Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Figaro

Wlasnie dostalem mortar strike i moge sie zemscic za te wszystkie naloty :D

@Figaro

Wlasnie dostalem mortar strike i moge sie zemscic za te wszystkie naloty :D A powiedzonka sa swietne, szczegolnie to po pokonaniu wrogiej jednostki. Alicia i Coby maja najlepsze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Walkyria ma tylko jedną konkretną wadę - niemożność skipowania animacji podczas tury przeciwnika. Chooj mnie strzela jak czasem i przez blisko 3 minuty muszę czekać na jej zakończenie. Grindowanie skirmishy, oraz powtarzanie większych bitw jest przez to irytujące.

Opublikowano

Hehe. A co najlepsze gra ma dużo subquestów i takich tam, mega tytuł. Te rozdziały od dziennikarki są zabawne:) Good luck.

Przesadzasz, niktcienielubi. Nawet nie pamiętam by to był jakiś problem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A mi się podobał dmc od ninja theory, po 4 ktora była dla crapem i połową gry mile zaskoczenie.

Bo DmC jest zaje.biste, proste. Tylko te 30 klatek...

A co do DMC4:

:banana:

Najlepsza cześć i najlepszy system walki jaki widziałem.

Opublikowano

Jakie grindowanie, ta gra raczej nie jest trudna. No chyba ze dopiero czekaja mnie trudne misje. Obecnie jestem w 10 rozdziale (fouzen)

Opublikowano

No dla mnie jest, bom niecierpliwy. Huh, fabularnie to jednak petarda. Wyszło by z tego zacne anime.

@mate5

grindowanie w sensie ekspienie, fajnie widzieć gdy twoje jednostki wraz progresem mają dłuższy zakres ruchów itp.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Najlepsza cześć i najlepszy system walki jaki widziałem.

lul

Wyszło by z tego zacne anime.

Jest anime.

Jakie grindowanie, ta gra raczej nie jest trudna. No chyba ze dopiero czekaja mnie trudne misje. Obecnie jestem w 10 rozdziale (fouzen)

Zależy, będziesz jeszcze miał kilka nieźle pokręconych misji.

Opublikowano

@Figaro

Ooo, ale wierna adaptacja? Śmierć wiadomo kogo plus wątek

holocaustu

mną pozamiatały.

Opublikowano

Tak, wierna adaptacja, ma kilka odchylen ale ogolnie opowiada historie z 1nki.

Ja od siebie moge 3jke polecic, bardziej mi do gustu przypadla historia i sam klimat - <3 Nameless. 2jke lepiej omijac szerokim lukiem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zależy, będziesz jeszcze miał kilka nieźle pokręconych misji.

Jak na razie zauważyłem, że operacje w których warunkiem wygranej jest zajęcie wrogich obozów a warunkiem przegrania utrata edelweissa, strata wszystkich obozów lub minięcie 20 tur (czyli typowe misje) są raczej proste. Trudne są te roździały w których nie ma się całego oddziału i na przykład niemiłosiernie męczyłem się z tym skradankowym rozdziałem

w którym welkin i alicia musieli przejść przez las. Pod koniec etapu był tam nazwany szturmowiec o wiele silniejszy od innych.

Figaro, jest jakaś opcja żeby mieć więcej punktów dowodzenia? Czy to jest stała wartość dla każdego roździału? Pytam bo na tym pasku z ikonami cp jest miejsca na trzy razy tyle, ile ja dostaję w każdej turze.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

(chociaz ekipa z HALO z tego co widze ciupie rowno).

skąd wiesz jak ekipa z Halo ciupie na Xbox One? I nie w multiplayera tylko w co-op.

Najwazniejsze pytanie Mazzeo. Znam Juana, Farm mi podeslal liste, na ktore pukawki powinienem zwrocic uwage do multi. W ogole - najbardziej podoba mi sie przypierdalanie do charakteru rozgrywki i pisanie, ze HALO w singlu mialo wiecej do zaoferowania  :teehee:  (a niektorzy nawet nie ukonczyli, a jak juz przeszli to maks raz bo w sumie nie bylo co robic)

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kolejny dzień kolejna porcja beczuni z sony   :)

Destiny na 7/10  yeti i easye znowu przez długi czas nie wyjdą spod kamienia, MS wiedział kiedy się ich pozbyć, biedne sonyboty znowu muszą czekać wiele miesięcy na grę dla której warto było wydać kasę.

A Szlachta XBOXa już za 2dni sprawdzi w akcji kontynuacje najlepszego racera poprzedniej generacji :)

Jest deszcz który DC dostanie kiedyś tam:

horizon3jes2q.gif

Jest milion drzew i w wiele z nich można (pipi)ać w DC można oglądać bitmapy  w tle:

dyrcnj.gif

Jest tuning o którym twórcy DC mówią że nie jest potrzebny xD

nhzynh.gif

HYPE TRAIN!

ibgBDUcQilfHTd.gif

Opublikowano

Heh, tak, też mnie ta misja wpieniała. Już nie pamiętam czemu, ale chyba sam ją sobie jakoś też utrudniałem.

Figaro, jest jakaś opcja żeby mieć więcej punktów dowodzenia? Czy to jest stała wartość dla każdego roździału?

Hmm, jeśli dobrze rozumiem pytanie, to chyba jest to stała wartość.

Opublikowano

Figaro, jest jakaś opcja żeby mieć więcej punktów dowodzenia? Czy to jest stała wartość dla każdego roździału? Pytam bo na tym pasku z ikonami cp jest miejsca na trzy razy tyle, ile ja dostaję w każdej turze.

Sa bodajze 3 postacie ktore po wystawieniu na pole walki dodadza na dzien dobry CP, ale innej opcji na zwiekszenie tego nie ma, miejsca jest tyle w razie gdybys kilka pierwszych rund sie bronil i gromadzil punkty na grubsze akcje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Można dużo kombinować w tej grze, nie ma jednej drogi do wygranej i za to ten tytuł kocham. Za dużo dzisiejszych gier daje jedną ścieżkę do zwycięstwa, bo gry są tak biedne w game designie, że nie ma jak kombinować.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
dyrcnj.gif

Symulator szybowców?

Opublikowano

dyrcnj.gif

Symulator szybowców?

nie dość, że gonimy samoloty to jeszcze można latać. MS taki dobry <3.

Opublikowano

dyrcnj.gif

Symulator szybowców?

Bardziej symulator dobrej, czystej, niczym nie skrepowanej zabawy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak tak patrzę na te gify z Horizon 2 to aż mnie zazdrość bierze. Z chęcią bym kupił Bonera żeby to ograć (przy okazji sprawdziłoby się Ryse i Sunset Overdrive), ale nie jestem na tyle yebnięty żeby wydawać tyle pieniędzy i dwa nextgeny mieć. Trzymam kciuki za The Crew.

Opublikowano

skąd wiesz jak ekipa z Halo ciupie na Xbox One? I nie w multiplayera tylko w co-op.

Najwazniejsze pytanie Mazzeo. Znam Juana, Farm mi podeslal liste, na ktore pukawki powinienem zwrocic uwage do multi. W ogole - najbardziej podoba mi sie przypierdalanie do charakteru rozgrywki i pisanie, ze HALO w singlu mialo wiecej do zaoferowania  :teehee:  (a niektorzy nawet nie ukonczyli, a jak juz przeszli to maks raz bo w sumie nie bylo co robic)

Juan to nie cała ekipa z Halo. Lepiej sprawdź co Barth i inni mają do powiedzenia odnośnie multi :)

Opublikowano

Uff... Całe szczęście PlayStation oferuje prawdziwą zabawę, a nie tylko ją symuluje :sorcerer:

Takie bezskillowe jeżdżenie po polach janusze uprawiają w GTA, ale tam na szczęście nie stanowi to głównego trzonu rozgrywki.

Opublikowano

Cicho easye zna wszystkich o halo, ale jak przyszło co do czego to nie miał z kim grać.

Uff... Całe szczęście PlayStation oferuje prawdziwą zabawę, a nie tylko ją symuluje :sorcerer:

Takie bezskillowe jeżdżenie po polach janusze uprawiają w GTA, ale tam na szczęście nie stanowi to głównego trzonu rozgrywki.

To co motostorm ch.ujowy teraz? Bo tam tez się zapi.erdala w gow.nie końskim a spustow sonoklapow nie bylo końca aż tak, ze 3 części były w top 10 racerów pe.

Opublikowano

Nie bede powtarzal milion razy tego samego Bluber, wroc do mojej wypowiedzi, przeczytaj ja jeszcze raz z 5 razy, moze w koncu zrozumiesz, zamiast bezustannie przekrecac.

Juan to nie cała ekipa z Halo. Lepiej sprawdź co Barth i inni mają do powiedzenia odnośnie multi :)

No podobnie jak Barth - sluchaj - moze sie wam nie podobac. Poki co zawiedzeni sa glownie osoby, ktorzy oczekiwali Singla na miare Mass Efecta, nie mieli w ogole stycznosci z Alpha i Beta, albo osoby ktore i tak nie planowaly kupic, bo zwracaja uwage na srednia ocen, gdzie ludzi wala oczka w dol za brak singla offline.

Albo komus odpowiada ta formula, albo nie, jasne - mozna bylo pare rzeczy zrobic lepiej, zawsze mozna, ale oceny pokroju 6/10 to smiech na sali. Na tej podstawie moge ocenic Singla z wiekszosci czesci HALO na 4/10 i napisac, ze Diablo to rozczarowanie ropku, bo po 5h fabuly totalnie "nie wiem co mozna tam dalej robic"  :teehee:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.