Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja jestem z tych co raczej stronią od spustów nad re4. bardzo dobra gra, ale wg. mnie jednak zepsuła serię.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Turok na N64 byl GOTY.

Opublikowano

Miałem Turoka na N64 po niemiecku i zamiast do dzikusów strzelałem do robotów ://///////

Opublikowano

ja jestem z tych co raczej stronią od spustów nad re4. bardzo dobra gra, ale wg. mnie jednak zepsuła serię.

przyznam ci racje choc naleze do osob, ktore czworke uwielbiaja, jednak z perspektywy czasu wlasnie ta czesc tak dobrze przyjeta przez fanow i recenzentow polozyla pietno na to co z ta seria zrobili potem

Opublikowano

RE4 to cudowny shooter TPP, ale z horrorem nie ma za wiele wspólnego.

Opublikowano

ale ten typek GOTY:

Opublikowano

No i trzeba będzie wyłączyć widzenie przez ściany. Inaczej gra nie będzie miała sensu.

no i grać jedynie w nocy. 

ja wiem że beka, heheszki i w ogóle yano 2.0, ale w jaki sposób mamy doznać jump scare w grach tego typu, jeśli widzimy czającego się za ścianą przeciwnika, albo odczuwać zaszczucie, jeśli możemy wyczyścić pomieszczenie na rambo, bo normal zawsze zapewnia nam wystarczającą ilość przedmiotów leczących i amunicji, a co za tym idzie skradanie i biała broń nie mają żadnego sensu? właśnie na tym polegał tip, który na długo przede mną doradzał w dedykowanym temacie Yeti, Lukas AT, Ficuś i z dwa tuziny innych ludzi - na ocenieniu gry przez pryzmat gatunku, jaki reprezentuje, nie uczynieniu jej z automatu GOTY, jak niektórym serio wydawało się że sugeruję.

Opublikowano

Kumpel mi kiedyś dał passy do swojego konta na simie. Odpaliłem Amnezję, grałem 2h z zasłoniętymi żaluzjami i słuchawkami na uszach i ... nic. A jestem dość strachliwy.

Miałem podobnie. Próbowałem przekonać się do tej gry 3 razy - Za każdym gra niesamowicie mnie nużyła i musiałem wyłączyć, bo autentycznie bym usnął. :| Za to Outlast całkiem spoko.

Bez kitu, jak kogoś może fascynować Outlast, który jest mułem gejmejowym? W Amnesii jest ogromna interakcji z otoczeniem i zagadki. W ogóle Outlast to nieudolny klon Amnesii. Macie spaczone gusta i tyle. Pewnie Renata Beger też was jara, tkanie? co?

Opublikowano

Co ma gust do tego, że Amnezja jest horrorem, który nie jest straszny :P

Opublikowano

zaraz, czy to nie ty musiałeś wyłączać grę ze stresu przez Regeneratory? xD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Albo pierwszy Painkiller :)

Albo Half Life 2

Opublikowano

kusza/łuk > gravity gun

Opublikowano

zaraz, czy to nie ty musiałeś wyłączać grę ze stresu przez Regeneratory? xD

No ale wiesz, jeden fragment na kilkanaście godzin gry to trochę za mało. Po 2 godzinach ZombIU byłem bardziej zes,rany.

ale fakt, trochę się wyrasiłem przez te regeneratory xD

Opublikowano

Mnie RE4 ani razu nie przeraził czy coś, a jestem dość strachliwą osobą jeśli chodzi o horrorowate gierki(w Amnesi jak doszedłem do momentu z przeciwnikami to się obsrałem i wyłączyłem xD).

No i Turok świetna gierka.

Opublikowano

A jak Re4 hd na ps3 to jest dobra wersja żeby to ograć? Grałem w piątke i demo szóstki i były dla mnie strasznie z dupy więc się boje się grać w czwórke.

Opublikowano

bezkitu dobry reboot:

hollywoodzka obsada, czysty fun i strzelasz do dinożarłów a to zawsze plus. trochę przeoczona i niedoceniana gra. na bank zagości kiedyś z powrotem u mnie na półce.

@pawcio: ograj hd na blaszce.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

kusza/łuk > gravity gun

Przecież jest kusza w hl
Opublikowano

A to wyszła w końcu na blaszki jakaś wersja, która nie jest portem z PS2? :shok:

Opublikowano

A jak Re4 hd na ps3 to jest dobra wersja żeby to ograć? Grałem w piątke i demo szóstki i były dla mnie strasznie z dupy więc się boje się grać w czwórke.

Tak ja grałem i było ok.

@Iras

Wyszła najlepsza.

Opublikowano

bezkitu dobry reboot:

hollywoodzka obsada, czysty fun i strzelasz do dinożarłów a to zawsze plus. trochę przeoczona i niedoceniana gra. na bank zagości kiedyś z powrotem u mnie na półce.

No nie był zły - takie solidne 7/10.

kusza/łuk < gravity gun.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

No ale wiesz, jeden fragment na kilkanaście godzin gry to trochę za mało. Po 2 godzinach ZombIU byłem bardziej zes,rany.

ale fakt, trochę się wyrasiłem przez te regeneratory xD

ja oprócz regeneratorów najlepsze momenty miałem jeszcze w czasie wolnego pomykania obok ślepych berserkerów z doczepionymi pazurami, przeprawy przez labirynt z wyskakującymi do gardła wilkami czy walki z z nimi:

snapshot20090328143700.png
2mnlphk.jpg

No ale crapcom taki zdolny zamiast skupić sie na smaczkach tego typu postanowił skupić się w sequelach na pifpafowych motywach i uśmiercic resztki kimatu, dorzucając co-op.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.