gra jest mega wciagajaca, gunplay swietny, jezeli playlisty beda tak aktualizowane jak w pierwszym tygodniu, to gadki Kermita ze za 3 miesiace nie bedzie ludzi na serwerach na pewno sie nie potwierdza.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.