Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja jak nigdy mialem dylemat czy brac ps4 - mialem ostra podjarke wii u i nawet xone z uwagi na tegoroczny lineup ale ostatecznie multiplatformy i ten nieszczesny cebulowy ps plus mnie przekonaly, no i biale ps4 jest po prostu przepiekne, jakby calkiem inny kawalek sprzetu w porownaniu do tego bazarowego czarnego

w gruncie rzeczy sie ciesze ze juz przesiadka na next geny za mna, z drugiej strony duza czesc mnie chciala zasmakowac czegos spoza sony

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jednak #nostalgia nie puszcza. trudno się wyrwać z okowów. te niewybredne spojrzenia na ulicy w kraju playstation. trudne życie xbota, nie każdy ma tyle odwagi.

Opublikowano

Iras ładna meblościanka.

Dywan na ścianie też masz?

XD

Opublikowano

brakuje plakatu z kubicą.

Opublikowano

iras pokazuje swoje buty do komunii, albę też juz masz?

Opublikowano

jednak #nostalgia nie puszcza. trudno się wyrwać z okowów. te niewybredne spojrzenia na ulicy w kraju playstation. trudne życie xbota, nie każdy ma tyle odwagi.

no i najwazniejsze - bede mogl gry z ps4 ogrywac na vicie i wmawiac sobie, ze sony zapewnia tej konsolce genialny lineup :D

Opublikowano

W butach po nadkonsoli?

Opublikowano

iras zakłada te buty zawsze jak przymierza się biegania asasynem. w paryżu trzeba jakoś wyglądać.

Opublikowano

ja jak nigdy mialem dylemat czy brac ps4 - mialem ostra podjarke wii u i nawet xone z uwagi na tegoroczny lineup ale ostatecznie multiplatformy i ten nieszczesny cebulowy ps plus mnie przekonaly, no i biale ps4 jest po prostu przepiekne, jakby calkiem inny kawalek sprzetu w porownaniu do tego bazarowego czarnego

w gruncie rzeczy sie ciesze ze juz przesiadka na next geny za mna, z drugiej strony duza czesc mnie chciala zasmakowac czegos spoza sony

Dobrze, że nie mam takich dylematów. Wybrałeś najgorzej jak tylko mogłeś, heh. Kupiłbyś WiiU i zapomniał co to Sony.

Opublikowano

tumblr_n7jn6mG48H1qhccbco1_500.gif>wszystko

Opublikowano

Dobrze, że nie mam takich dylematów. Wybrałeś najgorzej jak tylko mogłeś, heh. Kupiłbyś WiiU i zapomniał co to Sony.

Albo teraz kupiłby WiiU, a w przyszłym roku PS4, gdy będzie już w czym wybierać na ten sprzęt.

Opublikowano
Iras ładna meblościanka.

Dywan na ścianie też masz?

XD

Meblo co?

ib1H8uhprTt77L.jpg

Nie myl mnie synek z botami.

Opublikowano

bayonetta-screw-you-o.gif

Bayonetta jest zawiedziona Twoja postawą.

Opublikowano

ibw8TN8a7SYtZx.jpg

Wiadomo już w jakim celu Iras kupił PS4, ciekawe to zastosowanie trzeba przyznać. 

Opublikowano

Ficuś, pogódź się ze swoim sercem klapka. Pewnych rzeczy nie zmienisz, musisz z nimi żyć.

Opublikowano

przedyskujemy to jak znowu bedziecie robic meeting w kraku ;)

Opublikowano

Wiadomo już w jakim celu Iras kupił PS4, ciekawe to zastosowanie trzeba przyznać. 

Wolisz nie wiedzieć, co ewentualnie mógłbym postawić na xbonie.

Opublikowano

Weź PS4, ja wezmę młotek.

Opublikowano

Weź PS4, ja wezmę młotek.

najchetniej to juz powoli olalbym wszystkie stacjonarne next geny bo kazdy ma gigantyczne rysy jak nigdy przedtem, strasznie nie podoba mi sie strona w jaka idzie ta branza. niestety/stety jeszcze iskierka gracza pali sie we mnie, jakos do mnie nie dochodzi to ze mialbym z niej zrezygnowac kiedy od 23 lat mam jakis sprzet do grania w domu ( wieku 6 lat c64 i ameprod)

Opublikowano

znajac ta firme bedzie genialnie graficznie, a slabo fabularnie choc te nowe przyjecia daja jakas nadzieje, ze tym razem bedzie ciut lepiej

Zatrudnili chyba kogoś z Bethesdy aby zajął tymi sprawami. Więc może bedzie dobrze.

Opublikowano

pjona ficuś też zaczynałem od c64. w '99 oczywiście bo wcześniej nie słyszałem dopóki nie pojechałem z rodzicami do znajomych.

Opublikowano

Wolisz nie wiedzieć, co ewentualnie mógłbym postawić na xbonie.

Kloca, czego innego od Ciebie można by wymagać, rozumiem, że te buty stoją tam cały tydzień w oczekiwaniu na mszę niedzielną?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.