Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no ale zaraz zaraz - ktos ostatnio pisal, ze umowa z Pram zostala zerwana. Teraz by zareklamowac pada wystarczy zadzwonic na infolinie Sony, bo juz ich nie naprawiaja, tylko wymieniaja na nowe.

To jak to w koncu jest ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

AloneintheDarkTheNewNightmare-.jpg

prerenderowane tła to jest kurde ponadczasowa klasa. nigdy już nie wrócą :(.

No jacha :D ja grałem na DC, pamiętam, że gra wtedy robiła na mnie mega wrażenie plus Resident_Evil_Code5.jpg

ech stare dobre czasy, wtedy takie CW miałoby sens :/

Opublikowano

no ale zaraz zaraz - ktos ostatnio pisal, ze umowa z Pram zostala zerwana. Teraz by zareklamowac pada wystarczy zadzwonic na infolinie Sony, bo juz ich nie naprawiaja, tylko wymieniaja na nowe.

To jak to w koncu jest ?

Mojemu znajomemu 2 dni przed Destiny podczas gry w Diablo zlamal sie teleskop co trigger trzyma (tak, zlamal), wyglada to mniej wiecej tak:

http://www.community.us.playstation.com/t5/image/serverpage/image-id/249413iA455DB11E7DA080F?v=mpbl-1

(okazuje sie ze teleskopy sa z plastiku)

Zadzwonil do Sony i powiedzieli mu zeby wpadl z nim do sony center i stamtad wysla do naprawy (nic o wymianie nie wspominali).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

prerenderowane tla 4rever <3

AlexandriaSquare.png

Monkey-Island-monkey-island-530457_640_4

03.jpg

pbl_larry7_1.jpg

Opublikowano

jesli kolejny minecraft lub jakis calkiem nowy twor wypali tak jak podstawowy to az strach sie bac jaki bedzie szturm do sklepow co niektorych :D

Opublikowano
That is why we plan to continue to make Minecraft available across platforms – including iOS, Android and PlayStation, in addition to Xbox and PC.

Brawo, MS :)

Opublikowano

jesli kolejny minecraft lub jakis calkiem nowy twor wypali tak jak podstawowy to az strach sie bac jaki bedzie szturm do sklepow co niektorych :D

Szczerze watpie, a kupno Minecrafta to pewnie głównie dla Windows Phone

Figaro, jedynki nie ruszą, ale jakaś druga część raczej na konsolach Sony już nie zobaczysz.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie podana nazwa wydawcy Minecrafta na PSS. Mojang jak teraz, czy Microsoft :D

No i... Microsoft goes third party :P

Opublikowano

ten gruby wiking to i tak już pewnie pływa w hajsie jak scrooge mckwacz, a teraz jeszcze taki zastrzyk. może ma jakieś pomysły jeszcze (nie to co ten typek od feza) i zobaczymy jego drugi hicior na xboksie :).

Opublikowano

Byliby debilami rezygnujac z takiego zrodla dochodu na wszystkich mozliwych platformach czyniac go EXem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ten gruby wiking to i tak już pewnie pływa w hajsie jak scrooge mckwacz, a teraz jeszcze taki zastrzyk. może ma jakieś pomysły jeszcze (nie to co ten typek od feza) i zobaczymy jego drugi hicior na xboksie :).

Dalej czekam na jego obiecane Psychonauts 2...

Opublikowano

Albo ja nie widze nic w Minecrafcie albo nie wiem.....

Analityk mode on

Niemniej, Jest to tytuł skierowany mimo wszystko do młodszej grupy odbiorców. A co za tym idzie , nie  , poprostu (pipi) nie mozliwe jest aby dla Minecraft 2 , jakis ojciec kupił dziecku konsole.

Bedzie na PC / komorki / konsole ms, ale nie widze tego jako system seller (i mam nadzieje ze sie nie myle)

To epizod, chwilowa moda a nie dłuzszy trend. 2,5 kontenera $$.

No ni hu.... nie moze byc to dobra inwestycja

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Klapy w służbie M$, każdy Minecraft odpalony na platformie SONY to kasa na nowe exy dla baronów  #M$takidobry

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To Minecraft już nie jest indie jakby co.

Opublikowano

Minecraft? Zawsze szanowalem ta gre.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A dla mnie to gniot. 

Opublikowano
Dalej czekam na jego obiecane Psychonauts 2...

wut?

A dla mnie to gniot.

gniot nie gniot, jakby nie patrzeć ten cały minecraft to fenomen na skalę jakiej gejming chyba nie widział.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Just so it's out there, na minecrafta mialem, mam i bede mial do konca dni calkowicie wyebane.

Moze to przez to ze nie mam cierpliwosci do takich gier, a moze to przez to ze Minecraft to nawet nie jest grafika, nie wiem.

Opublikowano

Fenomen, który przynajmniej z biznesowego punktu widzenia należy szanować. Tworzysz indie gów,no w piwnicy, a teraz dolla dolla bill y'all.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nawet jak ludzie będą się z tej gry śmiać i ją obrażać to nie zmienią faktu, że jest to drugie największe IP w historii gier komputerowych, tuż za Tetrisem. Microsoft zarobi miliardy na licencjach i samej grze, które będzie mógł przeznaczyć w zainwestowanie w inne studia lub IP.

Opublikowano

Fenomen, który przynajmniej z biznesowego punktu widzenia należy szanować. Tworzysz indie gów,no w piwnicy, a teraz dolla dolla bill y'all.

Zle o grze nigdy nie pisalem wiec szanowac januszuje, ale kompletnie nie rozumiem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nawet jak ludzie będą się z tej gry śmiać i ją obrażać to nie zmienią faktu, że jest to drugie największe IP w historii gier komputerowych, tuż za Tetrisem. Microsoft zarobi miliardy na licencjach i samej grze, które będzie mógł przeznaczyć w zainwestowanie w inne studia lub IP.

No za(pipi)isty zart

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.