Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dwa tygodnie beki z DriveClub, a teraz normalna sytuacja :lol:

ponad 300 zl za ok. 2/3x mniej aut.

Nie wiem gdzie wymieniasz walutę, ale zmień kantor. Mnie wychodzi lekko ponad stówa.

Opublikowano

Gierki w 2014 mają DLC na start. Niespodzianka w ch,uj, naprawdę.

Ojej no kruku, ja wiem, że mają DLC. Czasami jednak zdarzy się firmom aż tak bardzo za nie nie zdzierać. No i nie zawsze zapowiadają je jeszcze przed premierą.

Ehh, może te fury w DLC nie są takie super chociaż.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dwa tygodnie beki z DriveClub, a teraz normalna sytuacja :lol:

ponad 300 zl za ok. 2/3x mniej aut.

Nie wiem gdzie wymieniasz walutę, ale zmień kantor. Mnie wychodzi lekko ponad stówa.

Ty, dawaj namiary na ten kantor gdzie wymieniaja lekko ponad stowe na 75 euro.

(pipi) bede bogaty !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

RIP Driveclub 2015-2015 [*]

Opublikowano

Ty, dawaj namiary na ten kantor gdzie wymieniaja 75 euro za lekko ponad stowe XD

A dlaczego porównujesz cenę i zawartość season passa do łącznej ceny paczek z samochodami zamiast również do season passa? Manipulacja godna najbardziej doświadczonych botów.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Dziekuje, staralem sie ;*

Tylko wiesz ze trzeba do tego season passa dodac cene gry (czyli 50) prawda ? Bo w te 350 w forzie to wliczone jest wszystko.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

0zł w plusie > 305zł za forzę

prawilnie przypominam.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A no tak, zapomnialem ze oni dalej mysla ze dostaja pelna wersje w plusie xD

Mea culpa, mea maxima culpa.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Iras nie ogarnia, że 350 zł to gra + season pass :P

Opublikowano

Na cholerę wam te DLC? ja cała Forze 4 przejechałem w kilku modelach Ferrari i było GOTY za(pipi)iście 10/10 :D

Opublikowano

Iras nie ogarnia

Nie wzialem tego pod uwage wdajac sie w ten jalowy dyskurs :confused:

edit: u, zaczal minusowac, musialo zapiec.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najlepszy deal na XO w tym momencie to kupić za 1700 i pogonić z zestawu Forzę i Fifę, tak?

Opublikowano

Iras nie ogarnia, że 350 zł to gra + season pass :P

Pytałem, żaden nie odpowiedział, bo wolicie toczyć pianę. Zdążyłem sprawdzić sam.

Opublikowano

Najlepszy deal na XO w tym momencie to kupić za 1700 i pogonić z zestawu Forzę i Fifę, tak?

Zgadza sie, choc ja Forze sobie zostawilem.

Opublikowano

A no tak, zapomnialem ze oni dalej mysla ze dostaja pelna wersje w plusie xD

No ja znam takich, co jarają się, że tego miesiąca w Plusie będą nie DWIE, a TRZY gry! Ch,uj, że pewnie demo FH2 ma więcej contentu.

Opublikowano

Za rok pewnie szóstka, a w Horizon jakoś 123x bardziej chce mi się zagrać.

Opublikowano

A nie lepiej mieć teraz dwie gry niż czekać na FM6 rok ;)?

Opublikowano

Na brak gier nie narzekam, pod ręką mam zawsze WiiU, 3DSa i PC. FM5 nie jest priorytetem.

A Horizon jara mnie mocno. Weź The Crew, zmniejsz powierzchnię, ale dodaj kolory, super muzykę i wakacyjny klimat. Bomba.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Horizon jest kolejną killer appką dla ONE'a w przeciwieństwie do tego waszego Drivecluba, Jazda po burakach FTW!

Opublikowano

Powiem Ci ze mialem podobne podejscie, myslalem ze odloze gre po darmowym weekendzie, tak mnie wessala ze uzylem kod i gram do dzisiaj, robiac sobie przerwy na Ryse/Dead Rising, fajna opcja miec taka gre na dysku, masz ochote posmigac, odpalasz i jedziesz.

Model jazdy z kolei znacznie poprawili od 4ej czesci, przynajmniej tak mi sie wydaje, pod tym wzgledem zawsze preferowalem serie GT a obecnie nie mam zadnych zastrzezen do FM5 na tym polu.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.