Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony spodziewa się stracić 7 miliardów złotych

ściąganie i kasowanie gierek na ps3 przyniosło zamierzony skutek.

CS23792493JPG.jpg

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na Swieta biore Lumie 930, bedzie swietnie pasowala do tabletu z Windowsem, Xbona i X360.

Opublikowano

Panowie ja wiem, MS w sercu, ale brać Lumię powyżej 500zł? Tfu.

Opublikowano

To z 360?

jakiś typ wczoraj wieczorem streamował, ale w strasznie słabej jakości, dziś mu kanał twitch zbanował

posucha z gifami to wrzuciłem chociaż to :sleep:

jak FH2 dalej objerzdzacie?

hav3n czemu taki niemiły jesteś :ermm:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

A moze to po prostu stary build z Saturna?

Dobrze ze szlachta Xboxa nie ma sie czego wstydzic. demko Horizon 2 od wczoraj w Store, embargo na recki zdjete 3 dni przed premiera US i prawie tydzien EU. Mesjasz scigalek nadchodzi:

Open your eyes....

Listen closely to the sound of my voice....

With every word, and every number you move faster and faster...

On the count of ten..you will be in Horizon

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Na Swieta biore Lumie 930, bedzie swietnie pasowala do tabletu z Windowsem, Xbona i X360.

Obrzydliwe.

Opublikowano

kafelki, kafelki everywhere...

7g1q.jpg

Opublikowano

Obrzydliwe.

Wiem, wiem. brakuje jeszcze oryginalnego Xboxa z balonem :( Obiecuje ze sie poprawie!

Opublikowano

A moze to po prostu stary build z Saturna?

Dobrze ze szlachta Xboxa nie ma sie czego wstydzic. demko Horizon 2 od wczoraj w Store, embargo na recki zdjete 3 dni przed premiera US i prawie tydzien EU. Mesjasz scigalek nadchodzi:

Open your eyes....

Listen closely to the sound of my voice....

With every word, and every number you move faster and faster...

On the count of ten..you will be in Horizon

tej ale nie spusc sie.

Opublikowano

Ją tam nie wiem, dla mnie starczy komórka która dzwoni i pisze smsy.

Opublikowano

O co chodzi z intrem drugiego horyzontu? Przecież to to wygląda jak zajawka open'era poprzeplatana urywkami z automaniaka, z racerem ma niewiele wspólnego, a bociarnia słyszy głosy i powtarza jak mantrę. Tam jest jakiś przekaz podprogowy czy od widoku skąpo odzianych panienek niektórym się wakacje na Teneryfie przypominają?

Opublikowano

Ją tam nie wiem, dla mnie starczy komórka która dzwoni i pisze smsy.

Też tak miałem... do kiedy dowiedziałem się, że zamiast latać do McDonalds z kartonem A4 w kuponach mogę ściągnąć apkę na smartfona ;)

Opublikowano

Obrzydliwe.

Lumia > jakikolwiek smartfon od Sony.

Co ty pier.dolisz  xDDDDD

Nokia jest martwa tak od czasów N95

Opublikowano

Panowie ja wiem, MS w sercu, ale brać Lumię powyżej 500zł? Tfu.

Telefon powyżej 500-600 zł to już chyba tylko do gierek, bo aplikacje wszystkie są obsługiwane tak samo. Moja Lumia 620 chodzi szybciej niż mój laptop :P

Opublikowano

Ten obcy izolacja bije kolejny rekord raka branży. Po wyciętym początku dodawanym tylko do zamówień premierowych okazuje się że w pełnej grze znajduje się tryb online w wersj demo a jak chcecie cały to trzeba kupić go oddzielnie...

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Online w Obcy: Izolacja? Uff... Dzięki Bogu, że nie ma tego w podstawce. Przynajmniej będzie można wbić platynkę bez ustawiania się na wujowe multi.

Opublikowano

Obrzydliwe.

:D smiechelem, lumie to sraka i tyle. Ostatnio przesiadłem się z lumii 920 na z2 i telefon od sony zjada bez popity ten kafelkowy syf z 5 aplikacjami na krzyż.
Opublikowano

Sonyboty postujcie swoje bicepsy , jedynie ci co maja 40+ w łapie sa godni do nazywania siebie rycerzami playstation

Opublikowano

Obrzydliwe.

Wiem, wiem. brakuje jeszcze oryginalnego Xboxa z balonem :( Obiecuje ze sie poprawie!

S-ka wygodniejsza
Opublikowano

Co to jest ten publiczny - prywatny adres IP i jak to sprawdzić?

To jest trolling czy Don jest kolejnym po mazzeo, który nie umie internetów? :woot:

Opublikowano

Przestańcie sie kłócić,  DriveClub najnowszy build, włączyć 1080p i oglądać od 7.40 !!

The-Rock-Clapping-Reaction-Gif.gif

Opublikowano

Chciałbym aby Forza Horizon 2 i Driveclub okazały się kiepskimi grami. Chciałbym zobaczyć wtedy miny najaktywniejszych fanów :)

Opublikowano

Obrzydliwe.

To zależy co się dla Ciebie liczy w smartfonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.